figozmakiem Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 W ostatni weekend było tam całkiem sporo śniegu i narciarzy, więc pewnie/oby będzie działać do oporu. Myślałem, że to już definitywnie koniec w tym sezonie, ale może by pojechać tam raz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Białka odpaliła armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Białka - Kotelnica startuje 07 grudnia. "Otwarcie sezonu na Kotelnicy Białczańskiej 7 grudnia 2019, nasz ośrodek narciarski rozpocznie Sezon zimowy 2019/2020." https://bialkatatrza...pl/aktualnosci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2019 Widac ze armatek nie żałowali. Nie to co w Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Dzisiaj nietypowo...Białka. Rozważaliśmy Rohace, ale ze względu na prognozowane b.niskie chmury (mgły), odpuściliśmy i skierowaliśmy się na Podhale. Obawialiśmy się tłumów i rzeczywiście było momentami tłoczno, ale i tak pojeździliśmy 4 godziny w super, zimowych warunkach i na maksa. Udało się m.in. dzięki dobrej taktyce. Dzień zaczęliśmy nie z Kotelnicy, a z Remiaszowa. Do przerwy cisnęliśmy 9 i 10 (IMHO fajne trasy, może nie jakieś super wymagające, ale też nie łączki). Po przerwie (po godz. 11:00), wróciliśmy jeszcze na kilka zjazdów na 9. 10 już odpuściliśmy bo było tłoczno. Na koniec dnia jeszcze wypad na parę zjazdów na 6 i z konieczności na dół na Kotelnicę...i do busa Tak do busa, bo Pasieka się im zepsuła i nie było możliwości powrotu pod Remiaszów. !!! Dopiero jutro mają zacząć naprawiać. !!! Właśnie ze względu na tę awarię postanowiłem dać cynka na forum, a wyszła nawet jakaś relacja. Podsumowując. Na Podhalu zima, śniegu jest trochę (o wiele więcej niż w Krynicy), warunki bardzo dobre. Stary podkład zaczyna się "wiązać" ze świeżym, naturalnym śniegiem. Zbiorniki pełne. Ludzi dużo ale to normalne w tym miejscu, a przy odpowiedniej taktyce da się pojeździć kilka godzin. W weekend może Słowacja, albo nasze Beskidzkie stoki o ile coś w końcu ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Też byłem, tyle że od 9 do 11, jeździliśmy na trasie 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Też byłem, tyle że od 9 do 11, jeździliśmy na trasie 6. Z Krościenka to można na dwie godziny na Podhale. My trochę dalej (100km). Co sądzisz? Moim zdaniem warto było, mimo całego hejtu jaki wylewany jest na Białkę. Śmialiśmy się, że ogólnie Białka beee, ale jak trwoga to do Białki. Ps. Obiad jedliśmy "U Walusia", bardzo smaczne jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Z Krościenka to można na dwie godziny na Podhale. My trochę dalej (100km). Co sądzisz? Moim zdaniem warto było, mimo całego hejtu jaki wylewany jest na Białkę. Śmialiśmy się, że ogólnie Białka beee, ale jak trwoga to do Białki. Ps. Obiad jedliśmy "U Walusia", bardzo smaczne jedzenie. No cóż, na bezrybiu i rak ryba. Jeździć gdzieś trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Ja byłem 15-20 i dało rade pośmigać.Gdzie ta zima ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Jutro, w weekend przed Sylwestrem będzie większy najazd ludzi ? Tak. Obecny okres to najgorętszy czas na stokach. Dodaj do tego pozamykane ośrodki + zwężone trasy = armagedon. Z drugiej strony na upartego te 2 godziny (jak piszesz do 11:00) pojeździsz. Wszystko zależy od tego jak bardzo jesteś zdeterminowany i jak masz daleko. Też przeżywam ten ból bo w promieniu 100km, mam co najmniej kilka fajnych ośrodków, ale wszystkie oblegane. Nie wiem co zrobić, czy jest sens się gdzieś pchać...tym bardziej, że przesunąłem drugą część urlopu na po "Trzech Króli". To będzie spokojny czas. Po Świętach a przed feriami. Serce vs Rozum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Ja tam dzisiaj pojeździłem bez tłoku Całe trzy godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bacek Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Ktoś jeździł ostatnio? Jak warunki? Z mało wiarygodnego źródła dostałem info że głównie lód, przyprószony lekko sztucznym śniegiem. Na kamerach tak źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Kotelnica wieczorem: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Jest zdjecie z godzina: 18:50 Cala prawa strona Kotelnicy tak wygladala (ok. trasy nr 2). Tlum przy krzesle 6 os. i Bmw. Czerwona 6 tez luzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacja https://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacjahttps://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Masakrahttps://wiadomosci.o...ez-dach/5kh1gsf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mario33 Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Ktoś był w zeszły weekend ? Pytanie czy były tłumy i czy rozjeżdżone. W ostatni tydzień ferii było jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Istnieją równiez plany połączenia z Litwinką - wspominają o gondoli. Nie wiem jak ma wygladać jej umiejscowienie, ale gdyby ją zrobili gdzieś w pobliżu białczańskich tras, to połączenie byłoby bezpośrednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. A Rusiński to tylko dodatkowy krótki stok na ukos z góry albo nawet z dołu Kaniówki. W zasadzie wystarczył by krótki orczyk w miejscu pomarańczowej strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tam gdzie sugerujesz budowę wyciągu jest 300m. Wystarczy powiększyć parking Kaniówki i już będziesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Parking się tam raczej nie uda bo tam z górki, a do przejścia piechotą przeszkadza rzeczka. Przebieg to moja wyłączna fantazja. W każdym razie jak by nie robili, to koszt w stosunku do dość długiej gondoli symboliczny. A w krótkich orczykach mają praktykę. Ten który łączy Kaniówkę z Remiaszowem też więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 26 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Z Krościenka to można na dwie godziny na Podhale. My trochę dalej (100km). Co sądzisz? Moim zdaniem warto było, mimo całego hejtu jaki wylewany jest na Białkę. Śmialiśmy się, że ogólnie Białka beee, ale jak trwoga to do Białki. Ps. Obiad jedliśmy "U Walusia", bardzo smaczne jedzenie. No cóż, na bezrybiu i rak ryba. Jeździć gdzieś trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Ja byłem 15-20 i dało rade pośmigać.Gdzie ta zima ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Jutro, w weekend przed Sylwestrem będzie większy najazd ludzi ? Tak. Obecny okres to najgorętszy czas na stokach. Dodaj do tego pozamykane ośrodki + zwężone trasy = armagedon. Z drugiej strony na upartego te 2 godziny (jak piszesz do 11:00) pojeździsz. Wszystko zależy od tego jak bardzo jesteś zdeterminowany i jak masz daleko. Też przeżywam ten ból bo w promieniu 100km, mam co najmniej kilka fajnych ośrodków, ale wszystkie oblegane. Nie wiem co zrobić, czy jest sens się gdzieś pchać...tym bardziej, że przesunąłem drugą część urlopu na po "Trzech Króli". To będzie spokojny czas. Po Świętach a przed feriami. Serce vs Rozum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Ja tam dzisiaj pojeździłem bez tłoku Całe trzy godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bacek Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Ktoś jeździł ostatnio? Jak warunki? Z mało wiarygodnego źródła dostałem info że głównie lód, przyprószony lekko sztucznym śniegiem. Na kamerach tak źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Kotelnica wieczorem: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Jest zdjecie z godzina: 18:50 Cala prawa strona Kotelnicy tak wygladala (ok. trasy nr 2). Tlum przy krzesle 6 os. i Bmw. Czerwona 6 tez luzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacja https://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacjahttps://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Masakrahttps://wiadomosci.o...ez-dach/5kh1gsf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mario33 Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Ktoś był w zeszły weekend ? Pytanie czy były tłumy i czy rozjeżdżone. W ostatni tydzień ferii było jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Istnieją równiez plany połączenia z Litwinką - wspominają o gondoli. Nie wiem jak ma wygladać jej umiejscowienie, ale gdyby ją zrobili gdzieś w pobliżu białczańskich tras, to połączenie byłoby bezpośrednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. A Rusiński to tylko dodatkowy krótki stok na ukos z góry albo nawet z dołu Kaniówki. W zasadzie wystarczył by krótki orczyk w miejscu pomarańczowej strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tam gdzie sugerujesz budowę wyciągu jest 300m. Wystarczy powiększyć parking Kaniówki i już będziesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Parking się tam raczej nie uda bo tam z górki, a do przejścia piechotą przeszkadza rzeczka. Przebieg to moja wyłączna fantazja. W każdym razie jak by nie robili, to koszt w stosunku do dość długiej gondoli symboliczny. A w krótkich orczykach mają praktykę. Ten który łączy Kaniówkę z Remiaszowem też więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 26 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
lu5asz Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Ja byłem 15-20 i dało rade pośmigać.Gdzie ta zima ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Jutro, w weekend przed Sylwestrem będzie większy najazd ludzi ? Tak. Obecny okres to najgorętszy czas na stokach. Dodaj do tego pozamykane ośrodki + zwężone trasy = armagedon. Z drugiej strony na upartego te 2 godziny (jak piszesz do 11:00) pojeździsz. Wszystko zależy od tego jak bardzo jesteś zdeterminowany i jak masz daleko. Też przeżywam ten ból bo w promieniu 100km, mam co najmniej kilka fajnych ośrodków, ale wszystkie oblegane. Nie wiem co zrobić, czy jest sens się gdzieś pchać...tym bardziej, że przesunąłem drugą część urlopu na po "Trzech Króli". To będzie spokojny czas. Po Świętach a przed feriami. Serce vs Rozum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Ja tam dzisiaj pojeździłem bez tłoku Całe trzy godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 tygodni później... Bacek Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Ktoś jeździł ostatnio? Jak warunki? Z mało wiarygodnego źródła dostałem info że głównie lód, przyprószony lekko sztucznym śniegiem. Na kamerach tak źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Kotelnica wieczorem: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Jest zdjecie z godzina: 18:50 Cala prawa strona Kotelnicy tak wygladala (ok. trasy nr 2). Tlum przy krzesle 6 os. i Bmw. Czerwona 6 tez luzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacja https://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacjahttps://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Masakrahttps://wiadomosci.o...ez-dach/5kh1gsf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mario33 Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Ktoś był w zeszły weekend ? Pytanie czy były tłumy i czy rozjeżdżone. W ostatni tydzień ferii było jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Istnieją równiez plany połączenia z Litwinką - wspominają o gondoli. Nie wiem jak ma wygladać jej umiejscowienie, ale gdyby ją zrobili gdzieś w pobliżu białczańskich tras, to połączenie byłoby bezpośrednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. A Rusiński to tylko dodatkowy krótki stok na ukos z góry albo nawet z dołu Kaniówki. W zasadzie wystarczył by krótki orczyk w miejscu pomarańczowej strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tam gdzie sugerujesz budowę wyciągu jest 300m. Wystarczy powiększyć parking Kaniówki i już będziesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Parking się tam raczej nie uda bo tam z górki, a do przejścia piechotą przeszkadza rzeczka. Przebieg to moja wyłączna fantazja. W każdym razie jak by nie robili, to koszt w stosunku do dość długiej gondoli symboliczny. A w krótkich orczykach mają praktykę. Ten który łączy Kaniówkę z Remiaszowem też więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 26 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
labas Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Ja tam dzisiaj pojeździłem bez tłoku Całe trzy godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Ktoś jeździł ostatnio? Jak warunki? Z mało wiarygodnego źródła dostałem info że głównie lód, przyprószony lekko sztucznym śniegiem. Na kamerach tak źle nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 7 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2020 Kotelnica wieczorem: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 8 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2020 Propaganda albo 21:55. Schodziłem o 21:30 i kilka osób więcej było Jest zdjecie z godzina: 18:50 Cala prawa strona Kotelnicy tak wygladala (ok. trasy nr 2). Tlum przy krzesle 6 os. i Bmw. Czerwona 6 tez luzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacja https://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 10 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Zerwany dach przygniótł narciarzy. Trwa reanimacjahttps://f7td5.app.goo.gl/De9Mae Wysłane przez @updayPL Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Masakrahttps://wiadomosci.o...ez-dach/5kh1gsf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... mario33 Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Ktoś był w zeszły weekend ? Pytanie czy były tłumy i czy rozjeżdżone. W ostatni tydzień ferii było jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Istnieją równiez plany połączenia z Litwinką - wspominają o gondoli. Nie wiem jak ma wygladać jej umiejscowienie, ale gdyby ją zrobili gdzieś w pobliżu białczańskich tras, to połączenie byłoby bezpośrednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. A Rusiński to tylko dodatkowy krótki stok na ukos z góry albo nawet z dołu Kaniówki. W zasadzie wystarczył by krótki orczyk w miejscu pomarańczowej strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tam gdzie sugerujesz budowę wyciągu jest 300m. Wystarczy powiększyć parking Kaniówki i już będziesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Parking się tam raczej nie uda bo tam z górki, a do przejścia piechotą przeszkadza rzeczka. Przebieg to moja wyłączna fantazja. W każdym razie jak by nie robili, to koszt w stosunku do dość długiej gondoli symboliczny. A w krótkich orczykach mają praktykę. Ten który łączy Kaniówkę z Remiaszowem też więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 26 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Na RusinSki (Bukowina), nie w Białce. Niestety są ofiary... Masakrahttps://wiadomosci.o...ez-dach/5kh1gsf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Ktoś był w zeszły weekend ? Pytanie czy były tłumy i czy rozjeżdżone. W ostatni tydzień ferii było jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tak a propos Rusinski i Białki, podobno trawją rozmowy żeby połączyć bezpośrednio Kaniówkę z RusinSki, To już pewnie ostatni stok który mogą fizycznie wciągnąć w jeden ciąg. Istnieją równiez plany połączenia z Litwinką - wspominają o gondoli. Nie wiem jak ma wygladać jej umiejscowienie, ale gdyby ją zrobili gdzieś w pobliżu białczańskich tras, to połączenie byłoby bezpośrednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. A Rusiński to tylko dodatkowy krótki stok na ukos z góry albo nawet z dołu Kaniówki. W zasadzie wystarczył by krótki orczyk w miejscu pomarańczowej strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tam gdzie sugerujesz budowę wyciągu jest 300m. Wystarczy powiększyć parking Kaniówki i już będziesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Parking się tam raczej nie uda bo tam z górki, a do przejścia piechotą przeszkadza rzeczka. Przebieg to moja wyłączna fantazja. W każdym razie jak by nie robili, to koszt w stosunku do dość długiej gondoli symboliczny. A w krótkich orczykach mają praktykę. Ten który łączy Kaniówkę z Remiaszowem też więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 26 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 O gondoli dawno coś słyszałem, nie wiem czy o Litwince czy o Kozińcu (w sumie Litwinka bliżej), ale jak dla mnie wiele to sensu nie ma i pewnie nic z tego nie wyjdzie. Obydwa stoki dość małe i ciągnięcie tam gondoli dość karkołomne topograficznie. A Rusiński to tylko dodatkowy krótki stok na ukos z góry albo nawet z dołu Kaniówki. W zasadzie wystarczył by krótki orczyk w miejscu pomarańczowej strzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Tam gdzie sugerujesz budowę wyciągu jest 300m. Wystarczy powiększyć parking Kaniówki i już będziesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Parking się tam raczej nie uda bo tam z górki, a do przejścia piechotą przeszkadza rzeczka. Przebieg to moja wyłączna fantazja. W każdym razie jak by nie robili, to koszt w stosunku do dość długiej gondoli symboliczny. A w krótkich orczykach mają praktykę. Ten który łączy Kaniówkę z Remiaszowem też więcej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi