.Beata. Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Ktoś ma Twitter? Wysłać mu to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 3 godziny temu, Mitek napisał: Wyobraź sobie, stoisz, obok pręgierz a do niego przywiązany taki np. Ziobro a ty przypadkiem masz w ręku bat... ..kurde ale sie rozmarzyłem.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Mogło by mu się to spodobać, lepiej pomyśleć o innych torturach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Tak nie wiem, czy jakieś niedobory wychodzą w tych marzeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 20 minut temu, brachol napisał: Tak nie wiem, czy jakieś niedobory wychodzą w tych marzeniach? Ewidentnie niedobór sprawiedliwości o tym pierwszym nawet nie wspomnę......niedobór zwykłej ludzkiej uczciwość ..niedobór chociaż namiastki jakiejkolwiek klasy.... i wiele wiele innych ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 27 minut temu, Lexi napisał: Ewidentnie niedobór sprawiedliwości o tym pierwszym nawet nie wspomnę......niedobór zwykłej ludzkiej uczciwość ..niedobór chociaż namiastki jakiejkolwiek klasy.... i wiele wiele innych ... Całe szczęście czas na zmiany zbliża się, zobaczymy jak zostanie wykorzystany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 (edytowane) 13 godzin temu, brachol napisał: Całe szczęście czas na zmiany zbliża się, zobaczymy jak zostanie wykorzystany... Pamiętaj, że spora część decydujących jest sowicie opłacana np. z ukradzionych mi pieniędzy, więc nie spodziewam się fajerwerków. Złodzieje złodziei zawsze poprą. Pozdro Edytowane 24 Marca 2023 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: Pamiętaj, że spora część decydujących jest sowicie opłacana np z ukradzionym mi pieniędzy, więc nie spodziewam się fajerwerków. Złodzieje złodziei zawsze poprą. Pozdro Jest także spora grupa w ogóle nieinteresująca się wyborami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) 10 godzin temu, brachol napisał: Jest także spora grupa w ogóle nieinteresująca się wyborami... Cześć Myślę, że obojętność to współudział. Ja się nie interesuje wyborami, nie interesuje polityką ale interesuje mnie moje życie i moich dzieci, zwłaszcza dzieci a to jest systematycznie i programowo niszczone. Brachol, ale to temat humor, zostawmy to. Pozdrowienia serdeczne Edytowane 24 Marca 2023 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 Nie warto jeździć do Austrii na narty https://www.sport.pl/pilka/7,65081,29592371,media-wszystko-jasne-bayern-monachium-ma-juz-nowego-trenera.html#s=SNO_Img_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć ... Brachol, ale to temat humor, zostawmy to. Pozdrowienia serdeczne Cześć Masz rację, nie ma co psuć tematu pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 Ponoć mecz w kopaną leci.... A może by tak zrezygnować z wystepow reprezentacji tak na 10 lat, do czasu następnego pokolenia..... będzie normalniej i bez żenady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 5 minut temu, mig napisał: Ponoć mecz w kopaną leci.... A może by tak zrezygnować z wystepow reprezentacji tak na 10 lat, do czasu następnego pokolenia..... będzie normalniej i bez żenady Zostawić ich samych na trzy minuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Marca 2023 Udostępnij Napisano 25 Marca 2023 (edytowane) Do straty pierwszej bramki nie można im było nic zarzucić 😉 Edytowane 25 Marca 2023 przez kordiankw 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 25 Marca 2023 Udostępnij Napisano 25 Marca 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 Chyba to się nadaje 😉 , mój pracownik zastał dzisiaj taki widok chcąc wsiąść do swojego samochodu 😀 Czekał 25 minut aż miszczyni parkowania zrobiła zakupy , wróciła do auta i stwierdziła że nie wie jak to się stało 🤪 Policja szybko wyjaśniła sprawę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Chyba to się nadaje 😉 , mój pracownik zastał dzisiaj taki widok chcąc wsiąść do swojego samochodu 😀 Czekał 25 minut aż miszczyni parkowania zrobiła zakupy , wróciła do auta i stwierdziła że nie wie jak to się stało 🤪 Policja szybko wyjaśniła sprawę. A który to pracownika? Punto? pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 Parking składany po prostu, zsuwany się znaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 30 minut temu, Chertan napisał: Parking składany po prostu, zsuwany się znaczy. Może to ruchy tektoniczne, albo szkody górnicze były sprawcą. Albo wicha była wczoraj. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 .... szyderczy rechot historii 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2023 (edytowane) .. Edytowane 5 Lipca 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Grzeczny piesek. Aniołek podczas naszego pobytu w domu. Aniołek po moim powrocie do domu. Tyle aniołek zostawił z basenu. I jeszcze jakieś resztki. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 1 godzinę temu, moruniek napisał: Grzeczny piesek. Aniołek podczas naszego pobytu w domu. Aniołek po moim powrocie do domu. Tyle aniołek zostawił z basenu. I jeszcze jakieś resztki. Krzysiu, nie współczuję, mam to samo. Tylko że mój by wodę wypił i zjadł cały basen, śladu by nie zostawił, a my byśmy basenu szukali po wsi i podejrzliwie spoglądali na sąsiadów, jak na potencjalnych złodziei. pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Na stronie https://orlendlapolski.pl/ tymczasem smutna rzeczywistość w eboku PGNiG: Niedługo opłaty abonamentowe będą tak wysokie, że gaz zaczną rozdawać gratis 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi