JurekByd Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 FREE SKI z gwarancją śniegu !!! Mam do zaproponowania wyjazdy do tyrolskiej doliny Ötztal z darmowym karnetem - FREE SKI !!! Do dyspozycji mamy skipassy 5 - dniowe na całą dolinę Ötztal - Soelden z lodowcami Tiefenbach i Rettenbach , najwyżej położony kurort w Tyrolu - Kuhtai z Hochoetz i Obergurgl - Hochgurgl - razem 90 wyciągów i 360 km tras , gdzie nie trzeba się martwić o śnieg jak we Włoszech w tym okresie. Ruszamy komfortowym busem z pojedyńczymi rozkładanymi siedzeniami z Bydgoszczy przez Poznań lub Łódź , następnie Wrocław - inne kierunki do ustalenia w piątek wieczorem , 5 dni jazdy na nartach na miejscu w formule ski - safari , powrót w nocy z środy na czwartek w PL. Koszt wszystkiego , czyli dojazdu , noclegów z wyżywieniem HB - śniadania i obiadokolacje oraz karnetu 5 - dniowego na całą dolinę to tylko 1900 zł w ofercie first minute na dzień dzisiejszy - potem będzie drożej... 19.11 - 24.11 26.11 - 01.12 03.12 - 08.12 10.12 - 15.12 P.S. Zostało jeszcze ostatnie wolne miejsce na 4- dniówkę do Soelden 29.10-02.11 Jest jeszcze kilka miejsc na wyjazd na drugi wolny weekend listopadowy 10.11 - 14.11 na Hintertuxa - wyjazd możliwy również z Warszawy - można dołączyć również do tańszych skipassów grupowych - 198 e zamiast 214 za 4 - dniowy karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 (edytowane) Hej Juras Zajebisty region, chętnie pojadę, tylko pytanie jak zwykle dotyczące warunków COVID. Orientowałeś się jak u nich wygląda sytuacja z testami, szczepieniami, etc.? Mam na myśli to czego będą chcieć od przyjeżdżających narciarzy. Czytałem gdzieś że chcą albo zaświadczeń o szczepieniu, albo przechorowaniu, albo testów. Jak się sytuacja pogorszy mają to jeszcze ograniczyć. Jak jest na teraz? Edytowane 18 Października 2021 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Na teraz - paszport szczepienia lub przechorowania lub test antygen lub PCR. Wykonane w Polsce ważne 72 godziny. Ponoć testy za darmo robią wszystkie hotele na miejscu, ale chyba ważne 24 godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 19 minut temu, Gabrik napisał: Na teraz - paszport szczepienia lub przechorowania lub test antygen lub PCR. Wykonane w Polsce ważne 72 godziny. Ponoć testy za darmo robią wszystkie hotele na miejscu, ale chyba ważne 24 godziny. Też czytałem gdzieś w necie, że Austriacy robią darmowe testy, przy czym dla swoich mieszkańców. Jak to wygląda w stosunku do przyjezdnych tego się nie doczytałem. Ale i tak wygląda to o niebo lepiej niż przykładowo we Francji czy Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 11 minut temu, tomkly napisał: Też czytałem gdzieś w necie, że Austriacy robią darmowe testy, przy czym dla swoich mieszkańców. Jak to wygląda w stosunku do przyjezdnych tego się nie doczytałem. Dla przyjezdnych na ten moment free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 od 1 listopada Austria wprowadza nowe przepisy https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/austria-od-listopada-certyfikat-covidowy-wymagany-w-miejscach-pracy/hy2vzwl,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingo Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Witam Czy na 19-24 listopada są jeszcze wolne miejsca? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 Jest jeszcze 1 , może 2,ale jedziemy raczej na 4dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomawicz Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Czy jest szansa, żeby wrócić na 22.11 do 24.00? (wyjazd 19-24.11). Piszę w związku z tekstem, że raczej 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 14 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Już brak miejsc na 19.11,są tydzień później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingo Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Czy na 3-8 grudnia są jeszcze wplne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 1 godzinę temu, Domingo napisał: Czy na 3-8 grudnia są jeszcze wplne miejsca? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi