piotr-m Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Kiedyś będąc w Kluszkowcach wpadliśmy na jeden dzień do Białki. Było to w okresie Trzech Króli, w czasach gdy Rubel miał jakaś wartość. To co zastałem na miejscu skutecznie nas zniechęciło, tłumy dwa razy większe niż na twojej fotce. Wybraliśmy Jurgow. A piwko chętnie ci postawię, jak się kiedyś gdzieś przetniemy . ... Luzik, ale mam nadzieję, że dane nam będzie spotkać się kiedyś w realu, znaczy na białym Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 712 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 24 26 76 42 Popularne dni 16 Gru 18 8 Paź 16 19 Gru 15 15 Gru 15 Top użytkownicy w tym temacie Lutek 24 odpowiedzi kordiankw 26 odpowiedzi moruniek 76 odpowiedzi star 42 odpowiedzi Popularne dni 16 Gru 2017 18 odpowiedzi 8 Paź 2016 16 odpowiedzi 19 Gru 2017 15 odpowiedzi 15 Gru 2017 15 odpowiedzi Popularne posty moruniek 10 Stycznia 2022 Białka - zdjęcia autorstwa mojego szwagra. Pełna lampa, ludzi brak. Warunki jak to w Białce - bardzo dobre. I tak. Pełna lampa. star 17 Grudnia 2021 To tu poziome dla odmiany, kiedyś tylko takie wchodziły bez obrotu, a teraz technologia panie. Gabrik 30 Stycznia 2023 Kotelnica - czerwone trasy nieczynne, naśniezają. Wczoraj najlepsze do jazdy od góry lewą stroną do krzesełka "kotelnica 2". Ogólnie ludzi jeszcze nie tyle co potrafi dojechać ale Remiaszów Dodane grafiki moruniek Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Witek, chociaż jakieś piwko za pożyczoną fotę się należy W piątek było ok. Mało ludzi, kolejek brak. Ale w sobotę była masakra. Będąc kilka lat temu w ferie (nie było wtedy jeszcze Pasieki, Remieszowa i Jankulowskiego) nie widziałem takich kolejek. W sobotę nawet ok. godz.19 była jeszcze taka kolejka : K1.jpg Dlatego rańcem w niedzielę uciekliśmy do Krynicy na Słotwiny, a tam było tak : S1.jpg S2.jpg S3.jpg Odpowiadając na ironiczne komentarze "po co do Białki?" , posłużę się przysłowiem "jak się nie ma co się lubi, to się lubi ..." Założenie było proste: rozruch na początek sezonu, tylko przedłużony weekend, jak najbliżej Lublina. A przecież w piątek w Polsce poza Kotelnicą nie chodziło prawie nic. Zawsze to i tak lepiej niż kisić d... przed tv . Pozdrawiam piotr-m Kotelnica zapowiada na piątek otwarcie całości. Jakby coś można uciec na Czorsztyn Ski (zapowiadane otwarcie na 08.12). Rusin Ski też zapowiada, że może zdąży na weekend. W Bukowinie też mamy coś niecoś czynne. Wisła będzie chodzić prawie cała (Stożek czynny, Soszów, Cieńków, Klepki, Nowa Osada - zapowiadają otwarcie, Soszów nawet na jutro), więc też te ośrodki powinny przejąć cześć ruchu z Kotelnicy. Otwarcie całości Kotelnicy jest o tyle istotne, że będą dwie kanapy do wjechania na górę od strony Term Bania, plus jedna od strony Wysokiego Wierchu (kanapa nr IX), choć trzeba wiedzieć jak tam dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kotelnica zapowiada na piątek otwarcie całości. Jakby coś można uciec na Czorsztyn Ski (zapowiadane otwarcie na 08.12). Rusin Ski też zapowiada, że może zdąży na weekend. W Bukowinie też mamy coś niecoś czynne. Wisła będzie chodzić prawie cała (Stożek czynny, Soszów, Cieńków, Klepki, Nowa Osada - zapowiadają otwarcie, Soszów nawet na jutro), więc też te ośrodki powinny przejąć cześć ruchu z Kotelnicy. Otwarcie całości Kotelnicy jest o tyle istotne, że będą dwie kanapy do wjechania na górę od strony Term Bania, plus jedna od strony Wysokiego Wierchu (kanapa nr IX), choć trzeba wiedzieć jak tam dojechać. Dostałem potwierdzenie z Kotelnicy, otwarcie kolejnych tras w czwartek. "Witam serdecznie, Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Waldi_l Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Stoki po mału będą ruszać w najbliższych dniach, w Kotelnicy już coś działa Dodam, że wypożyczalnie tam można też sprawdzić na https://candyrent.com, a zarezerwować np. w tej https://www.candyrent.com/wypozyczalnia/zyg-zak Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? 11 będę, od czwartku (08.12) otwiera się Czorsztyn Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja będę w Białce na Boże Narodzenie, będę śmigał z rodzinką na Kotelnicy w dniach 24-26.12.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 info z dzisiaj Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Witek, chociaż jakieś piwko za pożyczoną fotę się należy W piątek było ok. Mało ludzi, kolejek brak. Ale w sobotę była masakra. Będąc kilka lat temu w ferie (nie było wtedy jeszcze Pasieki, Remieszowa i Jankulowskiego) nie widziałem takich kolejek. W sobotę nawet ok. godz.19 była jeszcze taka kolejka : K1.jpg Dlatego rańcem w niedzielę uciekliśmy do Krynicy na Słotwiny, a tam było tak : S1.jpg S2.jpg S3.jpg Odpowiadając na ironiczne komentarze "po co do Białki?" , posłużę się przysłowiem "jak się nie ma co się lubi, to się lubi ..." Założenie było proste: rozruch na początek sezonu, tylko przedłużony weekend, jak najbliżej Lublina. A przecież w piątek w Polsce poza Kotelnicą nie chodziło prawie nic. Zawsze to i tak lepiej niż kisić d... przed tv . Pozdrawiam piotr-m Kotelnica zapowiada na piątek otwarcie całości. Jakby coś można uciec na Czorsztyn Ski (zapowiadane otwarcie na 08.12). Rusin Ski też zapowiada, że może zdąży na weekend. W Bukowinie też mamy coś niecoś czynne. Wisła będzie chodzić prawie cała (Stożek czynny, Soszów, Cieńków, Klepki, Nowa Osada - zapowiadają otwarcie, Soszów nawet na jutro), więc też te ośrodki powinny przejąć cześć ruchu z Kotelnicy. Otwarcie całości Kotelnicy jest o tyle istotne, że będą dwie kanapy do wjechania na górę od strony Term Bania, plus jedna od strony Wysokiego Wierchu (kanapa nr IX), choć trzeba wiedzieć jak tam dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kotelnica zapowiada na piątek otwarcie całości. Jakby coś można uciec na Czorsztyn Ski (zapowiadane otwarcie na 08.12). Rusin Ski też zapowiada, że może zdąży na weekend. W Bukowinie też mamy coś niecoś czynne. Wisła będzie chodzić prawie cała (Stożek czynny, Soszów, Cieńków, Klepki, Nowa Osada - zapowiadają otwarcie, Soszów nawet na jutro), więc też te ośrodki powinny przejąć cześć ruchu z Kotelnicy. Otwarcie całości Kotelnicy jest o tyle istotne, że będą dwie kanapy do wjechania na górę od strony Term Bania, plus jedna od strony Wysokiego Wierchu (kanapa nr IX), choć trzeba wiedzieć jak tam dojechać. Dostałem potwierdzenie z Kotelnicy, otwarcie kolejnych tras w czwartek. "Witam serdecznie, Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Waldi_l Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Stoki po mału będą ruszać w najbliższych dniach, w Kotelnicy już coś działa Dodam, że wypożyczalnie tam można też sprawdzić na https://candyrent.com, a zarezerwować np. w tej https://www.candyrent.com/wypozyczalnia/zyg-zak Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? 11 będę, od czwartku (08.12) otwiera się Czorsztyn Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja będę w Białce na Boże Narodzenie, będę śmigał z rodzinką na Kotelnicy w dniach 24-26.12.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 info z dzisiaj Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kotelnica zapowiada na piątek otwarcie całości. Jakby coś można uciec na Czorsztyn Ski (zapowiadane otwarcie na 08.12). Rusin Ski też zapowiada, że może zdąży na weekend. W Bukowinie też mamy coś niecoś czynne. Wisła będzie chodzić prawie cała (Stożek czynny, Soszów, Cieńków, Klepki, Nowa Osada - zapowiadają otwarcie, Soszów nawet na jutro), więc też te ośrodki powinny przejąć cześć ruchu z Kotelnicy. Otwarcie całości Kotelnicy jest o tyle istotne, że będą dwie kanapy do wjechania na górę od strony Term Bania, plus jedna od strony Wysokiego Wierchu (kanapa nr IX), choć trzeba wiedzieć jak tam dojechać. Dostałem potwierdzenie z Kotelnicy, otwarcie kolejnych tras w czwartek. "Witam serdecznie, Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Waldi_l Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Stoki po mału będą ruszać w najbliższych dniach, w Kotelnicy już coś działa Dodam, że wypożyczalnie tam można też sprawdzić na https://candyrent.com, a zarezerwować np. w tej https://www.candyrent.com/wypozyczalnia/zyg-zak Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? 11 będę, od czwartku (08.12) otwiera się Czorsztyn Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja będę w Białce na Boże Narodzenie, będę śmigał z rodzinką na Kotelnicy w dniach 24-26.12.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 info z dzisiaj Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Waldi_l Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Stoki po mału będą ruszać w najbliższych dniach, w Kotelnicy już coś działa Dodam, że wypożyczalnie tam można też sprawdzić na https://candyrent.com, a zarezerwować np. w tej https://www.candyrent.com/wypozyczalnia/zyg-zak Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? 11 będę, od czwartku (08.12) otwiera się Czorsztyn Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja będę w Białce na Boże Narodzenie, będę śmigał z rodzinką na Kotelnicy w dniach 24-26.12.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 info z dzisiaj Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Spam... Ale to meritum, wybieramy się w okresie 11-17.12 do Białki i teraz dwa pytania. - ktoś w tym czasie będzie tam? - gdzie w okolicy mogą być jeszcze czynne wyciągi (oprócz Białki i Bukowiny) ? 11 będę, od czwartku (08.12) otwiera się Czorsztyn Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja będę w Białce na Boże Narodzenie, będę śmigał z rodzinką na Kotelnicy w dniach 24-26.12.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 info z dzisiaj Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Ja będę w Białce na Boże Narodzenie, będę śmigał z rodzinką na Kotelnicy w dniach 24-26.12.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 info z dzisiaj Biuro Obsługi Klienta Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska Sp. z o. o. ul. Środkowa 181B 34-405 Białka Tatrzańska www.bialkatatrzanska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ruszyła rzeczywiście 'Pasieka" i dojazdowa 6-ka,ratraki też cały czas przygotowywały kolejną trasę z Jankulakowskiego Wierchu,mają ruszyć w sobotę. Dziś jazda na bieżąco bez żadnych kolejek. Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Adam, bądźże człekiem ludzkim i nie pisz takich rzeczy ....... Ja dopiero pojutrze się wepnę . ,,,,,,, Qrde ... Specjalnie nie dałem żadnych zdjęć bo w pracujący dzień to nie wypada W weekend poczytam jakąś Twoją relację Mareczku Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
alvaro99 Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Witam! Potrzebuję jakiś dobry, sprawdzony nocleg, nie musi być super blisko stoku, mogę troszkę podjechać autem. Może być z wyżywieniem. Życzliwym Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To ja dodam parę zdjęć z weekendu. Otworzyli drugą kanapę na górę oraz pozostałe trasy (bez czerwonych FIS-u) i skutecznie rozładowali korki na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 i jeszcze takie, jak widać dało radę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Poszukuje noclegu w Bialce termin 13-16 stycznia. Pokoj dwuosobowy z łazienką. W ubiegłym roku spałem w Stokrotce. Ceny do zaakceptowania, na Kotelnice niedaleko, ale przystanek skibusa rownież prawie pod pensjonatem, także nie trzeba odpalać auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Stali bywalcy białki - pomocy bo dostałem fajną ofertę z Perłowego Dworku ale street view pod tym adresem pokazuje coś takiego tam się coś postawiło czy jakąś lipną ofertę dostałem ? Ta wypożyczalnia jest tam nadal ale jej adres to "Pod Grapą 22a". Nie kojarzę oferty Perłowego Dworku. Nocowałem ostatnio w willi Stożek (nie polecam, choć bardzo blisko stoku) oraz w Willi nad Potokiem (polecam, zdecydowanie wyższy standard do Stożka i dużo czyściej oraz zdecydowanie sympatyczniejsi gospodarze i brak napisów w stylu "narty i sprzęt w narciarni zostawiasz na własne ryzyku, zamykaj drzwi bo kradną, my nie odpowiadamy za Twój sprzęt itp.".). Perłowy Dworek, ma fajną ofertę na Gruponie ale nie widzę ich na Booking.com (dziwne). Wg. rejestru działalności, prowadzi to Andrzej Budz, ma on kilka obiektów w Białce. ANDRZEJ BUDZ PERŁOWY DWOREK Status działaności: Podmiot wykreślony z rejestru Data wpisu do KRS: Rozpoczęcie działalności: 2015 Miejsce wpisu: Liczba zatrudnionych osób: 1 (stan na: 2015-09-29) DANE ADRESOWE: Środkowa 318 34-405 BIAŁKA TATRZAŃSKA woj. małopolskie NIP: 7361628752 REGON: 361750916 POWIĄZANE OSOBY (1): Budz Andrzej - właściciel Jak masz wątpliwości, najlepiej, zadzwoń do biura informacji turystycznej w Białce i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Przejeżdżałem tylko dzisiaj,widać było sporo narciarzy,ale tam nie byłem. Byłem za to w Jurgowie i polecam z samego rana było kilka osób (-18stopni),później trochę więcej,ale ogólnie to bardzo mało,luz na trasach i oczywiście żadnych kolejek,czarna5 nie działa choć są tam zwały śniegu i armatki ciągle pracują,ale i tak jest gdzie jeździć. Rozmawiałem z jednym gościem na krzesełku który wczoraj jeździł na Kotelnicy i mówił że chwilami tworzyły się tam kolejki,a dziś to że na pewno były.. Kotelnica wygląda na kamerach strasznie, więc swój urlop narciarski (od 13 do 22 stycznia) z rodziną spędzę na stokach: Jurgów, Czorsztyn Ski, Bachledova, Tatrzańska Łomnica, Harenda, może Długa Polana, może Kozieniec, może Litwinka. Kotelnica raczej tylko na wieczorną jazdę o ile w ogóle. Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
adamski10 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odnośnie czarnej 5 w Jurgowie, ma być podobno gotowa na weekend (pożyjemy, zobaczymy). Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
moruniek Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Mogła by być gotowa już dzisiaj,ale od jakiegoś czasu zrobili się bardziej oszczędni i nie uruchamiają jej przed feriami bo pewnie za mała frekwencja.. Pytałem w kasie rano czy działa,a pani powiedziała że musi tam być metr śniegu żeby można uruchomić a pamiętam jak tam jeździłem i nie było pewnie nawet 50cm. Zatem, od soboty wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
alvaro99 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Białczańskie uroki .... Jeszcze przed sezonem feriowym Redyk o tej porze roku - niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohikanian Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Wróciłem z Białki .Śmigalismy od soboty 7.01. do czwartku 12.01.2016 Warunki dobre.Zwłaszcza w pierwszych dniach solidny mróz. Trasy dobrze wyratrakowane. W dzień jak to w Białce ,tłoczno przy wybranych bramkach ale np. przy czerwonej trasie 6a luzno...Może wyniaka to z faktu że sporo osób uczących się.Tak samo przy ławkach IX ( Remiaszów) i XIII luzniej.. Wieczorami ,żadnych kolejek i puste stoki.Można wycinać ewolucje .. W załaczniku foto. Zauważylismy także wyrazny zwiazek z dynamiką jazdy a temperaturą.:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 A to zdjęcie z dzisiejszego popołudnia... Dobrze, że już wyjechałem i życzę powodzenia wszystkim wytrwałym PS - wieczorkiem faktycznie luźno, ale jak kto woli... Ja wolę zajęcia pozalekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi