star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Jutro z rana. Może ktoś? Gwarantuje brak kolejek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Jutro z rana. Może ktoś? Gwarantuje brak kolejek;-) Byłem 2 i 4 na 6-ce. Puścili przed 9. Sztruks. Na minusie. Potem pusta 2. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 sstar, Białka zawsze była do przodu, ale żeby TAK kanapy zamontować?!? Ja tam nie jadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 sstar, Białka zawsze była do przodu, ale żeby TAK kanapy zamontować?!? Ja tam nie jadę! Po Sylwestrze dobrze i tak, że tych kanap nie trzeba nosić. Jak napisał Hłasko Wszyscy byliśmy odwróceni;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Byłem 2 i 4 na 6-ce. Puścili przed 9. Sztruks. Na minusie. Potem pusta 2. Dzięki za ćwiczenia rozciągające kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Dzięki za ćwiczenia rozciągające kark Gratis. Miało być ćwiczenie na ręce, ale widzę, że stacjonarne kompy królują;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 No dobrze wiec moze cos rozciągającego na nogi. Miedzy Remiaszowem, a Jankulakowskim i dalej w strone Hotelu Zbojnickuego... w tle Pyszny, Lomnica, Lodowy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 No dobrze wiec moze cos rozciągającego na nogi. Miedzy Remiaszowem, a Jankulakowskim i dalej w strone Hotelu Zbojnickuego... w tle Pyszny, Lomnica, Lodowy... grafika na spodach mi się podoba Co to za narta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 grafika na spodach mi się podoba Co to za narta? Dynafit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Dynafit! Zgadza się. Kiedy Stitzinger zdobywał szczyt Nanga Parbat, ja turlałem się po podhalańskich pagórkach;-) Piękne te tereny na tyłach Białki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Jechał z was ktoś w tym roku "nartostradą" 2C. W tamtym roku na końcówce było przewężenie z wyślizganą rynną na którym przy większej ilości ludzi robiło się nieciekawie (przed tym był znak stop). W lato z daleka widziałem że w okolicy coś kopali. Zmienili to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kobyr Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Witam Czy możecie podać namiary na dobre wypożyczalnie w Białce . Syn będzie z rodziną w lutym i chce popróbować różnych nart , a ja nie byłem w Białce od dobrych kilku lat . Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. My dopiero za tydzień Ale za to na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Za tydzień mają być mega mrozy, dobrze że na stokach jest sporo barów, bo coś widzę, że trzeba się będzie często rozgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziś Białka. Warunki śniegowe moim zdaniem bardzo dobre, ale w zeszłym roku w mojej ocenie mieli większy zapas śniegu o tej porze, śnieg też był lepiej przygotowany (to oczywiście subiektywne odczucia). Pogoda dopisała, piękny widok na Tatry, ludzi jak na lekarstwo, tylko moja 5 letnia córka (po sezonie spędzonym w Szczyrku) co chwilę dopytywała kiedy dojedziemy na jakieś fajne trasy. Trasy przygotowane bardzo dobrze, jedyne przecierki zaobserwowałem na trasie 2C. Kotelnica z rana jak śmietana. Kotelnica cd. 6. 7 trzyma się dobrze. 7 cd. Jedziemy dalej. 8 wyżej. Tatry. Za chwilę ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 To jedziemy dalej z relacją z Białki. Zapasy śniegu. Trasa nr 9. Ten tłok do bramek. Najazd bezkijkowców. Trasa nr 10. I widok z góry. Przejazd na Kaniówkę - zamknięty. W dobrym jednak jeszcze stanie. Wracamy, łącznice też w dobrym stanie. Ten tłok na bramkach. Trasa 2C - drobne przecierki na górze. 2C dalej. Widok z 2C na FIS-y. FIS-y. Tu też dobrze. Ratraki. Bania. Mamy karnety z logo Tatry Super Ski. Podsumowując, mam nieodparte wrażenie, że SMR sprzedając sezonówkę, systematycznie odbiera Białce narciarzy. Dziś na trasach było naprawdę pusto, a pogoda wspaniała, w nocy zmroziło, w ciągu dnia piękne słońce, a parkingi puste. W zeszłym roku, o tej samej porze, było znacznie więcej narciarzy na trasach i aut na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Krzysztof to nie tylko sezonowka. Dlaczego tak się dzieje możesz znaleźć w pytaniu Moniki z wcześniejszego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Jeżeli nie masz sezonówki na Szczyrk, chcesz się dobrze wyjeździć to wybrałbym chyba jednak Białkę na ten konkretny weekend (choć ja będę w Szczyrku). Kolega na sąsiednim forum pisał, że odcięli Juliany (Pośredni), co oznacza że 1/3 tras odpada (jeżeli ich nie otworzą juto), ma być słoneczny weekend i zaczęli od 18 sprzedaż sprytnej sezonówki na kolejny rok (na przedpłacie możesz jeździć w tym sezonie). W mojej ocenie, oznacza to, że Szczyrk przy całej mojej dla niego sympatii - stanie. Będę po prostu duże kolejki do wyciągów zamiast płynnej jazdy a w Białce cały ruch się rozłoży, jest tu też zdecydowanie więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 25 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Dzięki za ćwiczenia rozciągające kark Gratis. Miało być ćwiczenie na ręce, ale widzę, że stacjonarne kompy królują;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 No dobrze wiec moze cos rozciągającego na nogi. Miedzy Remiaszowem, a Jankulakowskim i dalej w strone Hotelu Zbojnickuego... w tle Pyszny, Lomnica, Lodowy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 No dobrze wiec moze cos rozciągającego na nogi. Miedzy Remiaszowem, a Jankulakowskim i dalej w strone Hotelu Zbojnickuego... w tle Pyszny, Lomnica, Lodowy... grafika na spodach mi się podoba Co to za narta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 grafika na spodach mi się podoba Co to za narta? Dynafit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Dynafit! Zgadza się. Kiedy Stitzinger zdobywał szczyt Nanga Parbat, ja turlałem się po podhalańskich pagórkach;-) Piękne te tereny na tyłach Białki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Jechał z was ktoś w tym roku "nartostradą" 2C. W tamtym roku na końcówce było przewężenie z wyślizganą rynną na którym przy większej ilości ludzi robiło się nieciekawie (przed tym był znak stop). W lato z daleka widziałem że w okolicy coś kopali. Zmienili to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kobyr Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Witam Czy możecie podać namiary na dobre wypożyczalnie w Białce . Syn będzie z rodziną w lutym i chce popróbować różnych nart , a ja nie byłem w Białce od dobrych kilku lat . Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. My dopiero za tydzień Ale za to na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Za tydzień mają być mega mrozy, dobrze że na stokach jest sporo barów, bo coś widzę, że trzeba się będzie często rozgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziś Białka. Warunki śniegowe moim zdaniem bardzo dobre, ale w zeszłym roku w mojej ocenie mieli większy zapas śniegu o tej porze, śnieg też był lepiej przygotowany (to oczywiście subiektywne odczucia). Pogoda dopisała, piękny widok na Tatry, ludzi jak na lekarstwo, tylko moja 5 letnia córka (po sezonie spędzonym w Szczyrku) co chwilę dopytywała kiedy dojedziemy na jakieś fajne trasy. Trasy przygotowane bardzo dobrze, jedyne przecierki zaobserwowałem na trasie 2C. Kotelnica z rana jak śmietana. Kotelnica cd. 6. 7 trzyma się dobrze. 7 cd. Jedziemy dalej. 8 wyżej. Tatry. Za chwilę ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 To jedziemy dalej z relacją z Białki. Zapasy śniegu. Trasa nr 9. Ten tłok do bramek. Najazd bezkijkowców. Trasa nr 10. I widok z góry. Przejazd na Kaniówkę - zamknięty. W dobrym jednak jeszcze stanie. Wracamy, łącznice też w dobrym stanie. Ten tłok na bramkach. Trasa 2C - drobne przecierki na górze. 2C dalej. Widok z 2C na FIS-y. FIS-y. Tu też dobrze. Ratraki. Bania. Mamy karnety z logo Tatry Super Ski. Podsumowując, mam nieodparte wrażenie, że SMR sprzedając sezonówkę, systematycznie odbiera Białce narciarzy. Dziś na trasach było naprawdę pusto, a pogoda wspaniała, w nocy zmroziło, w ciągu dnia piękne słońce, a parkingi puste. W zeszłym roku, o tej samej porze, było znacznie więcej narciarzy na trasach i aut na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Krzysztof to nie tylko sezonowka. Dlaczego tak się dzieje możesz znaleźć w pytaniu Moniki z wcześniejszego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Jeżeli nie masz sezonówki na Szczyrk, chcesz się dobrze wyjeździć to wybrałbym chyba jednak Białkę na ten konkretny weekend (choć ja będę w Szczyrku). Kolega na sąsiednim forum pisał, że odcięli Juliany (Pośredni), co oznacza że 1/3 tras odpada (jeżeli ich nie otworzą juto), ma być słoneczny weekend i zaczęli od 18 sprzedaż sprytnej sezonówki na kolejny rok (na przedpłacie możesz jeździć w tym sezonie). W mojej ocenie, oznacza to, że Szczyrk przy całej mojej dla niego sympatii - stanie. Będę po prostu duże kolejki do wyciągów zamiast płynnej jazdy a w Białce cały ruch się rozłoży, jest tu też zdecydowanie więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 25 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SkI-mAn Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 grafika na spodach mi się podoba Co to za narta? Dynafit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Dynafit! Zgadza się. Kiedy Stitzinger zdobywał szczyt Nanga Parbat, ja turlałem się po podhalańskich pagórkach;-) Piękne te tereny na tyłach Białki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Jechał z was ktoś w tym roku "nartostradą" 2C. W tamtym roku na końcówce było przewężenie z wyślizganą rynną na którym przy większej ilości ludzi robiło się nieciekawie (przed tym był znak stop). W lato z daleka widziałem że w okolicy coś kopali. Zmienili to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kobyr Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Witam Czy możecie podać namiary na dobre wypożyczalnie w Białce . Syn będzie z rodziną w lutym i chce popróbować różnych nart , a ja nie byłem w Białce od dobrych kilku lat . Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. My dopiero za tydzień Ale za to na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Za tydzień mają być mega mrozy, dobrze że na stokach jest sporo barów, bo coś widzę, że trzeba się będzie często rozgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziś Białka. Warunki śniegowe moim zdaniem bardzo dobre, ale w zeszłym roku w mojej ocenie mieli większy zapas śniegu o tej porze, śnieg też był lepiej przygotowany (to oczywiście subiektywne odczucia). Pogoda dopisała, piękny widok na Tatry, ludzi jak na lekarstwo, tylko moja 5 letnia córka (po sezonie spędzonym w Szczyrku) co chwilę dopytywała kiedy dojedziemy na jakieś fajne trasy. Trasy przygotowane bardzo dobrze, jedyne przecierki zaobserwowałem na trasie 2C. Kotelnica z rana jak śmietana. Kotelnica cd. 6. 7 trzyma się dobrze. 7 cd. Jedziemy dalej. 8 wyżej. Tatry. Za chwilę ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 To jedziemy dalej z relacją z Białki. Zapasy śniegu. Trasa nr 9. Ten tłok do bramek. Najazd bezkijkowców. Trasa nr 10. I widok z góry. Przejazd na Kaniówkę - zamknięty. W dobrym jednak jeszcze stanie. Wracamy, łącznice też w dobrym stanie. Ten tłok na bramkach. Trasa 2C - drobne przecierki na górze. 2C dalej. Widok z 2C na FIS-y. FIS-y. Tu też dobrze. Ratraki. Bania. Mamy karnety z logo Tatry Super Ski. Podsumowując, mam nieodparte wrażenie, że SMR sprzedając sezonówkę, systematycznie odbiera Białce narciarzy. Dziś na trasach było naprawdę pusto, a pogoda wspaniała, w nocy zmroziło, w ciągu dnia piękne słońce, a parkingi puste. W zeszłym roku, o tej samej porze, było znacznie więcej narciarzy na trasach i aut na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Krzysztof to nie tylko sezonowka. Dlaczego tak się dzieje możesz znaleźć w pytaniu Moniki z wcześniejszego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Jeżeli nie masz sezonówki na Szczyrk, chcesz się dobrze wyjeździć to wybrałbym chyba jednak Białkę na ten konkretny weekend (choć ja będę w Szczyrku). Kolega na sąsiednim forum pisał, że odcięli Juliany (Pośredni), co oznacza że 1/3 tras odpada (jeżeli ich nie otworzą juto), ma być słoneczny weekend i zaczęli od 18 sprzedaż sprytnej sezonówki na kolejny rok (na przedpłacie możesz jeździć w tym sezonie). W mojej ocenie, oznacza to, że Szczyrk przy całej mojej dla niego sympatii - stanie. Będę po prostu duże kolejki do wyciągów zamiast płynnej jazdy a w Białce cały ruch się rozłoży, jest tu też zdecydowanie więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 25 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
star Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Dynafit! Zgadza się. Kiedy Stitzinger zdobywał szczyt Nanga Parbat, ja turlałem się po podhalańskich pagórkach;-) Piękne te tereny na tyłach Białki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Jechał z was ktoś w tym roku "nartostradą" 2C. W tamtym roku na końcówce było przewężenie z wyślizganą rynną na którym przy większej ilości ludzi robiło się nieciekawie (przed tym był znak stop). W lato z daleka widziałem że w okolicy coś kopali. Zmienili to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Z alternatyw jest Jurgów kilka km dalej oraz Bachledova po stronie słowackiej. Wspólny karnet jeśli kupisz całodzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobyr Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Witam Czy możecie podać namiary na dobre wypożyczalnie w Białce . Syn będzie z rodziną w lutym i chce popróbować różnych nart , a ja nie byłem w Białce od dobrych kilku lat . Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Kto jutro uderza na Kotelnicę? Ja będę. My dopiero za tydzień Ale za to na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Za tydzień mają być mega mrozy, dobrze że na stokach jest sporo barów, bo coś widzę, że trzeba się będzie często rozgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziś Białka. Warunki śniegowe moim zdaniem bardzo dobre, ale w zeszłym roku w mojej ocenie mieli większy zapas śniegu o tej porze, śnieg też był lepiej przygotowany (to oczywiście subiektywne odczucia). Pogoda dopisała, piękny widok na Tatry, ludzi jak na lekarstwo, tylko moja 5 letnia córka (po sezonie spędzonym w Szczyrku) co chwilę dopytywała kiedy dojedziemy na jakieś fajne trasy. Trasy przygotowane bardzo dobrze, jedyne przecierki zaobserwowałem na trasie 2C. Kotelnica z rana jak śmietana. Kotelnica cd. 6. 7 trzyma się dobrze. 7 cd. Jedziemy dalej. 8 wyżej. Tatry. Za chwilę ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 To jedziemy dalej z relacją z Białki. Zapasy śniegu. Trasa nr 9. Ten tłok do bramek. Najazd bezkijkowców. Trasa nr 10. I widok z góry. Przejazd na Kaniówkę - zamknięty. W dobrym jednak jeszcze stanie. Wracamy, łącznice też w dobrym stanie. Ten tłok na bramkach. Trasa 2C - drobne przecierki na górze. 2C dalej. Widok z 2C na FIS-y. FIS-y. Tu też dobrze. Ratraki. Bania. Mamy karnety z logo Tatry Super Ski. Podsumowując, mam nieodparte wrażenie, że SMR sprzedając sezonówkę, systematycznie odbiera Białce narciarzy. Dziś na trasach było naprawdę pusto, a pogoda wspaniała, w nocy zmroziło, w ciągu dnia piękne słońce, a parkingi puste. W zeszłym roku, o tej samej porze, było znacznie więcej narciarzy na trasach i aut na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Krzysztof to nie tylko sezonowka. Dlaczego tak się dzieje możesz znaleźć w pytaniu Moniki z wcześniejszego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Jeżeli nie masz sezonówki na Szczyrk, chcesz się dobrze wyjeździć to wybrałbym chyba jednak Białkę na ten konkretny weekend (choć ja będę w Szczyrku). Kolega na sąsiednim forum pisał, że odcięli Juliany (Pośredni), co oznacza że 1/3 tras odpada (jeżeli ich nie otworzą juto), ma być słoneczny weekend i zaczęli od 18 sprzedaż sprytnej sezonówki na kolejny rok (na przedpłacie możesz jeździć w tym sezonie). W mojej ocenie, oznacza to, że Szczyrk przy całej mojej dla niego sympatii - stanie. Będę po prostu duże kolejki do wyciągów zamiast płynnej jazdy a w Białce cały ruch się rozłoży, jest tu też zdecydowanie więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 25 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
grimson Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj. Warun znakomity, śniegu naturalnego kupa, do tego twardo pod nartą. Ludzi sporo, parkingi pełne o godz 11. Do tego Białka przygotowała ogromne pryzmy śniegu w ramach magazynu na trudne chwile, wg mnie spokojnie dożyją do końca marca, o ile nie zrobi się wiosennie już w lutym. Za tydzień mają być mega mrozy, dobrze że na stokach jest sporo barów, bo coś widzę, że trzeba się będzie często rozgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziś Białka. Warunki śniegowe moim zdaniem bardzo dobre, ale w zeszłym roku w mojej ocenie mieli większy zapas śniegu o tej porze, śnieg też był lepiej przygotowany (to oczywiście subiektywne odczucia). Pogoda dopisała, piękny widok na Tatry, ludzi jak na lekarstwo, tylko moja 5 letnia córka (po sezonie spędzonym w Szczyrku) co chwilę dopytywała kiedy dojedziemy na jakieś fajne trasy. Trasy przygotowane bardzo dobrze, jedyne przecierki zaobserwowałem na trasie 2C. Kotelnica z rana jak śmietana. Kotelnica cd. 6. 7 trzyma się dobrze. 7 cd. Jedziemy dalej. 8 wyżej. Tatry. Za chwilę ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 To jedziemy dalej z relacją z Białki. Zapasy śniegu. Trasa nr 9. Ten tłok do bramek. Najazd bezkijkowców. Trasa nr 10. I widok z góry. Przejazd na Kaniówkę - zamknięty. W dobrym jednak jeszcze stanie. Wracamy, łącznice też w dobrym stanie. Ten tłok na bramkach. Trasa 2C - drobne przecierki na górze. 2C dalej. Widok z 2C na FIS-y. FIS-y. Tu też dobrze. Ratraki. Bania. Mamy karnety z logo Tatry Super Ski. Podsumowując, mam nieodparte wrażenie, że SMR sprzedając sezonówkę, systematycznie odbiera Białce narciarzy. Dziś na trasach było naprawdę pusto, a pogoda wspaniała, w nocy zmroziło, w ciągu dnia piękne słońce, a parkingi puste. W zeszłym roku, o tej samej porze, było znacznie więcej narciarzy na trasach i aut na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Krzysztof to nie tylko sezonowka. Dlaczego tak się dzieje możesz znaleźć w pytaniu Moniki z wcześniejszego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Jeżeli nie masz sezonówki na Szczyrk, chcesz się dobrze wyjeździć to wybrałbym chyba jednak Białkę na ten konkretny weekend (choć ja będę w Szczyrku). Kolega na sąsiednim forum pisał, że odcięli Juliany (Pośredni), co oznacza że 1/3 tras odpada (jeżeli ich nie otworzą juto), ma być słoneczny weekend i zaczęli od 18 sprzedaż sprytnej sezonówki na kolejny rok (na przedpłacie możesz jeździć w tym sezonie). W mojej ocenie, oznacza to, że Szczyrk przy całej mojej dla niego sympatii - stanie. Będę po prostu duże kolejki do wyciągów zamiast płynnej jazdy a w Białce cały ruch się rozłoży, jest tu też zdecydowanie więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 25 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziś Białka. Warunki śniegowe moim zdaniem bardzo dobre, ale w zeszłym roku w mojej ocenie mieli większy zapas śniegu o tej porze, śnieg też był lepiej przygotowany (to oczywiście subiektywne odczucia). Pogoda dopisała, piękny widok na Tatry, ludzi jak na lekarstwo, tylko moja 5 letnia córka (po sezonie spędzonym w Szczyrku) co chwilę dopytywała kiedy dojedziemy na jakieś fajne trasy. Trasy przygotowane bardzo dobrze, jedyne przecierki zaobserwowałem na trasie 2C. Kotelnica z rana jak śmietana. Kotelnica cd. 6. 7 trzyma się dobrze. 7 cd. Jedziemy dalej. 8 wyżej. Tatry. Za chwilę ciąg dalszy relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 To jedziemy dalej z relacją z Białki. Zapasy śniegu. Trasa nr 9. Ten tłok do bramek. Najazd bezkijkowców. Trasa nr 10. I widok z góry. Przejazd na Kaniówkę - zamknięty. W dobrym jednak jeszcze stanie. Wracamy, łącznice też w dobrym stanie. Ten tłok na bramkach. Trasa 2C - drobne przecierki na górze. 2C dalej. Widok z 2C na FIS-y. FIS-y. Tu też dobrze. Ratraki. Bania. Mamy karnety z logo Tatry Super Ski. Podsumowując, mam nieodparte wrażenie, że SMR sprzedając sezonówkę, systematycznie odbiera Białce narciarzy. Dziś na trasach było naprawdę pusto, a pogoda wspaniała, w nocy zmroziło, w ciągu dnia piękne słońce, a parkingi puste. W zeszłym roku, o tej samej porze, było znacznie więcej narciarzy na trasach i aut na parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Krzysztof to nie tylko sezonowka. Dlaczego tak się dzieje możesz znaleźć w pytaniu Moniki z wcześniejszego posta. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Super, dzięki! Jeszcze się naradzamy - czy Białka, czy Szczyrk od soboty... i to kusi, i to nęci Jeżeli nie masz sezonówki na Szczyrk, chcesz się dobrze wyjeździć to wybrałbym chyba jednak Białkę na ten konkretny weekend (choć ja będę w Szczyrku). Kolega na sąsiednim forum pisał, że odcięli Juliany (Pośredni), co oznacza że 1/3 tras odpada (jeżeli ich nie otworzą juto), ma być słoneczny weekend i zaczęli od 18 sprzedaż sprytnej sezonówki na kolejny rok (na przedpłacie możesz jeździć w tym sezonie). W mojej ocenie, oznacza to, że Szczyrk przy całej mojej dla niego sympatii - stanie. Będę po prostu duże kolejki do wyciągów zamiast płynnej jazdy a w Białce cały ruch się rozłoży, jest tu też zdecydowanie więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Dalej Strona 25 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Ali2 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Metę w Białce mamy już klepniętą od soboty ale tak cały czas Szczyrk nam chodzi po głowie... Jutro zapadnie wiekopomna decyzja W Szczyrku byliśmy ostatnio 2 lata temu a w Białce 4 razy przez ten czas... dlatego Szczyrk mimo wszystko kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Białka zapowiada, że będzie nadal działać po weekendzie. Co prawda w ograniczonym zakresie ale jednak zawsze. Na najbliższy weekend otwiera zamknięte obecnie koleje i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi