bubol.T Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Może zrób tę ankietę w wersji online, żeby wyniki były wiarygodne, niespisywane i żeby komukolwiek się to w ogóle chciało wypełnić... Dokładnie ,nie wydaje mi się ,żeby ktoś był zainteresowany ujawnianiem swoich prywatnych spraw i to nawet nie na PM tylko na forum. Skoro jest to tak ważne ,to trzeba włożyć w to nieco więcej pracy i ułatwić formę odpowiedzi ,z pewnością będą chętni do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Odpowiedzi 712 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 24 26 76 42 Popularne dni 16 Gru 18 8 Paź 16 19 Gru 15 15 Gru 15 Top użytkownicy w tym temacie Lutek 24 odpowiedzi kordiankw 26 odpowiedzi moruniek 76 odpowiedzi star 42 odpowiedzi Popularne dni 16 Gru 2017 18 odpowiedzi 8 Paź 2016 16 odpowiedzi 19 Gru 2017 15 odpowiedzi 15 Gru 2017 15 odpowiedzi Popularne posty moruniek 10 Stycznia 2022 Białka - zdjęcia autorstwa mojego szwagra. Pełna lampa, ludzi brak. Warunki jak to w Białce - bardzo dobre. I tak. Pełna lampa. star 17 Grudnia 2021 To tu poziome dla odmiany, kiedyś tylko takie wchodziły bez obrotu, a teraz technologia panie. Gabrik 30 Stycznia 2023 Kotelnica - czerwone trasy nieczynne, naśniezają. Wczoraj najlepsze do jazdy od góry lewą stroną do krzesełka "kotelnica 2". Ogólnie ludzi jeszcze nie tyle co potrafi dojechać ale Remiaszów Dodane grafiki TomiQ82 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Był ktos ostatnio w Białce??? Na kamerkach online wygląda całkiem przyjaźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Był ktos ostatnio w Białce??? Na kamerkach online wygląda całkiem przyjaźnie Tydzień temu byłem, warunki jak na +12 były dobre w sobote, no do połudia później kasza. W niedzielę się ochłodziło więc luz. W tym tyg na pewno warunki lepsze, o ilość śniegu nie masz się co martwić, sporo tego naprodukowali a może i naturalnego trochę dosypało. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cudze chwalicie swego nie znacie https://www.theguard...orms-kazakhstan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cudze chwalicie swego nie znacie https://www.theguard...orms-kazakhstan Mi najbardziej spodobał się ten podtytuł użyty w artykule "Near Zakopane, Poland" można było chociaż dodać słowo Białka. Ośrodek opisany jako super do nauki dla początkujących, szkoda tylko że nie wspominają o kolejkach, jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Byłem w Białce w ubiegłym roku w okresie 3 króli. Jazda była na bieżąco . Z tym, że jeździłem wieczorem. Polecam tą porę jeśli ktoś nie lubi stać w kolejkach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Albo omijać okres ferii, albo ewakuować się na Koziniec, Kaniówkę, czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Ty nie masz pecha, tylko zjeżdżasz za szybko. Próbowałeś pługiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 ... czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TomiQ82 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Był ktos ostatnio w Białce??? Na kamerkach online wygląda całkiem przyjaźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Był ktos ostatnio w Białce??? Na kamerkach online wygląda całkiem przyjaźnie Tydzień temu byłem, warunki jak na +12 były dobre w sobote, no do połudia później kasza. W niedzielę się ochłodziło więc luz. W tym tyg na pewno warunki lepsze, o ilość śniegu nie masz się co martwić, sporo tego naprodukowali a może i naturalnego trochę dosypało. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cudze chwalicie swego nie znacie https://www.theguard...orms-kazakhstan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cudze chwalicie swego nie znacie https://www.theguard...orms-kazakhstan Mi najbardziej spodobał się ten podtytuł użyty w artykule "Near Zakopane, Poland" można było chociaż dodać słowo Białka. Ośrodek opisany jako super do nauki dla początkujących, szkoda tylko że nie wspominają o kolejkach, jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Byłem w Białce w ubiegłym roku w okresie 3 króli. Jazda była na bieżąco . Z tym, że jeździłem wieczorem. Polecam tą porę jeśli ktoś nie lubi stać w kolejkach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Albo omijać okres ferii, albo ewakuować się na Koziniec, Kaniówkę, czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Ty nie masz pecha, tylko zjeżdżasz za szybko. Próbowałeś pługiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 ... czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cudze chwalicie swego nie znacie https://www.theguard...orms-kazakhstan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Cudze chwalicie swego nie znacie https://www.theguard...orms-kazakhstan Mi najbardziej spodobał się ten podtytuł użyty w artykule "Near Zakopane, Poland" można było chociaż dodać słowo Białka. Ośrodek opisany jako super do nauki dla początkujących, szkoda tylko że nie wspominają o kolejkach, jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Byłem w Białce w ubiegłym roku w okresie 3 króli. Jazda była na bieżąco . Z tym, że jeździłem wieczorem. Polecam tą porę jeśli ktoś nie lubi stać w kolejkach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Albo omijać okres ferii, albo ewakuować się na Koziniec, Kaniówkę, czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Przemekc1 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Ty nie masz pecha, tylko zjeżdżasz za szybko. Próbowałeś pługiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 ... czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Byłem w Białce w ubiegłym roku w okresie 3 króli. Jazda była na bieżąco . Z tym, że jeździłem wieczorem. Polecam tą porę jeśli ktoś nie lubi stać w kolejkach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Albo omijać okres ferii, albo ewakuować się na Koziniec, Kaniówkę, czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 jak masz pecha, to niecałe 2 minuty jazdy i 20 minut stania. Ty nie masz pecha, tylko zjeżdżasz za szybko. Próbowałeś pługiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 ... czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 ... czy Litwinkę (chociaż tam dojazd słaby, przynajmniej do dolnej stacji) Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy w tym roku są prowadzone jakieś większe inwestycje? Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Też uważałam, że ten dojazd jest słaby i miejscami stromy, dopóki nie złapaliśmy gumy pod stokiem i musieliśmy wracać do Białki w szoferce, z samochodem na lawecie . Na szczęście kierowca był "tamtejszy", więc już wiem wszystko o tym kto z kim, jakie kredyty i jakie inwestycje... . Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia w czasach "drwali" i hipsterów wymienić koło to jeszcze trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Wydaje mi się że nie, ich oficjalna strona o tym milczy. Ostatnia ich inwestycja to wyciąg nr IX REMIASZÓW. Są natomiast prowadzone rozmowy i procedura administracyjna by połączyć Wysoki Wierch z Kaniówką (ale to raczej 2-3 lata, przy pomyślnych wiatrach). Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Pytam poważnie. Pozdrowienia Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Droga jest, a i owszem (jak już ją znajdziesz), tyle że na górze wszędzie znaki - "parking tylko dla pracowników i obsługi" - przynajmniej w kwietniu tak było jak byłem na zakończeniu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Chyba jest już gotowa prywatna droga z Bukowiny do parkingu przy górnej stacji Remiaszów. Pewnie trochę udrożni ruch przez Białkę, a na pewno łatwiej będzie znaleźć miejsce parkingowe niż na dole w Białce. Od jakiegoś już czasu w Toyocie Rav4 zamiast zapasu wciska się zestaw naprawczy, który niczego nie jest w stanie naprawić . Nie tylko w Toyocie bo np BMW jest na oponach typu Runflat gdzie można jechać bez powietrza . Inne cuda maja tzw jak pisze Witek zestawy naprawcze tzn uszczelnienie w sprayu o Kant du...y to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć To w nowszych samochodów nie ma zapasów??? Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Nie ma, bo potrzebowałam miejsca na kosmetyczkę . A tak na poważnie, to było -19 st., auto stało pod kątem i co najgorsze - to nie była pierwsza awaria na tym wyjeździe. Więc tym razem postanowiliśmy skorzystać z ubezpieczenia. He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mirek nie bądź kozak . Skad wiesz co sie wydarzyło Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kotelnica Białczańska
tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cześć Oj tam... Estka żartuje to mnie chyba tez wolno. Pozdrowienia Z tego co ja wyczytałem to chyba nie żartowali Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 He he.....-19 klęska. Pozdrowienia Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Klęska to była już wcześniej, jak ponad pół dnia spędziliśmy u mechanika, co przy kilkudniowym wyjeździe na narty nie jest fajne. Korzystanie z dojazdówki w zasypanych górach, gdy się ma assistance nie wydawało nam się najlepszym pomysłem. Gdyby nie było innej możliwości, to oczywiście zmieniamy, ale szarpać się sytuacji, gdy czekają nas kolejne godziny u mechanika? Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
kordiankw Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Cześć Dojazdówka - koszmarny pomysł. Pozdrowienia Pojadę klasykiem , dojazdówka na przedniej osi wiele mówi o kierowcy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Matifcb czy tobie coś się w głowę zrobiło ? w ilu jeszcze tematach zadasz (skopiujesz) to samo idiotyczne pytanie ? Idź z nim na jakieś forum jasnowidzów i innych magów tam otrzymasz odpowiedź już za pierwszym razem gdy je zadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi