grimson Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Jutro kończę sezon na Czarnej Gorze. Trzeba wstać o porannym udoju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Dzisiejszej nocy w okolicach Schladming spadło tyle śniegu co średnio w Polsce przez całą zimę. 🙂 Taki miałem dziś rano widok z okna oraz samochód. Na skrajach stoków puch na głębokość prawie do kolana i to już po nocnym ratrakowaniu. Cały dzień dosypywało, czasami tylko na chwilę wychodziło słońce. Kilka zdjęć w załączeniu, dla mnie genialna zima, której dawno nie widziałem w Polsce. Z głodu też umrzeć trudno --> obiad w Tauernalm w Rohrmoos z porcją dla prawdziwego Austriaka. 😁 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Kto rozpozna tę piękną górę w tle?? Wygląda jak włoska albo francuska, a nie kojarzy się z Austrią. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 23 minuty temu, tomkly napisał: Kto rozpozna tę piękną górę w tle?? Wygląda jak włoska albo francuska, a nie kojarzy się z Austrią. 🙂 Jak skiamade to chyba cześć masywu Dachstein . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 25 minut temu, Mikoski napisał: Jak skiamade to chyba cześć masywu Dachstein . Nie. Coś o królewskim rodowodzie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) 34 minuty temu, tomkly napisał: Nie. Coś o królewskim rodowodzie. 🙂 Hochkoenig, co wygrałem? Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 18:13, Mitek napisał: ... Już się piszę na wrażenia. Giełczew znam z rejonu ujściowego - tak od Piasków - piękna dolina. O Tyśmienicy kiedyś chyba pisałeś a Bystra to w ogóle nie znana mi (z tego rejonu ) rzeczka. Miłych wrażeń i mało deszczu życzę ... Relacja w dziale "Pasje" - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszron Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Witam, Proponuje Marmoladę we Włoszech. Fajny lodowiec ponad 3000m z gwarancją śniegu i niskich temperatur. Pojechałem tam z ciekawości kiedyś jak w Kronplatz był basen i +20 w kwietniu i nie dało się jeździć Wysyłam filmik do mojego kanału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Część. Nie chcę otwierać nowego wątku a mam zapytanie typowo narciarskie... Czy ktoś był albo jest w ostatnich dniach na sCyrku? Jak tak to proszę o jakieś w miarę fachowe info czy warto podjechać na Duże na Doliny? czy lepiej kupić flaszkę 🤔😉😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 #Jan to nie jest qźva śmieszne to poważny problem ☝️🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Z tego co mi kolega pisze a raczej jest na 99% wiarygodny to nie naśnieżyli Kaskady a więc dookoła... przez Jaworzynę 😳🤦😡 To na ch...j ta nowa kanapa 🤔 PS. to jest tak jak baba zarządza ośrodkiem a może oni do TMRu równają 🤔🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 19 minut temu, Jasiek. napisał: Część. Nie chcę otwierać nowego wątku a mam zapytanie typowo narciarskie... Czy ktoś był albo jest w ostatnich dniach na sCyrku? Jak tak to proszę o jakieś w miarę fachowe info czy warto podjechać na Duże na Doliny? czy lepiej kupić flaszkę 🤔😉😀 Zawsze lepiej pojechać na narty niż obalić flaszkę. Będę od 27 na trzy dni, to zdam relację na bieżąco. Z tego co widzę na kamerach to cały czas śnieżą. Jak byłem tam tydzień temu to pomimo deszczu na fis były dobre warunki, jedynie na Jaworzynie zaczynały się przetarcia. Otworzyli kanapę z Dolin. Czynny Ondraszek i Fis przez Kaskadę i Jaworzynę do Dolin. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 No może podjadę w piątek, jak będzie pogoda ☝️ a jak co to może się trafimy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Będę z synem i trzema dziewczynami w tym dwie stawiają pierwsze kroki 😀. Córka chce przesiąść się ze snowboardu na narty, a przyszła synowa po kilku dniach przed dwoma latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor61 Napisano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 Jak na razie to tylko udają ze śnieżą. FiS zlodowaciały a na Ondraszku minarały, najgorszy łącznik Jaworzyna - Doliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 Wszystko na to wskazuje, że odwiedzimy jutro Mosorny z kobitą, sezon trzeba wreszcie zacząć bo wstyd tylko czytać o COM i wektorach. Niestety tradycyjna pierwsza gleba w Tyliczu nie w tym roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) W ciągu ostatnich dwóch tygodni przejeździłem 8 dni na Chopoku (dwa wyjazdy) i wybieram się tam na 4 dni od 07.01., a później na 5 dni od 13.01.25. W połowie grudnia było jeszcze mało tras otwartych, za to bez żadnego tłoku. Teraz jak sprawdzałem na kamerkach jest prawdziwy NAJAZD! Dlatego wybieram terminy omijające święta i weekendy. Czekam też na otwarcie Myślenic na luty. W marcu na dwa tygodnie planujemy Francję (Les 2 Alpes). Edytowane 28 Grudnia 2024 przez Dany de Vino 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi