mlodzio Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) U mnie (Siedlce) w ciągu dnia napadało 30 cm, sprzęt mam ale górki w pobliżu brak. Tak wyglądało u mnie z rana : Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez mlodzio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 No niestety napadało dużo, ale na tyle mokrego, że nie idzie pojeździć... albo górki za małe 😉 Zaczekam na nocne przymrozki 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Jutro ma dalej padać/sypać w zależności od miejsca. W niedzielę trochę lepsza pogoda. Soszów cały czas chodzi --> kto się wybiera w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Ja aktualnie na Tylicz MS. 20 osób jeździ. Twardo z puszkiem. -3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Po nocy, woj. mazowieckie, śniegu 40 cm. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 W dniu 1.04.2022 o 20:53, tomkly napisał: Jutro ma dalej padać/sypać w zależności od miejsca. W niedzielę trochę lepsza pogoda. Soszów cały czas chodzi --> kto się wybiera w niedzielę? Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Mitek napisał: Ja. Ja też ! szerokie laczki już przygotowane ładnie sypnęło na zamknięcie sezon . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Mikoski napisał: Ja też ! szerokie laczki już przygotowane ładnie sypnęło na zamknięcie sezon . Ja mam wąskie. I kto jest debesciak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 54 minuty temu, star napisał: Ja mam wąskie. I kto jest debesciak? Wąski i jego mafia też 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 7:30 odjazd 😁 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Laczki robią robotę 👍 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Mikoski napisał: Wąski i jego mafia też 🤪 Wąski zawsze .... przez zapięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Mikoski napisał: Laczki robią robotę 👍 Cześć A mnie się nie udało zrealizować tego co chciałem właśnie przez opady. Ale Rybelek coś przebąkuje o Kasprowym w przyszły weekend. Połamała ręce niecałe trzy tygodnie temu i nie wiadomo czy będzie już w formie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 9 minut temu, Mitek napisał: Cześć A mnie się nie udało zrealizować tego co chciałem właśnie przez opady. Ale Rybelek coś przebąkuje o Kasprowym w przyszły weekend. Połamała ręce niecałe trzy tygodnie temu i nie wiadomo czy będzie już w formie. Pozdro Tylko nie mów że to się na Czarnym Groniu przydarzyło 😱 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Mikoski napisał: Tylko nie mów że to się na Czarnym Groniu przydarzyło 😱 Cześć Nie, pod domem na rowerze na zjeździe. Prosty błąd ale nic groźnego na szczęście. Pęknięcia główki kości promieniowej w obu rękach ale wewnątrzstawowe, praktycznie bez przemieszczeń, tak że leczenie (trochę na własną prośbę) beż żadnego usztywnienia i już praktycznie jest zdrowa tylko trzeba skonsultować kwestię dopuszczalnych obciążeń. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 44 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nie, pod domem na rowerze na zjeździe. Prosty błąd ale nic groźnego na szczęście. Pęknięcia główki kości promieniowej w obu rękach ale wewnątrzstawowe, praktycznie bez przemieszczeń, tak że leczenie (trochę na własną prośbę) beż żadnego usztywnienia i już praktycznie jest zdrowa tylko trzeba skonsultować kwestię dopuszczalnych obciążeń. Pozdro No właśnie tak czytam i po początkowym ,,złamała dwie ręce,, Ty się z żoną wybierasz na Kasprowy... To ja w ciężkim szoku. Dobrze że to nie była rozległa kontuzja. Drogi Mitku, jak wszystko dobrze pójdzie a Wy będziecie na Kasprowym w sobotę rano to znów się spotkamy ☀️❄️☀️❄️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Cześć W środę ma konsultacje i się okaże. Jakby co to miłej jazdy. Pokazuje śnieżny weekend na górze więc będzie super. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć W środę ma konsultacje i się okaże. Jakby co to miłej jazdy. Pokazuje śnieżny weekend na górze więc będzie super. Pozdro Życzę zdrowia Szanownej'mu Rybelkowi 🙂 ... Mam nadzieję żebędzie dobrze. U mnie to....Dobrze że tydzień do tego Kasprowego...ja muszę wylizać rany 😉 Wczoraj byłem na Tylicz MS... Lód i cieniutka warstwa puszku, czasem zaskakiwał, hamował.... Jezdzilo mi się o dziwo bardzo dobrze... Od 9 do 16... 🤣 ..tak, wiem, świr. Było trochę zabawy, oswajania, ćwiczeń... Dużo NW... Dziś chodzę na prostych nogach 🤣... W udach zakwasy ... Aż dziwne, bo tam płasko. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Ustroń i Wisła zakończyły sezon... Niektóre stacje wcześniej (Cienkow, Poniwiec), większość wczoraj a Soszow i Klepki dzisiaj. Kolejny raz pogoda zaskoczyła gestorow i śniegu w większości starczyloby jeszcze na tydzień, jednak brak chętnych, zakończone umowy sezonowe z obslugą sklonily do wywieszenia info: zapraszamy w sezonie 22/23. Ponieważ i tak musiałem pojechać(praca), to wrzuciłem narty z butami i kijami do bagażnika. Ciuchów już nie chciało mi się szukać w przepastnych głębinach pawlacza.... W sumie dobra decyzja. Jazda w dżinsach i polarze nie przeszkadzała a nocny przymrozek całkiem nieźle ściął stok. Miałem czasu na 2 godziny i tyle też trzymał stok. Lodowy sztruks na łagodnym i pustym stoku (Klepki) i narty 180/18m - w sam raz na poranną gimnastykę. Potem pojawiło się więcej ludzi a ja skończyłem ten sezon. Pod Czantorią śniegu ledwo-ledwo.... Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez mig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Big Owl resort. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 W dniu 3.04.2022 o 09:20, Mikoski napisał: Laczki robią robotę 👍 Brzydale. Wg Mitka. Mi tam się podobają. Pozdrawia wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 Dziś była te druga strona Sowy, bo przecież nie mocy. Taka bardziej dziewicza. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Piękne te widoki ale drażnią mnie bo na narty mam za daleko i nie mam z kim. Jeszcze w niedzielę. Dzisiaj - na wodę mam bliżej więc gotowi do drogi. Od jutra przez 3 dni, w 3 osoby, po 3 rzekach: Giełczew, Tyśmienica, Bystra. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Miało być Saalbach ale będzie Ski Amade --> Schladming, Flachau, Zauchensee i okolice. Ma być o kilka stopni chłodniej niż te 100km na zachód i generalnie więcej słońca. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 21 godzin temu, mlodzio napisał: Piękne te widoki ale drażnią mnie bo na narty mam za daleko i nie mam z kim. Jeszcze w niedzielę. Dzisiaj - na wodę mam bliżej więc gotowi do drogi. Od jutra przez 3 dni, w 3 osoby, po 3 rzekach: Giełczew, Tyśmienica, Bystra. Cześć Już się piszę na wrażenia. Giełczew znam z rejonu ujściowego - tak od Piasków - piękna dolina. O Tyśmienicy kiedyś chyba pisałeś a Bystra to w ogóle nie znana mi (z tego rejonu ) rzeczka. Miłych wrażeń i mało deszczu życzę. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi