Mitek Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Odpuść.... proszę...,błagam.... i to wszystko na kolanach..... Cześć Jeżeli prosisz Beatę... OK. Jeżeli mnie ... NO WAY. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 20:58, Adam ..DUCH napisał: Odpuść.... proszę...,błagam.... i to wszystko na kolanach..... …łaaaałł 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 W dniu 7.10.2021 o 19:22, Ziemowit1 napisał: Wiem, że otwieram puszkę pandory, ale i tak warto poruszyć ten temat i kulturalnie (oby!) porozmawiać o tym co dalej z naszą Polską. Jak wiemy, Trybunał Konstytucyjny uznał, że niektóre przepisy Traktatu o Unii Europejskiej są niezgodne z polską Konstytucją. Moim zdanie zaostrzy to i tak już duży konflikt pomiędzy Warszawą a Brukselą. Będzie mniej pieniędzy i więcej kar finansowych. Dług publiczny jest olbrzymi i szybko rośnie, to fakt. Czeka nas (to moje przypuszczenie) duża inflacja i odpływ kapitału z kraju. Co sądzicie o wyroku TK? Co sądzicie o przyszłości Polski w Unii Europejskiej? Trybunał Konstytucyjny powiadasz ? Daleko posunięta teza. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 W dniu 17.11.2021 o 20:07, moruniek napisał: Trybunał Konstytucyjny powiadasz ? Daleko posunięta teza. No co Ty, przecież "legalnie" wybrany przez jaśnie nam rządzących 🤪, a że tam trochę nie pasuje do europejskiego systemu wartości, oj tam, oj tam ... Jack K. już dawno stwierdził że "ciemny lud .....". Jeszcze jedna kadencja sPiSkowców i pożegnamy się ze wspólnym rynkiem EU i nie trzeba będzie budować płotu na wschodniej granicy, budować będą Niemcy a oni są w końcu bogaci i niech budują 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi