Chertan Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 2 minuty temu, Mikoski napisał: Piotrze trochę mnie ten twój potwór zaniepokoił ... dzisiaj wyjeżdżam bez małżonki na tydzień 🤔 zostaje sama w domu nie licząc kotów i psa 😳 Może koty i pies odstraszą potwora? Ja widzisz kobietę zabieram ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 16 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Wracam dziś z przejażdżki rowerowej, żona napisała "kup śmietanę". W naszym sklepiku skończyły się torebki. Jakie szczęście, że mój rower jest wyposażony w firmowy uchwyt do transportu śmietany😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Wracam dziś z przejażdżki rowerowej, żona napisała "kup śmietanę". W naszym sklepiku skończyły się torebki. Jakie szczęście, że mój rower jest wyposażony w firmowy uchwyt do transportu śmietany😉. Dobrze, że nie poprosiła o jajka… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Moja córka złamała w grudniu nogę (kość śródstopia). Trochę nam to skomplikowało nasze plany. Na szczęście wszystko już ok. Teraz po zdjęciu gipsu lekarz zalecił jej stosować but z twardą podeszwą. Zastosowaliśmy się zatem wzorowo do zaleceń 😉. @Marcos73 dzięki za buty, pasują idealnie. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Cześć Nigdy nie słyszałem o takim przypadku ale, że dla nas jest to niezwykłą radochą więc tu umieszczam. Otóż: Od trzech miesięcy mamy w domu kota (kotkę). Mieliśmy już kotkę przez 10 lat, którą musieliśmy uśpić po długiej chorobie ale nie jesteśmy kociarzami - jak to się czasami nazywa. Kotek jest niesamowity, niezwykle ruchliwy, ciekawy i towarzyski i zwariowany więc pasuje do rodziny. Ale pierwszy raz widzę ( a nigdy nie słyszałem o takim przypadku) aby kot (w tym wypadku młody kotek - 4 miesiące i troszkę mniej więcej) nauczył się aportować - przynosi rzucone papierki i gumki do włosów, siadać na komendę czy też podawać łapkę (tylko lewa wchodzi w grę - bo tak uczą go dziewczyny). Czy słyszeliście o czymś takim kiedyś? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Hm, rasy psów teraz są takie, że się filozofom nie śniło :-). Na pewno kot? Jeżeli tak, to takich nie znam. Moje kotki są inne, jak coś rzucę i pytam: przyniesiesz czy nie, to one przynoszą albo nie. Resztę mają w nosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Te też. Nawet szczurki obok ich nie ruszą. Prędzej odwrotnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Cześć Poprzedni nasz kotek był porządny i ułożony. Można mu było wiele ale były rejony czy działania zakazane i zakazy był egzekwowane ze skrajną stanowczością i dało radę. Na stoły i barki wejścia nie było i ... nie było, do tego stopnia, że jak kot był już dorosły to nawet przypadkowo zostawiony na barku kawałek kiełbasy zastawał. Wiesz kot to inteligentny drapieżnik stadny więc nie ma przeciwwskazań do uczenia go różnych rzeczy. Oczywistością jest że te różne bajki dotyczące kotów to spadek po czasach czarownic i mity w które chcą wierzyć tzw. kociarze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 4 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Nigdy nie słyszałem o takim przypadku ale, że dla nas jest to niezwykłą radochą więc tu umieszczam. Otóż: Od trzech miesięcy mamy w domu kota (kotkę). Mieliśmy już kotkę przez 10 lat, którą musieliśmy uśpić po długiej chorobie ale nie jesteśmy kociarzami - jak to się czasami nazywa. Kotek jest niesamowity, niezwykle ruchliwy, ciekawy i towarzyski i zwariowany więc pasuje do rodziny. Ale pierwszy raz widzę ( a nigdy nie słyszałem o takim przypadku) aby kot (w tym wypadku młody kotek - 4 miesiące i troszkę mniej więcej) nauczył się aportować - przynosi rzucone papierki i gumki do włosów, siadać na komendę czy też podawać łapkę (tylko lewa wchodzi w grę - bo tak uczą go dziewczyny). Czy słyszeliście o czymś takim kiedyś? Pozdro Całkiem normalne, mój pies, natomiast miałczy. Zaczyna jak słyszy dźwięk budzika żony, przestaje dopiero jak zejdzie do niego z góry. Tak moduluje głos, że przypomina to miałczenie kota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Trochę się zastanawiałem czy pasuje do tego działu. U nas powstała taka oto inwestycja. Kontynuacja ławeczek ? Jest gotowa od kilku miesięcy. Ino flagi brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Krzysiu, raczej płakać się chce …i to nie ze śmiechu…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 7 godzin temu, moruniek napisał: Trochę się zastanawiałem czy pasuje do tego działu. U nas powstała taka oto inwestycja. Kontynuacja ławeczek ? Jest gotowa od kilku miesięcy. Ino flagi brak. A ten słup to śpiewa tańczy czy recytuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Nic śmiesznego. Krzysiek - nie zauwazyles tych 2 pieter pod nim (jak wynika że ściśle tajnego projektu typowego - wejscie jest zwykle w pobliskim lasku). To ukryta i starannie zamaskowana stacja radarowa do obserwacji kierunku wschodniego lub zachodniego ( w końcu wrogów odwiecznych mamy w kazdym kierunku). Ciiiii.... nikt o tym nie wie..... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Cześć I jakieś ścierwo przytuliło kilkadziesiąt albo więcej tysi w imię dobra narodu. Słuchajcie ich trzeba eksterminować póki tutaj jeszcze są bo niedługo będą rozbiory a oni spieprzą wcześniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 3 minuty temu, Mitek napisał: Słuchajcie ich trzeba eksterminować ...wierze że każda organizacja przestępcza prędzej czy pózniej zostanie zdelegalizowana i wyląduje tam gdzie powinna - w pierdlu i na śmietniku historii.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 1 godzinę temu, mig napisał: to ukryta i starannie zamaskowana stacja radarowa do obserwacji kierunku wschodniego lub zachodniego A ja słyszałem że jako system wczesnego ostrzegania buduje sie w górach te fajansiarskie wieże z których można nadawać znaki dymne....nasze blade twarze z wot podobno sie już szkolą w którymś rezerwacie w us.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 (edytowane) 9 minut temu, Lexi napisał: ...wierze że każda organizacja przestępcza prędzej czy pózniej zostanie zdelegalizowana i wyląduje tam gdzie powinna - w pierdlu i na śmietniku historii.. Cześć Marku to jasne - i ja tak myślę, ale - jaka byłaby satysfakcja z zemsty... 😉 Wiesz taka osobista własna. Wyobraź sobie, stoisz, obok pręgierz a do niego przywiązany taki np. Ziobro a ty przypadkiem masz w ręku bat... Apropos, żeby było po narciarsku. Pręgierz to od niemieckiego pranger. A Manfred Pranger jeszcze tak niedawno szokował mnie taką max siłówką na slalomach PŚ - jeden z moich ulubionych zawodników to był Pozdro Edytowane 23 Marca 2023 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Szeryf da radę.... ten internet to jednak strasznie pamiętliwy.... VID-20230322-WA0002.mp4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi