widzewiak_z_gor Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Cześć. Moze macie, mieliście podobnie. Na urządzeniach mobilnych (telefon, tablet) dodawanie grafiki w profilu konta nie działa. Na komputerze dodawanie grafiki dziala. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Ja dodawałem przez smartfona, u mnie działa. Ikona nie może jedynie przekraczać dopuszczalnej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2021 U mnie mimo dozwolonej wielkości pliku, nie mogłem dodać grafiki na tablecie i telefonie, zaś na kompiuterze nie było żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 U mnie jak u Kordiana, iPad dał radę jesli tylko ikona nie z duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 11 Października 2021 Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Wszelka edycje grafiki od zawsze robiłem na komputerze, telefony raczej są w tym mizerne, napewno nie są do tego wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi