grimson Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 9 godzin temu, SzymQ napisał: Na stronie https://orlendlapolski.pl/ tymczasem smutna rzeczywistość w eboku PGNiG: Niedługo opłaty abonamentowe będą tak wysokie, że gaz zaczną rozdawać gratis 😉 Ktoś kupuje te idiotyzmy z Orlenu? Ja mam rachunki za prąd na normalnym poziomie, za gaz poszło do góry 2x, dla ogrzewania ciepłej wody i ogrzewania mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) No cóż, ktoś głosował na PIS, albo - bo to to samo - przeciw siłom demokratycznym - teraz mają. Idą wybory, może w tym durnym społeczeństwie damy radę... POzdro Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Krzysztof @moruniek a gdzie żeś ty tu dopłynął 😉 ? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 @kordiankwto u Was na S8 tak zalało ? zapomnieli zrobić studzienki ? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Coś chłopakom nie wyszło na S8. "Warto przypomnieć, że zalany dziś fragment Trasy AK był przebudowywany w 2014 r. Zainstalowano wówczas system, który miał zapobiegać tego typu sytuacjom. „Działa już system odwodnienia z dodatkowymi zbiornikami na deszczówkę, co zapobiegnie zatapianiu Trasy AK pod wiaduktem ul. Mickiewicza" – opisywaliśmy. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Będzie jutro przejezdna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 9 godzin temu, MarioJ napisał: Coś chłopakom nie wyszło na S8. "Warto przypomnieć, że zalany dziś fragment Trasy AK był przebudowywany w 2014 r. Zainstalowano wówczas system, który miał zapobiegać tego typu sytuacjom. „Działa już system odwodnienia z dodatkowymi zbiornikami na deszczówkę, co zapobiegnie zatapianiu Trasy AK pod wiaduktem ul. Mickiewicza" – opisywaliśmy. " Cześć Sądzę, że projektowo i wykonawczo jest Ok, tylko ktoś nie dopilnował konserwacji odpływów. Od tego 2014 roku opadów nawałnicowych było w Warszawie bardzo wiele i to znacznie większych. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 Było elegancko, czysto i sucho. Ale cudów nie ma... kilometr wcześniej wypadek i tak pół godziny korka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Września 2023 Udostępnij Napisano 2 Września 2023 W dniu 30.08.2023 o 14:54, kordiankw napisał: Krzysztof @moruniek a gdzie żeś ty tu dopłynął 😉 ? Ja byłem wtedy z dzieciakami nad jeziorami, wstawię jutro relacje. Moja żona jechała tą trasą godzinę przed zalaniem. p.s. Ten Pan ze zdjęcia raczej nie ma pojęcia o pływaniu na SUP-ie. Stoi odwrócony przodem do rufy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 W dniu 2.09.2023 o 22:27, moruniek napisał: Stoi odwrócony przodem do rufy. Szymek? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 (edytowane) 59 minutes ago, Lexi said: Szymek? Z jednym kijem?! Nie, to raczej nie on 🙂 Edytowane 5 Września 2023 przez SzymQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Września 2023 Udostępnij Napisano 11 Września 2023 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Trzeba było siatkówkę oglądać, mnie nikt siłą przed ekranem nie trzymał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 11 minut temu, brachol napisał: Trzeba było siatkówkę oglądać, mnie nikt siłą przed ekranem nie trzymał... Kawał meczycha było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 (edytowane) Cześć Ja niestety nie mogę oglądać siatkówki a ją uwielbiam, choć grac nigdy nie umiałem. Pozdro Edytowane 13 Września 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Ja niestety nie mogę oglądać siatkówki a ją uwielbiam, choć grac nigdy nie umiałem. Pozdro Mam podobnie nawet w ręczną mnie dobreprezentacji szkolnej brali nie wiem po co ale siatkówkę mi odpuścili choć na plaży czy w plenerze pograć lubię… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 3 godziny temu, kordiankw napisał: Będą kartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyMPL Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Godzinę temu, mig napisał: Będą kartki? Jak naprawią będzie po 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Godzinę temu, mig napisał: Będą kartki? Na pobliskim lotosie nie ma kartek, tylko obsługa przy „instrybutorach” 😉 informuje, że nie działa terminal płatniczy i płatność tylko gotówka 😄 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Ale za to w PL inflacya nie przebije 10% po uwolnieniu cen paliw, bo nad nami czuwa Jaszczomb, a nie jakiś tam Orban: Cieszyli się z niskich cen paliw, potem zaczął się dramat. Polsce grozi to samo - Money.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Wyczynowcy grzeją opony przed startem...mój syn "okłada kotem" żeby nie wystygły.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 ..może to i racja - kałach zakopany w ogródku daje poczucie bezpieczeństwa o niebo większe niż stojąca w parku ławka śpiewająca pieśni patriotyczne .. 31e00823-31c4-4c39-aafb-fc7d1dab01dc.MP4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Taki czarny, patrzcie początek i sam koniec filmu https://www.fakt.pl/polityka/wybory-2023-sztab-konfederacji-w-kielcach-czy-on-byl-pijany/rwgx9n9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi