grimson Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Jutro kończę sezon na Czarnej Gorze. Trzeba wstać o porannym udoju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Dzisiejszej nocy w okolicach Schladming spadło tyle śniegu co średnio w Polsce przez całą zimę. 🙂 Taki miałem dziś rano widok z okna oraz samochód. Na skrajach stoków puch na głębokość prawie do kolana i to już po nocnym ratrakowaniu. Cały dzień dosypywało, czasami tylko na chwilę wychodziło słońce. Kilka zdjęć w załączeniu, dla mnie genialna zima, której dawno nie widziałem w Polsce. Z głodu też umrzeć trudno --> obiad w Tauernalm w Rohrmoos z porcją dla prawdziwego Austriaka. 😁 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Kto rozpozna tę piękną górę w tle?? Wygląda jak włoska albo francuska, a nie kojarzy się z Austrią. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 23 minuty temu, tomkly napisał: Kto rozpozna tę piękną górę w tle?? Wygląda jak włoska albo francuska, a nie kojarzy się z Austrią. 🙂 Jak skiamade to chyba cześć masywu Dachstein . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 25 minut temu, Mikoski napisał: Jak skiamade to chyba cześć masywu Dachstein . Nie. Coś o królewskim rodowodzie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) 34 minuty temu, tomkly napisał: Nie. Coś o królewskim rodowodzie. 🙂 Hochkoenig, co wygrałem? Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 18:13, Mitek napisał: ... Już się piszę na wrażenia. Giełczew znam z rejonu ujściowego - tak od Piasków - piękna dolina. O Tyśmienicy kiedyś chyba pisałeś a Bystra to w ogóle nie znana mi (z tego rejonu ) rzeczka. Miłych wrażeń i mało deszczu życzę ... Relacja w dziale "Pasje" - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszron Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 Witam, Proponuje Marmoladę we Włoszech. Fajny lodowiec ponad 3000m z gwarancją śniegu i niskich temperatur. Pojechałem tam z ciekawości kiedyś jak w Kronplatz był basen i +20 w kwietniu i nie dało się jeździć Wysyłam filmik do mojego kanału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi