Mitek Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 22.12.2023 o 14:04, Lexi napisał: Cześć No właśnie ... - prostotą. I to jest dla mnie niedopuszczalne! Bo jeżeli już - nawet dla zabawy - tworzymy kopię czegoś, to zróbmy to dokładnie i wiernie a nie po łebkach. Czyżby twórcy chlali gorzałę i kupili za dużo ogórków? Przecież 5000 lat do czegoś zobowiązuje, prawda? Można było wybrać lepsze egzemplarze owoców? Można! Można było przeanalizować zdjęcie i pociąć je na odpowiedniego kształtu i w odpowiedniej ilości kawałki? Można! Można było wreszcie zrobić to co jest sednem tej budowli, czyli poustawiać je w sposób astronomicznie zorientowany? Można! A tak mamy przykład jakich wiele czyli jak, przez lenistwo albo/i niewiedzę spierdolić fajny pomysł. Azjaci potrafią ustawić nienaganną budowlę z zapałek a tutaj nawet ogórków nie potrafili pokroić. Żałosne! Pozdro Edytowane 25 Grudnia 2023 przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć No właśnie ... - prostotą. I to jest dla mnie niedopuszczalne! Bo jeżeli już - nawet dla zabawy - tworzymy kopię czegoś, to zróbmy to dokładnie i wiernie a nie po łebkach. Czyżby twórcy chlali gorzałę i kupili za dużo ogórków? Przecież 5000 lat do czegoś zobowiązuje, prawda? Można było wybrać lepsze egzemplarze owoców? Można! Można było przeanalizować zdjęcie i pociąć je na odpowiedniego kształtu i w odpowiedniej ilości kawałki? Można! Można było wreszcie zrobić to co jest sednem tej budowli, czyli poustawiać je w sposób astronomicznie zorientowany? Można! A tak mamy przykład jakich wiele czyli jak, przez lenistwo albo/i niewiedzę spierdolić fajny pomysł. Azjaci potrafią ustawić nienaganną budowlę z zapałek a tutaj nawet ogórków nie potrafili pokroić. Żałosne! Pozdro Zawsze można się do ogóreczka przypierdolić jak już nie ma do czego aby coś fajnego o sobie napisać 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia 📸 Zobacz ten post na Facebooku https://www.facebook.com/share/v/XtGhSr32xwjzhoR7/?mibextid=WC7FNe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia (edytowane) Cześć Wczoraj po południu Kacperion wracał samochodem z uczelni i zajęło mu to jakieś półtorej godziny (12km chyba) pół miasta podobno stało. W naszym rejonie rondo Marsa, które jest zasadniczym węzłem drogowym na Pradze Południe. W telewizji ogłoszono chwilowy stan klęski żywiołowej, ludzie z przerażeniem kryli się po domach, zamarł handel... spadło centymetrów śniegu... 8 Pozdro Edytowane 16 Stycznia przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia W dniu 16.01.2024 o 08:49, Mitek napisał: Cześć Wczoraj po południu Kacperion wracał samochodem z uczelni i zajęło mu to jakieś półtorej godziny (12km chyba) pół miasta podobno stało. W naszym rejonie rondo Marsa, które jest zasadniczym węzłem drogowym na Pradze Południe. W telewizji ogłoszono chwilowy stan klęski żywiołowej, ludzie z przerażeniem kryli się po domach, zamarł handel... spadło centymetrów śniegu... 8 Pozdro Żebyś Ty widział jak z tego stanu klęski był zadowolony mój pies. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Stycznia Udostępnij Napisano 24 Stycznia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Stycznia Udostępnij Napisano 27 Stycznia 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Dla mnie killer https://www.instagram.com/stories/highlights/18062232688327218/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Zawsze taniej wstawić lustro niż zwieźć dwa razy więcej ludzi ze świętokrzyskich wsi.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Cześć Marek pokazywanie tego babsztyla jest co najmniej niesmaczne a już z pewnością nie śmieszne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Wiele forumowiczów prosi mnie o o linki do rapu, niestety nie znam, ale znam pewnego rapera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Cze Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!! pozdro Take cóś Abo takie abo to take też i take i na poprawiny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Wybierz ten pierwszy zestaw tylko z kiltem. Zaoszczędzisz na bieliźnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego To już nie jest śmieszne co się odpierda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 23 minuty temu, kordiankw napisał: Wybierz ten pierwszy zestaw tylko z kiltem. Zaoszczędzisz na bieliźnie. Dzięki, też tak myślałem, na wesele i na basen też będzie akurat. W sumie na narty przy tej pogodzie też. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 45 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!! pozdro Take cóś Abo takie abo to take też i take i na poprawiny Gustowne...... ale jak tak pojedziesz w odwiedziny do Węgierskiej Górki to szał będzie :).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi