Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Lexi napisał: Gustowne...... ale jak tak pojedziesz w odwiedziny do Węgierskiej Górki to szał będzie :).. Ale w Warszawie jest, stąd propozycje. Ma być światowo. Trójeczka też niezła. Jak mi kory wybije to będą mogli bez problemu dolewać i karniaczków nie będzie. pozdro ps. Ewentualnie od Ciebie pożyczę ten ze zdjęcia z Mitkiem, o ile Zwardoń przeżyje, bo tam kamory szybko wyłażą. Edytowane 8 Lutego przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 10 minut temu, Marcos73 napisał: Ale w Warszawie jest, stąd propozycje. Ma być światowo. Trójeczka też niezła. Jak mi kory wybije to będą mogli bez problemu dolewać i karniaczków nie będzie. pozdro ps. Ewentualnie od Ciebie pożyczę ten ze zdjęcia z Mitkiem, o ile Zwardoń przeżyje, bo tam kamory szybko wyłażą. Co ma nie przeżyć..najwyżej pojeździmy hipotetycznie.. ważne żebyśmy my to przeżyli a jak nie będzie śniegu to nie będzie łatwo... od rana.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!! pozdro Take cóś Abo takie abo to take też i take i na poprawiny O take Polske walczyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 41 minut temu, Marcos73 napisał: Ale w Warszawie jest, stąd propozycje. Ma być światowo. Trójeczka też niezła. Jak mi kory wybije to będą mogli bez problemu dolewać i karniaczków nie będzie. pozdro ps. Ewentualnie od Ciebie pożyczę ten ze zdjęcia z Mitkiem, o ile Zwardoń przeżyje, bo tam kamory szybko wyłażą. Jak wesele jest w Warszawie i w wakacje, to jest szansa że nie dojedziecie, co sobie strojem będziesz głowę zaprzątał 😉. p.s. Do pozycji nr 4 to musiałbyś już zacząć włosy zapuszczać 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Teraz, moruniek napisał: Jak wesele jest w Warszawie i w wakacje, to jest szansa że nie dojedziecie, co sobie strojem będziesz głowę zaprzątał 😉. p.s. Do pozycji nr 4 to musiałbyś już zacząć włosy zapuszczać 😉. Krzysiu, z pleców się zrobi zaczeskę, zapuszczam, trochę jeszcze brakuje, ciut, ciut😉 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Ale ten ostatni ciuszek na poprawiny to spoko, prawie po sarmacku. Pierwszy to inspirowany Lutherem z Umbrella Academy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 19 godzin temu, moruniek napisał: Jak wesele jest w Warszawie i w wakacje, to jest szansa że nie dojedziecie, co sobie strojem będziesz głowę zaprzątał 😉. p.s. Do pozycji nr 4 to musiałbyś już zacząć włosy zapuszczać 😉. ...https://www.google.com/search?q=nalberczak+ja+to+mam+dobrze&oq=nalberczak+ja+to+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyBggAEEUYOTIHCAEQABiABNIBCjEwNDk0ajBqMTWoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:7d0676c0,vid:N4FvOqTdnPI,st:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Ale Jarek to ma tylko kota, i kucharkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego W dniu 8.02.2024 o 20:41, Marcos73 napisał: Cze Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!! pozdro Take cóś Abo takie abo to take też i take i na poprawiny Ten na poprawiny całkiem, całkiem 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego First Day Working At A Ski Resort ⛷️ https://www.facebook.com/watch/?v=747179664010107 nie ma co klikać, lepiej nie ryzykować... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego 4 godziny temu, star napisał: First Day Working At A Ski Resort ⛷️ https://www.facebook.com/watch/?v=747179664010107 nie ma co klikać, lepiej nie ryzykować... To jest cała seria filmów z serii "pierwszy dzień w nowej pracy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego W dniu 8.02.2024 o 21:33, Marcos73 napisał: Ale w Warszawie jest, stąd propozycje. Ma być światowo. Jak ma być światowo, to tylko tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca (edytowane) Raz się człowiek prześpi w nieodpowiednim miejscu… https://www.national-geographic.pl/artykul/38-lat-temu-zbigniew-religa-po-raz-pierwszy-pomyslnie-przeszczepil-serce-pacjentowi-to-zdjecie-przeszlo-do-historii a jak przy fotografii jesteśmy to bez żartów https://www.fotopolis.pl/inspiracje/wywiady/36878-magdalena-wosinska-od-25-lat-robie-jedno-i-to-samo-zdjecie-fotografuje-moje-zycie Edytowane 9 Marca przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Po sztruksie,to każdy potrafi😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Cześć Poruszanie się po stoku narciarskim z psem jest zabronione. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Ostatnio jeden nieproszony wbiegł na trasę PŚ i nawet kilka bramek zaliczył. A to że się nie potrafi upilnować psa narażając na utratę zdrowia,o narciarzach nie wspomnę to trzeba być skrajnym idiotą Edytowane 18 Marca przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca 6 godzin temu, Edwin napisał: Po sztruksie,to każdy potrafi😁 Jestem szczęśliwym posiadaczem pas tej rasy. Ten obrazek jakoś mnie kompletnie nie dziwi. Jego całe życie to jedna dobra zabawa (jak mawiają moje dzieci). Robi to tylko z sobie znanym wdziękiem 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Poruszanie się po stoku narciarskim z psem jest zabronione. Pozdrowienia Chyba że to pies lawinowy, pies ratownik, przewodnik osoby niewidomej, funkcjonariusz 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca 8 godzin temu, moruniek napisał: Chyba że to pies lawinowy, pies ratownik, przewodnik osoby niewidomej, funkcjonariusz 😉. Cześć Oczywiście, ale wtedy jest to funkcjonariusz wykonujący czynności służbowe. Jeżeli byłby w cywilu to też nie może tak sobie łazić.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Agata już pościeliła w gościnnym 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca (edytowane) Dawniej mówili że korzeń chrzanu jest dobry na potencje... tylko trza dobrze przywiązać.. Teraz wyhodowali specjalną odmianę żeby całkiem zastąpić człowieka... jak żyć.. 🙂 Edytowane 28 Marca przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi