Skocz do zawartości

Gdzie planujecie pojechać

star

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.01.2025 o 19:21, Dany de Vino napisał:

Następne 5 dni na Chopoku i w sumie 17 dni na śniegu w tym sezonie. Warunki śniegowe rewelacyjne, zaprawdę alpejskie.

Ty na Chopoku a ja w robocie przy wnukach. 🙂 Każdy wg zasług. 🙂 Kto Cię namówił do kupna tak dobrego smartfona/aparatu? 😉 Chyba nie ja? 😉

...a tak o długości nart. Na Chopoku były jakieś międzynarodowe zawody juniorów (sl. i gs). Jechałem na wyciągu z dwójką zawodników. Chłopak około 175cm miał gigantki 214cm R 45, dziewczynka o pół głowy niższa od niego 210 (promienia nie zauważyłem bo zaśnieżony).  Cholera, kiedyś, dawno, dawno temu ujeżdżałem na ołówkach 210cm. Przy nartach o tej długości, to na czym my jeździmy obecnie toż to faktycznie prawie łyżwy....

18 minut temu, Dany de Vino napisał:

...a tak o długości nart. Na Chopoku były jakieś międzynarodowe zawody juniorów (sl. i gs). Jechałem na wyciągu z dwójką zawodników. Chłopak około 175cm miał gigantki 214cm R 45, dziewczynka o pół głowy niższa od niego 210 (promienia nie zauważyłem bo zaśnieżony).  Cholera, kiedyś, dawno, dawno temu ujeżdżałem na ołówkach 210cm. Przy nartach o tej długości, to na czym my jeździmy obecnie toż to faktycznie prawie łyżwy....

To chyba jakieś sg?

5 godzin temu, star napisał:

Jaki? Mój mini. Dojechałem. Jacuzzi. Dużo wypadków w Pecu. Na stoku.

IMG_4131.jpeg.40b56ee56d3804b5c16bb88365

Jan się śmieje i słusznie, po pełnym zanurzeniu w strumieniu a dokładnie takiej zatoczce małej tak zasuwałem, że pogubiłem klapki - dobrze, że gumowe to wypłynęły no bo drugi raz pełnego zanurzenia z poszukiwaniem klapka bym nie zdzierżył a potem jacuzzi gdzie z kolei woda jakby za ciepła. Tak czy owak jeszcze jeden sukces. Zatrzymałem Ukraińca z marszu w adidasach na Śnieżkę a było już dobrze po czwartej. Młody był gniewny. Wytłumaczyłem, że tu gdzie doszedł to już mu wystarczy.

IMG_4091.jpeg.405946a7bbd68a2980e562cd32

IMG_4068.jpeg.94061ff64d8ddcf18d817454a5

• Like 1