mig Napisano 7 Maja Udostępnij Napisano 7 Maja (edytowane) Grubo. Ja miałem tylko miś ka przed busem.... 😉 Stezenie 0.00%% Edytowane 7 Maja przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja 9 godzin temu, mig napisał: Stezenie 0.00%% Jak. mu zmierzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja Moje, kolego, moje. Grzybków też nie bralem. Realny niedźwiedź.... Bo po kilku lepszych to może być tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja Victor ma po prostu transponder do Australii, albo dziurę se przewiercił na antypody. A Wy od razu, że coś brał razem z aparatem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja @star Tadeusz twój mechanik w końcu znalazł silnik do twojego Huynday-a 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja 23 godziny temu, kordiankw napisał: @star Tadeusz twój mechanik w końcu znalazł silnik do twojego Huynday-a 🤣 W międzyczasie pozostałe części się rozeszły i w co ma ten silnik włożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca 10 godzin temu, kordiankw napisał: @Marcos73 pakuje graty na wycieczkę rodzinną.. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Cześć Z punktu widzenia panny Potapovej to nie było śmieszne. Rower w 45 minut z wywiadem. Przeciwniczka zdobyła 10 piłek w meczu. Dłużej siedziały niż grały. Chciałem zobaczyć kawałek ale jak włączyłem to już było po... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Z punktu widzenia panny Potapovej to nie było śmieszne. Rower w 45 minut z wywiadem. Przeciwniczka zdobyła 10 piłek w meczu. Dłużej siedziały niż grały. Chciałem zobaczyć kawałek ale jak włączyłem to już było po... Pozdro Wiesz.. prawdziwym wyzwaniem dla Igi był wywiad...no bo zawsze o przegranej mówiła ze ta dobrze grała, że jest waleczna i takie tam kurtuazyjne slogany.. a co mogła powiedzieć dziś o Potapowej?... że miała ładny warkocz?... wiec pitolili o pogodzie bo to uniwersalny temat 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca 6 godzin temu, Lexi napisał: Wiesz.. prawdziwym wyzwaniem dla Igi był wywiad...no bo zawsze o przegranej mówiła ze ta dobrze grała, że jest waleczna i takie tam kurtuazyjne slogany.. a co mogła powiedzieć dziś o Potapowej?... że miała ładny warkocz?... wiec pitolili o pogodzie bo to uniwersalny temat 🙂 Ten warkocz, to Ona chyba dłużej układała, niż dziś grała 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 15 godzin temu, kordiankw napisał: Może tak pozostać do końca 🤞 Jak niewiele im trzeba 😀 Atmosfera musi być sielska w tym Hamburgu Po cichu ♥️ 3-1 🤞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 18 godzin temu, kordiankw napisał: 3 godziny temu, Victor napisał: Może tak pozostać do końca 🤞 Jak niewiele im trzeba 😀 Atmosfera musi być sielska w tym Hamburgu Po cichu ♥️ 3-1 🤞 Polacy nic sie nie stało... ale nuda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 8 minut temu, Lexi napisał: Polacy nic sie nie stało... ale nuda.. cóż eh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca (edytowane) Cześć Słowacy pokazali jak można grać z tzw. murowanymi faworytami. Faktem jest jednak, że Belgia nigdy nie była drużyną turniejową i nie przekładała znakomitego składu na grę we wszelkich mistrzostwach. My nie jesteśmy drużyną tej klasy niestety ale Polacy zagrali niezłe spotkanie, zdecydowanie lepiej niż się spodziewałem to wyglądało a gra młodych piłkarzy pozwala myśleć przyszłościowo o tej nowej drużynie. Słyszałem też, że jeżeli piątkowy mecz zakończy się na plusie dla drużyny czerwono-biało-czerwonych to możemy liczyć na solidne zniżki w sezonie 24/25... Pozdro Edytowane 17 Czerwca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca 53 minuty temu, Mitek napisał: możemy liczyć na solidne zniżki w sezonie 24/25... na co będą te zniżki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca 12 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Słowacy pokazali jak można grać z tzw. murowanymi faworytami. Faktem jest jednak, że Belgia nigdy nie była drużyną turniejową i nie przekładała znakomitego składu na grę we wszelkich mistrzostwach. My nie jesteśmy drużyną tej klasy niestety ale Polacy zagrali niezłe spotkanie, zdecydowanie lepiej niż się spodziewałem to wyglądało a gra młodych piłkarzy pozwala myśleć przyszłościowo o tej nowej drużynie. Słyszałem też, że jeżeli piątkowy mecz zakończy się na plusie dla drużyny czerwono-biało-czerwonych to możemy liczyć na solidne zniżki w sezonie 24/25... Pozdro Cześć Belgia to produkt przereklamowany 😉 balon nadmuchany po wygranej z Brazylią a jak spojrzeć na ich kwalifikacje czy też już same mistrzostwa to zawsze trafiają najsłabszą grupę i tu Słowacy utarli im nosa konsekwentna grą i słusznie . Taktyka słaba lepiej ta drużyna prezentowała się na czasów Martineza no ale był bee 🤷♂️ Co do naszych kopaczy to chyba oglądaliśmy inne spotkanie bo …w tej grze nieważne jak ,ważne żeby była jedna więcej! Czas wszystkich starych dziadków odprawić z kwitkiem-zdecydowanie postawić na młodzież tak jak robi to np Hiszpania czy to w klubach czy to w reprezentacji .z czasem zaprocentuje . Jak patrzę na Ziela to płakać mi się chce jak ten chłopak biega za karę w tej reprezentacji. Klepka na własnej połowie to tez nienajlepszy pomysł . Taki Kante wczoraj pokazał o co chodzi w tej grze. 👏 Austriacy pokazali jak grać do przodu-będzie bardzo ciężko w piątek bo mecz jak finał dla obu drużyn zreszta jak zawsze ten drugi dla nas o wszystko 🤦♂️ 🤞 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca 12 godzin temu, Jan napisał: na co będą te zniżki ? Na bilety na koncert w ogrodach Pałacu Schönbrunn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Cześć Co do Belgii to się zgadzamy - to nie jest drużyna turniejowa i nigdy nie była. Co do naszej reprezentacji to się nie zgadzamy bo trener Probierz, któremu absolutnie nie ufałem na początku odważnie przebudowuje drużynę, wprowadził sporo młodych piłkarzy, którzy grają odważnie i rokują na przyszłość. Zresztą piszesz o Zielińskim, który ma 30 lat jako o starym dziadku a chwalisz odkurzonego, o 3 lata starszego, będącego na ewidentnej arabskiej emeryturze Kante, który w ogóle nie miał pomysłu na grę Francji gdy na ławce siedzą takie chłopaki jak Tchouameni (24 lata) czy Camavinga (22 lata), którzy mają papiery na grę jak mało kto. Być może to celowe, turniejowe posunięcie trenera Francuzów - tego nie wiem. Pozdro PS Jeszcze nic nie wiem ale odezwę się po 13.00 na priv jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi