mig Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Taką leśną trasę można by zrobić na Górze Kamieńsk A kojarzy ktoś jakiś leśny tor saneczkowy albo sam filmik ze zjazdem ??Tu masz. Fajny przerywnik dla nart. http://www.obereggen...en/tobogganing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Połączenie jest doskonale widoczne, nie zauważyłeś ? Jak wjeżdżasz wyciągiem widać lampy do oświetlenia tasy, wystarczy spojrzeć w lewo. Co do 6a, moim zdaniem trasa fajnie zrobiona, nie zauważyłem żadnych problemów w niedzielę. To jest jakoś poniżej górnej stacji? Właśnie nie widziałem, ale tylko przez chwilę się przyglądałem z samej góry. W pn 6 IMO była średnio zrobiona jak na tak wczesną godzinę, ale z 2 str oni tam raczej nie olewają przygotowania tras więc może mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tu masz. Fajny przerywnik dla nart.http://www.obereggen...en/tobogganing/ Cześć Film delikatnie naciąga... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To jest jakoś poniżej górnej stacji? Właśnie nie widziałem, ale tylko przez chwilę się przyglądałem z samej góry. W pn 6 IMO była średnio zrobiona jak na tak wczesną godzinę, ale z 2 str oni tam raczej nie olewają przygotowania tras więc może mi się wydawało 6ka zwykle dość szybko się wyslizguje, niewiele trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Dojazd do parkingu Jankulakowski mnie interesuje z Szaflar, a dokładniej przez Gliczarów Dolny skrót, jeździł ktoś tamtędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Dojazd do parkingu Jankulakowski mnie interesuje z Szaflar, a dokładniej przez Gliczarów Dolny skrót, jeździł ktoś tamtędy? Ja latem jeździłem w tych rejonach na rowerze. Z Szaflar musisz się dostać do miejsca oznaczonego na mapie(jest tam znak "GÓRNY PARKING NOWA KOLEJ", a potem drogą szutrową już na sam parking. Miejsce na mapie: https://www.google.p...218,15.8z?hl=pl Zjazd na drogę szutrową: https://www.google.p...12!8i6656?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. https://www.google.p...97933!1m0?hl=pl Serio tak ciężko zaznaczyć sobie punkt początkowy? Poza tym żadnej trasy nie podałem, tylko punkt w którym musisz odbić na drogę szutrową. Obojętnie z której strony byś nie jechał musisz się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Niby tak, choć jest takie miejsce jak Pensjonat na Gilowej Grapie, pewno czasem da się ściąć, ale może być trudno:-( tak czy owak dzięki za podpowiedź włączyłem satelitę i widzę już co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć?Witam! Nie jeździłem ale myślę że nie będzie kolejek na wyciągu nr III(trasa 6,6a) , VIII (trasa 9) i I (trasa 3) , II (trasa 2a,2b). Generalnie tam gdzie sa aktualnie najgorsze warunki na trasach tam najmniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Bachledka chyba, był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dzięki, może obadam jutro lub pojutrze. Póki co jednak Kaspro z rana. Co do Bachledowej, rok temu byłem i mam kiepskie wspomnienia, wpuszczają turystów do zjazdu i zwalniają przy tym wyciąg. Na górę jechało się przez to ponad 25 min. Z rana pewnie tak nie będzie ale ja byłem po 12. Na Jezercach tego nie ma, ale musiałem na niebieskiej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie .Czy to pierwszy post niepolityczny? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 nawet komuś sama narta zjechała z samej góry Babickiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Nie nazwałbym tego lodem. Raczej kasza śniegowa [temperatura na plusie], do tego muldy oraz dobrze "utwardzone" podłoże. Tak dobrze, że aż kijek nie dał się w nie wbić. Widziałem na wieczornych jazdach dużo upadków, w tym kilka spektakularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit: http://www.skionline...newsy,3525.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit:http://www.skionline...newsy,3525.html Warto jechać ? Jesteś tam jeszcze czy już wróciłeś ? Myślę co by się nie wybrać w tym tygodniu. A KERS head'a to nie urban legend tylko marketing. W teorii działa tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Tu masz. Fajny przerywnik dla nart.http://www.obereggen...en/tobogganing/ Cześć Film delikatnie naciąga... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To jest jakoś poniżej górnej stacji? Właśnie nie widziałem, ale tylko przez chwilę się przyglądałem z samej góry. W pn 6 IMO była średnio zrobiona jak na tak wczesną godzinę, ale z 2 str oni tam raczej nie olewają przygotowania tras więc może mi się wydawało 6ka zwykle dość szybko się wyslizguje, niewiele trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Dojazd do parkingu Jankulakowski mnie interesuje z Szaflar, a dokładniej przez Gliczarów Dolny skrót, jeździł ktoś tamtędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Dojazd do parkingu Jankulakowski mnie interesuje z Szaflar, a dokładniej przez Gliczarów Dolny skrót, jeździł ktoś tamtędy? Ja latem jeździłem w tych rejonach na rowerze. Z Szaflar musisz się dostać do miejsca oznaczonego na mapie(jest tam znak "GÓRNY PARKING NOWA KOLEJ", a potem drogą szutrową już na sam parking. Miejsce na mapie: https://www.google.p...218,15.8z?hl=pl Zjazd na drogę szutrową: https://www.google.p...12!8i6656?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. https://www.google.p...97933!1m0?hl=pl Serio tak ciężko zaznaczyć sobie punkt początkowy? Poza tym żadnej trasy nie podałem, tylko punkt w którym musisz odbić na drogę szutrową. Obojętnie z której strony byś nie jechał musisz się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Niby tak, choć jest takie miejsce jak Pensjonat na Gilowej Grapie, pewno czasem da się ściąć, ale może być trudno:-( tak czy owak dzięki za podpowiedź włączyłem satelitę i widzę już co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć?Witam! Nie jeździłem ale myślę że nie będzie kolejek na wyciągu nr III(trasa 6,6a) , VIII (trasa 9) i I (trasa 3) , II (trasa 2a,2b). Generalnie tam gdzie sa aktualnie najgorsze warunki na trasach tam najmniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Bachledka chyba, był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dzięki, może obadam jutro lub pojutrze. Póki co jednak Kaspro z rana. Co do Bachledowej, rok temu byłem i mam kiepskie wspomnienia, wpuszczają turystów do zjazdu i zwalniają przy tym wyciąg. Na górę jechało się przez to ponad 25 min. Z rana pewnie tak nie będzie ale ja byłem po 12. Na Jezercach tego nie ma, ale musiałem na niebieskiej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie .Czy to pierwszy post niepolityczny? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 nawet komuś sama narta zjechała z samej góry Babickiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Nie nazwałbym tego lodem. Raczej kasza śniegowa [temperatura na plusie], do tego muldy oraz dobrze "utwardzone" podłoże. Tak dobrze, że aż kijek nie dał się w nie wbić. Widziałem na wieczornych jazdach dużo upadków, w tym kilka spektakularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit: http://www.skionline...newsy,3525.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit:http://www.skionline...newsy,3525.html Warto jechać ? Jesteś tam jeszcze czy już wróciłeś ? Myślę co by się nie wybrać w tym tygodniu. A KERS head'a to nie urban legend tylko marketing. W teorii działa tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To jest jakoś poniżej górnej stacji? Właśnie nie widziałem, ale tylko przez chwilę się przyglądałem z samej góry. W pn 6 IMO była średnio zrobiona jak na tak wczesną godzinę, ale z 2 str oni tam raczej nie olewają przygotowania tras więc może mi się wydawało 6ka zwykle dość szybko się wyslizguje, niewiele trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Dojazd do parkingu Jankulakowski mnie interesuje z Szaflar, a dokładniej przez Gliczarów Dolny skrót, jeździł ktoś tamtędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Dojazd do parkingu Jankulakowski mnie interesuje z Szaflar, a dokładniej przez Gliczarów Dolny skrót, jeździł ktoś tamtędy? Ja latem jeździłem w tych rejonach na rowerze. Z Szaflar musisz się dostać do miejsca oznaczonego na mapie(jest tam znak "GÓRNY PARKING NOWA KOLEJ", a potem drogą szutrową już na sam parking. Miejsce na mapie: https://www.google.p...218,15.8z?hl=pl Zjazd na drogę szutrową: https://www.google.p...12!8i6656?hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Podajesz trasę przez Lesnicę i Groń, ja chcę przez Termy i Gliczarów Dolny. https://www.google.p...97933!1m0?hl=pl Serio tak ciężko zaznaczyć sobie punkt początkowy? Poza tym żadnej trasy nie podałem, tylko punkt w którym musisz odbić na drogę szutrową. Obojętnie z której strony byś nie jechał musisz się tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Niby tak, choć jest takie miejsce jak Pensjonat na Gilowej Grapie, pewno czasem da się ściąć, ale może być trudno:-( tak czy owak dzięki za podpowiedź włączyłem satelitę i widzę już co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć?Witam! Nie jeździłem ale myślę że nie będzie kolejek na wyciągu nr III(trasa 6,6a) , VIII (trasa 9) i I (trasa 3) , II (trasa 2a,2b). Generalnie tam gdzie sa aktualnie najgorsze warunki na trasach tam najmniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Bachledka chyba, był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dzięki, może obadam jutro lub pojutrze. Póki co jednak Kaspro z rana. Co do Bachledowej, rok temu byłem i mam kiepskie wspomnienia, wpuszczają turystów do zjazdu i zwalniają przy tym wyciąg. Na górę jechało się przez to ponad 25 min. Z rana pewnie tak nie będzie ale ja byłem po 12. Na Jezercach tego nie ma, ale musiałem na niebieskiej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie .Czy to pierwszy post niepolityczny? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 nawet komuś sama narta zjechała z samej góry Babickiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Nie nazwałbym tego lodem. Raczej kasza śniegowa [temperatura na plusie], do tego muldy oraz dobrze "utwardzone" podłoże. Tak dobrze, że aż kijek nie dał się w nie wbić. Widziałem na wieczornych jazdach dużo upadków, w tym kilka spektakularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit: http://www.skionline...newsy,3525.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit:http://www.skionline...newsy,3525.html Warto jechać ? Jesteś tam jeszcze czy już wróciłeś ? Myślę co by się nie wybrać w tym tygodniu. A KERS head'a to nie urban legend tylko marketing. W teorii działa tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Niby tak, choć jest takie miejsce jak Pensjonat na Gilowej Grapie, pewno czasem da się ściąć, ale może być trudno:-( tak czy owak dzięki za podpowiedź włączyłem satelitę i widzę już co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Jeździł ktoś w tym tygodniu na wieczornych jazdach? Są kolejki czy na którymś wyciągu da się bez czekania jeździć?Witam! Nie jeździłem ale myślę że nie będzie kolejek na wyciągu nr III(trasa 6,6a) , VIII (trasa 9) i I (trasa 3) , II (trasa 2a,2b). Generalnie tam gdzie sa aktualnie najgorsze warunki na trasach tam najmniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jutro, będzie ktoś? Może Jurgów? Ma być swiezy snieg. Gdzie lepiej? Bachledka chyba, był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Dzięki, może obadam jutro lub pojutrze. Póki co jednak Kaspro z rana. Co do Bachledowej, rok temu byłem i mam kiepskie wspomnienia, wpuszczają turystów do zjazdu i zwalniają przy tym wyciąg. Na górę jechało się przez to ponad 25 min. Z rana pewnie tak nie będzie ale ja byłem po 12. Na Jezercach tego nie ma, ale musiałem na niebieskiej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Ja spędziłem tam Święta Bożego Narodzenia z nartami na nogach. Na nocnych jazdach jeździłem po niebieskich 3,4 oraz czerwonej 6/6A. Widziałem że niebieska 7 oraz 8 też była czynna. Kolejek nie było, stałem maksymalnie 15 sekund w kolejce do kanapy. Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie .Czy to pierwszy post niepolityczny? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 nawet komuś sama narta zjechała z samej góry Babickiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Nie nazwałbym tego lodem. Raczej kasza śniegowa [temperatura na plusie], do tego muldy oraz dobrze "utwardzone" podłoże. Tak dobrze, że aż kijek nie dał się w nie wbić. Widziałem na wieczornych jazdach dużo upadków, w tym kilka spektakularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit: http://www.skionline...newsy,3525.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit:http://www.skionline...newsy,3525.html Warto jechać ? Jesteś tam jeszcze czy już wróciłeś ? Myślę co by się nie wybrać w tym tygodniu. A KERS head'a to nie urban legend tylko marketing. W teorii działa tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
mig Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie .Czy to pierwszy post niepolityczny? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 nawet komuś sama narta zjechała z samej góry Babickiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Nie było za dużo lodu na wieczornych ?? Ja jeździłem do 16 i obok tej fisowskiej jeździło się ok ( nawet komuś sama narta zjechała z samej góry).Reszta tras to tłok i dużo luźnego zmrożonego śniegu a pod spodem prawie lód więc mi się na tym średnio jeździło bo ciężko było wyczuć gdzie się człowiek dokopie do lodu a gdzie nie . Nie nazwałbym tego lodem. Raczej kasza śniegowa [temperatura na plusie], do tego muldy oraz dobrze "utwardzone" podłoże. Tak dobrze, że aż kijek nie dał się w nie wbić. Widziałem na wieczornych jazdach dużo upadków, w tym kilka spektakularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit: http://www.skionline...newsy,3525.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit:http://www.skionline...newsy,3525.html Warto jechać ? Jesteś tam jeszcze czy już wróciłeś ? Myślę co by się nie wybrać w tym tygodniu. A KERS head'a to nie urban legend tylko marketing. W teorii działa tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
star Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit: http://www.skionline...newsy,3525.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Na początek sezonu z rana jak znalazł. Czerwona 6(a) od sasa do lasa na kilka skrętów na maxa, bo pusto. Eksploracja Kaniowki, powrót kanapą i krótkim orczykiem, długi orczyk to inna firma, płatny więc uwaga, aby nie zjechac za bardzo na lewo. Fajnie jakby z Rusin Ski kiedyś połączyli ale firma inna... No i ratraki ruszyły na fisowki więc może wkrótce otwarcie 1-2. Urban legends o kers w headach się dowiedziałem, na wyciągu, wie może ktoś jak to dziala? To jest narta panie, patrz fotka. Po południu deszcze niespokojne. PS bonusem msza na Groniu. Edit:http://www.skionline...newsy,3525.html Warto jechać ? Jesteś tam jeszcze czy już wróciłeś ? Myślę co by się nie wybrać w tym tygodniu. A KERS head'a to nie urban legend tylko marketing. W teorii działa tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Byłem. Wróciłem. Warto jeśli otworzą 1-2 i wtedy przejechać z rana po wszystkim, a potem katowac orczyk i 1-2. Taka strategię kiedyś stosowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Czy ktoś był ostatnio ? Chcę się wybrać w weekend i zastanawiam się jak warun. Na kamerkach nie widać przetarć, nadchodzi ochłodzenie. Jeździł ktoś z Was na FIS 2 ? Jak tam z warunkiem ? Głównie interesuje mnie ta trasa bo zapewne będzie masa ludzi. Z góry dziękuje za info. Z tym FIS-em to możesz mieć problem bo on zwykle jest dostępny tylko teoretycznie (do 12:00 zazwyczaj jest zarezerwowany na treningi). Od piątku po południu będę w Jurgowie, przejazdem mogę rzucić okiem na Białkę. Zwróć uwagę, że zaczynają się ferie dla mazowieckiego, dolnośląskiego, opolskiego i zachodniopomorskiego (zastanów się czy jest sens jechać akurat do Białki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Dalej Strona 22 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi