Marcos73 Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Chyba widać u Ciebie efekty przegrzania. Eeee, chyba nie, raczej jestem mocno wylajtowany. Przegrzanie to raczej mi już nie grozi. Bardziej chcę niż muszę, ale Tobie doczekania takich chwil także życzę. pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 57 minut temu, Marcos73 napisał: Eeee, chyba nie, raczej jestem mocno wylajtowany. Przegrzanie to raczej mi już nie grozi. Bardziej chcę niż muszę, ale Tobie doczekania takich chwil także życzę. pozdrawiam Miałem na myśli raczej środki rozgrzewające. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 Teraz, Spiochu napisał: Miałem na myśli raczej środki rozgrzewające. 😉 Ja tylko w Towarzystwie i to odpowiednim, solo to nie mam w zwyczaju. pozdrawiam ps. A już Cię nieopatrznie zrozumiałem. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 25 Marca 2023 Udostępnij Napisano 25 Marca 2023 W dniu 24.03.2023 o 13:24, Marcos73 napisał: Ja tylko w Towarzystwie i to odpowiednim, solo to nie mam w zwyczaju. pozdrawiam ps. A już Cię nieopatrznie zrozumiałem. 😉 No też miałem to opaczne (nie opatrzne) rozumienie, jak i konfuzję, że pominąłeś rozgrzewanie wewnętrzne w opisywaniu doświadczenia amerykańskich naukowców. A co oni mogą nas nauczyć o stosowaniu środków rozgrzewających? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Marca 2023 Udostępnij Napisano 25 Marca 2023 46 minut temu, Chertan napisał: No też miałem to opaczne (nie opatrzne) rozumienie, jak i konfuzję, że pominąłeś rozgrzewanie wewnętrzne w opisywaniu doświadczenia amerykańskich naukowców. A co oni mogą nas nauczyć o stosowaniu środków rozgrzewających? No właśnie, nic o rozgrzewaniu wewnętrznym nie wiedzą. Tu mamy kryształową kulę. ppozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 14 godzin temu, Marcos73 napisał: No właśnie, nic o rozgrzewaniu wewnętrznym nie wiedzą. Tu mamy kryształową kulę. ppozdrawiam I to na kilka lat do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 15 minut temu, brachol napisał: I to na kilka lat do przodu. Tak naprawdę, to nieprzerwanie od początku narciarstwa jako takiego. I nawet 1 dzień dłużej😀. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Tak naprawdę, to nieprzerwanie od początku narciarstwa jako takiego. I nawet 1 dzień dłużej😀. pozdrawiam Ano jako rzekł Malczewski Co drugi zakopianiec nie śmierdział dudkiem, każdy jednak wierzył, że jak te ptaki niebieskie, co nie orzą - jak te linie polne... tak i on będzie zbawion i starczy mu na wódkę i smar do nart aż do dalekiej śmierci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 20 godzin temu, Marcos73 napisał: No właśnie, nic o rozgrzewaniu wewnętrznym nie wiedzą. Tu mamy kryształową kulę. ppozdrawiam Wszak myśmy te kryształy własnemi rękami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 23.03.2023 o 12:41, Marcos73 napisał: Mitek Śpiochu ma rację, A Twoje opinie w tej materii są nie miarodajne. Poniżej filmik ze Zwardonia, piździ jak w kieleckim, wszystkim zimno - tylko Mitek szczęśliwy w bluzie. Dobrze że miałeś czapkę. Takie było obłożenie. Wszyscy wymiękli. Zostało nas trzech 🙂. Później już nas nie wpuścili. pozdrawiam Fajny filmik, ten pierwszy. A kto to ten trzeci, man in rouge, znaczy red? Edytowane 23 Grudnia 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia Karpacz… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia Takie klimaty z rana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi