Jasiek. Napisano Sobota o 21:48 Udostępnij Napisano Sobota o 21:48 A to dowód... Słowem... Nuuuuddda 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 05:40 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 05:40 Trzeba jechać... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 10:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:25 W dniu 17.01.2025 o 19:21, Dany de Vino napisał: Następne 5 dni na Chopoku i w sumie 17 dni na śniegu w tym sezonie. Warunki śniegowe rewelacyjne, zaprawdę alpejskie. Ty na Chopoku a ja w robocie przy wnukach. 🙂 Każdy wg zasług. 🙂 Kto Cię namówił do kupna tak dobrego smartfona/aparatu? 😉 Chyba nie ja? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano wczoraj o 15:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:52 Świąteczny prezent od córy 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 17:46 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 17:46 (edytowane) 1 godzinę temu, Dany de Vino napisał: Świąteczny prezent od córy 🙂. Jaki? Mój mini. Dojechałem. Jacuzzi. Dużo wypadków w Pecu. Na stoku. Edytowane wczoraj o 17:47 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Godzinę temu, star napisał: 3 godziny temu, Dany de Vino napisał: Świąteczny prezent od córy 🙂. Jaki? Telefon Galaxy S23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu ...a tak o długości nart. Na Chopoku były jakieś międzynarodowe zawody juniorów (sl. i gs). Jechałem na wyciągu z dwójką zawodników. Chłopak około 175cm miał gigantki 214cm R 45, dziewczynka o pół głowy niższa od niego 210 (promienia nie zauważyłem bo zaśnieżony). Cholera, kiedyś, dawno, dawno temu ujeżdżałem na ołówkach 210cm. Przy nartach o tej długości, to na czym my jeździmy obecnie toż to faktycznie prawie łyżwy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu 18 minut temu, Dany de Vino napisał: ...a tak o długości nart. Na Chopoku były jakieś międzynarodowe zawody juniorów (sl. i gs). Jechałem na wyciągu z dwójką zawodników. Chłopak około 175cm miał gigantki 214cm R 45, dziewczynka o pół głowy niższa od niego 210 (promienia nie zauważyłem bo zaśnieżony). Cholera, kiedyś, dawno, dawno temu ujeżdżałem na ołówkach 210cm. Przy nartach o tej długości, to na czym my jeździmy obecnie toż to faktycznie prawie łyżwy.... To chyba jakieś sg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Pewnie masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, star napisał: Jaki? Mój mini. Dojechałem. Jacuzzi. Dużo wypadków w Pecu. Na stoku. Jan się śmieje i słusznie, po pełnym zanurzeniu w strumieniu a dokładnie takiej zatoczce małej tak zasuwałem, że pogubiłem klapki - dobrze, że gumowe to wypłynęły no bo drugi raz pełnego zanurzenia z poszukiwaniem klapka bym nie zdzierżył a potem jacuzzi gdzie z kolei woda jakby za ciepła. Tak czy owak jeszcze jeden sukces. Zatrzymałem Ukraińca z marszu w adidasach na Śnieżkę a było już dobrze po czwartej. Młody był gniewny. Wytłumaczyłem, że tu gdzie doszedł to już mu wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi