Plywak Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. Żona jechała na krzesełku z jednym z 1000 właścicieli "Białki" i tak jej opowiadał, więc nius na stopro Sensowność gondoli wyglada na znikomą, ale może maja jakis ukryty plan - ostatnio sa modne różne platformy widokowe, postawią taką na Litwince i będzie powód, żeby tam ludzi wozić. Poza tym Bachledka ma gondolę, a Białka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Odpowiedzi 712 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 24 26 76 42 Popularne dni 16 Gru 18 8 Paź 16 19 Gru 15 15 Gru 15 Top użytkownicy w tym temacie Lutek 24 odpowiedzi kordiankw 26 odpowiedzi moruniek 76 odpowiedzi star 42 odpowiedzi Popularne dni 16 Gru 2017 18 odpowiedzi 8 Paź 2016 16 odpowiedzi 19 Gru 2017 15 odpowiedzi 15 Gru 2017 15 odpowiedzi Popularne posty moruniek 10 Stycznia 2022 Białka - zdjęcia autorstwa mojego szwagra. Pełna lampa, ludzi brak. Warunki jak to w Białce - bardzo dobre. I tak. Pełna lampa. star 17 Grudnia 2021 To tu poziome dla odmiany, kiedyś tylko takie wchodziły bez obrotu, a teraz technologia panie. Gabrik 30 Stycznia 2023 Kotelnica - czerwone trasy nieczynne, naśniezają. Wczoraj najlepsze do jazdy od góry lewą stroną do krzesełka "kotelnica 2". Ogólnie ludzi jeszcze nie tyle co potrafi dojechać ale Remiaszów Dodane grafiki mario33 Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 czy da się jeszcze pojeździć w Białce? w przyszłym tygodniu? zakładając, że wyciągi nie zostaną zamknięte odgórnie - myślicie, że zostaną? W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 czy da się jeszcze pojeździć w Białce? w przyszłym tygodniu? zakładając, że wyciągi nie zostaną zamknięte odgórnie - myślicie, że zostaną? W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, 15-03 koniec sezonu. Info z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz 86B70F07-1E6A-47C5-9CB4-CBA20CD48A29.png Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 czy da się jeszcze pojeździć w Białce? w przyszłym tygodniu? zakładając, że wyciągi nie zostaną zamknięte odgórnie - myślicie, że zostaną? W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 czy da się jeszcze pojeździć w Białce? w przyszłym tygodniu? zakładając, że wyciągi nie zostaną zamknięte odgórnie - myślicie, że zostaną? W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, 15-03 koniec sezonu. Info z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz 86B70F07-1E6A-47C5-9CB4-CBA20CD48A29.png Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 czy da się jeszcze pojeździć w Białce? w przyszłym tygodniu? zakładając, że wyciągi nie zostaną zamknięte odgórnie - myślicie, że zostaną? W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, 15-03 koniec sezonu. Info z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz 86B70F07-1E6A-47C5-9CB4-CBA20CD48A29.png Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pzet Napisano 13 Marca 2020 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 W tej chwili wyciągi chodzą, jest niewiele osób ale jeżdżą. Problemem jest pogoda - dzisiaj w nocy ma padać, potem kilka dni bardzo plusowej temperatury. Pod koniec przyszłego tygodnia ma być śnieg i niższa temperatura, to może... trzeba śledzić, 15-03 koniec sezonu. Info z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mario33 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz 86B70F07-1E6A-47C5-9CB4-CBA20CD48A29.png Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Na pamiątkę, żeby nie zginęło. Dzisiaj. #coronaprecz 86B70F07-1E6A-47C5-9CB4-CBA20CD48A29.png Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pzet Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pzet Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Myślałem wczoraj nad podobnym tagiem tylko bardziej wulgarnym...#*ebaccorone... Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Szkoda gadać. Warunki w większości ośrodków wyśmienite a tu d... trzeba siedzieć w domu. Nowy sprzęt przyjdzie przetestować pewnie dopiero w następną zimę. Raczej tak, szkoły zamknięte do świąt to i centra rozrywki się nie otworzą. Oczywiście w obecnej sytuacji to dobrze, ale po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
grimson Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 W Szklarskiej Porębie, Czarnej Górze też cisną na nartach. Duch w narodzie nie updada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Kolej, jakiej w Polsce jeszcze nie było W polskich Tatrach planowana jest inwestycja na miarę budowy kolei linowej na Kasprowy Wierch. Pojawi się tam pierwsza w Polsce kolej widokowa, która połączy Białkę Tatrzańską ze szczytem Litwinki w Czarnej Górze. https://kobieta.inte...ylo,nId,4452302 p.s. Warto zobaczyć wizualizację, bo ukazuje "całe piękno" tego szkaradztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 I jakieś dwa tyg później Białka startuje: https://bialkatatrza...skiej-2020/2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 W Białce na bogato, nie powinna popłynąć przez okres halnego. Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Strona podaje, że mają 145cm śniegu na trasie 6A Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
star Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Faktycznie miejscami tyle jest, byłem dzisiaj, widziałem. Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Jak się jeździło? Dużo ludzi? Ile na kanapie? Rzeczywiście tylko 4+6? Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Warunki były dobre, twardo, po dwóch godzinach słońce i temperatura zrobiły swoje. Nie było tłoczno, na kanapy wsiadało się różnie, raz we dwóch, czasami w czterech - jeździłem na 6-stce.Kto rano wstaje powiadasz... 2:30 pobudka spontaniczna. 4 wyjazd około 9 stop. Co tu dużo mówić. Marcowe harcowanie znaczy nartowanie. Jak w Harrachovie na koniec sezonu. Bajka. +8/9 stopni. Oczywiście 6 trasa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Sstar , Ty z Łodzi startujesz?Można tak pomyśleć. Ale nie, ze Skierniewic. Dlatego trasa Radom. Nocą dobrze się jedzie. Pozdrawiam Pana z Octavii RS. Dobrze się z nim jechało. Wymienialismy się na prowadzeniu. Nocą z zającem łatwiej nawet na s7. PS takie Pitztal z Wrocka to 8h. Niewielka czy wielka różnica? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przy okazji zrobiłem serwis. Nie sztekli, a Nanga dostała nowe zycie. Wstyd przyznać, ale dopiero po dwóch sezonach skiturowych. Na szczęście bez większych ubytków i krawędzie całe, choć jedna jakby cieńsza, przed serwisem. Teraz nic tylko leżeć i podziwiać. Choć zaraz pobudka i Niejaki Jankulakowski będzie je testował;-) PS te dziwne master sl dynastarahttps://ugasienicy.com/ Sztekle mają do pozyczenia u Gąsienicy Kleryka, nomen omen. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wizja lokalna. Twardo z rana. Koło zera. Będzie dobrze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Naśnieżanie na 10 z Wysokiego Wierchu ruszyło na maksa, wszak dziś na minusie, ratraki też poszły w las, znaczy na stok. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Za godzinę tam będę. Jak było? Nic nowego pewno jeszcze nie otworzyli? Ja chyba jutro z rana, a nawet wczesnego rana. Znaczy 2x. Bo Harenda, Rusin Ski, Suche, Szymoszkowa jakoś jutro niepewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 27 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Białka au rebours... Rozczulają mnie: Aniołowie, Piekarze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi