lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 No, czekamy dobrych wieści Jeśli był sam,to pewnie Otto Krajnak z Keżmarku-pierwszego stycznia przyszłego roku kończy 93 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 712 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 24 26 76 42 Popularne dni 16 Gru 18 8 Paź 16 19 Gru 15 15 Gru 15 Top użytkownicy w tym temacie Lutek 24 odpowiedzi kordiankw 26 odpowiedzi moruniek 76 odpowiedzi star 42 odpowiedzi Popularne dni 16 Gru 2017 18 odpowiedzi 8 Paź 2016 16 odpowiedzi 19 Gru 2017 15 odpowiedzi 15 Gru 2017 15 odpowiedzi Popularne posty moruniek 10 Stycznia 2022 Białka - zdjęcia autorstwa mojego szwagra. Pełna lampa, ludzi brak. Warunki jak to w Białce - bardzo dobre. I tak. Pełna lampa. star 17 Grudnia 2021 To tu poziome dla odmiany, kiedyś tylko takie wchodziły bez obrotu, a teraz technologia panie. Gabrik 30 Stycznia 2023 Kotelnica - czerwone trasy nieczynne, naśniezają. Wczoraj najlepsze do jazdy od góry lewą stroną do krzesełka "kotelnica 2". Ogólnie ludzi jeszcze nie tyle co potrafi dojechać ale Remiaszów Dodane grafiki moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeśli był sam,to pewnie Otto Krajnak z Keżmarku-pierwszego stycznia przyszłego roku kończy 93 lata... Nie był nieco młodszy, ale Panowie są już dobrze zaprawieni a ja na trzeźwo, więc ten ich przekaz mógł być nieco koloryzowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie był nieco młodszy, ale Panowie są już dobrze zaprawieni a ja na trzeźwo, więc ten ich przekaz mógł być nieco koloryzowany. Będziesz tam jutro jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Będziesz tam jutro jeździł? Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Szkoda,w takim razie się nie spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeśli był sam,to pewnie Otto Krajnak z Keżmarku-pierwszego stycznia przyszłego roku kończy 93 lata... Nie był nieco młodszy, ale Panowie są już dobrze zaprawieni a ja na trzeźwo, więc ten ich przekaz mógł być nieco koloryzowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie był nieco młodszy, ale Panowie są już dobrze zaprawieni a ja na trzeźwo, więc ten ich przekaz mógł być nieco koloryzowany. Będziesz tam jutro jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Będziesz tam jutro jeździł? Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Szkoda,w takim razie się nie spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie był nieco młodszy, ale Panowie są już dobrze zaprawieni a ja na trzeźwo, więc ten ich przekaz mógł być nieco koloryzowany. Będziesz tam jutro jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Będziesz tam jutro jeździł? Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Szkoda,w takim razie się nie spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Będziesz tam jutro jeździł? Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Szkoda,w takim razie się nie spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Szkoda,w takim razie się nie spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Nie ma sensu, bo zostawili z 15 metrów wolnego do jazdy (dziś rano podjechałem pod ośrodek, nawet się przebrałem i syna też, poszedłem do kasy i Pani mnie poinformowała, żebym poszedł najpierw i obejrzał trasy - czy jestem pewien, że chęć kupić karnet). A Pan o którym pisałem ma na imię chyba Simon. Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ..... zawijasy wśród leśnych połaci. ....Widoki chciałabym podczas jazdy, a nie siedzenia w karczmie, bo jak na narty to pojeździć. Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Zorientuj się może jeszcze można się zapisać i wystartować. Szkoda tracić okazji. Pozdrowienia Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pewnie bym to zrobił i to z przyjemnością, ale jestem sam z Maćkiem i to jemu poświęcam czas. Udało mi się zaszczepić w nim miłość do nart. To są też zawody dla dzieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Laska a ciebie tam będą lektyką po stoku wozić że będziesz sobie te widoki podziwiać? Ty już tak nie kombinuj, ja wiem ze lubisz mieć dopracowane i nic na żywioł ale jak się zawiniesz wśród drzew to choćbyś i stanęła na te okoliczność to szyszunie najwyżej zobaczysz. Stojące albo wiszące. I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Zarówno pod względem widoków jak i tras ,Bachledowa zostawia całą resztę daleko z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tylko czemu siedzisz na śniegu skoro w starych kierpcach? Jakie stare? Nowe buty + talerzyk = siedzenie w śniegu i podziwianie widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 I zawijasy wśród drzew i widoki. Da się? Da się! Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Też wolę trasy poprowadzone lasem. Najlepsze jak to nazywasz zawijasy wśród drzew jakie widziałem ,ąż się zatrzymywałem co chwilę ,żeby popatrzeć dw 3.JPG Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Przypomnij proszę gdzie to jest ...bo coś mi się z Bachledową kojarzy ale pewien nie jestem Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tak ładnie tam nie jest To Dachstein West To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To fakt...ale u nas też ładnie ....szczególnie w Szczyrku. Pozdrawiam. W Szczyrku dla mnie jest najlepiej z polskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Cześć Z pewnością jesteś pierwszy który na Białce jeździł. Masz może jakiś film,, np, z drona? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jeździłem wczoraj na Białce, warunki spoko oprócz czerwonej gdzie o 10 była masa lodu, nie wiem czy ratrakowali czy też nie, bo dość wcześnie ten lód. Ludzi jeszcze na tyle mało, że na wyciągi wchodziło się z marszu, oprócz krzesła na Kotelnicę z Białki, ale tam zawsze najwięcej ludzi. Ktoś wie coś na temat połączenia z Kaniówką? Na razie nawet nie a bardzo je widać. pzdr Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Cześć Ale pamiętaj, że kolega jeździł na Białce. To inna perspektywa. Pozdro A to przepraszam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi