Mikoski Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Jutro i w niedzielę planuje coś z wiślańskiego skipasu zostało mi jeszcze 5 kupione w czarny piątek 😁 60 za zł całodzienny karnet, prognozy są obiecujące☀️⛷️ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 23 godziny temu, Mikoski napisał: Teraz zauważyłem Clint ma tylnowlazy. Leszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Ja jutro z synem Zieleniec. Na lajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 3 godziny temu, Kubis napisał: Ja jutro z synem Zieleniec. Na lajcie Zanudzisz się na krótkich trasach 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 4 hours ago, grimson said: Zanudzisz się na krótkich trasach 🙂 Można zacząć jeździć tyłem ....🤪 z nudów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Godzinę temu, Joanna Sm napisał: Można zacząć jeździć tyłem ....🤪 z nudów ... Lub w poprzek, Zieleniec szerszy niż dłuższy, fajne tereny miedzytrasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) Najważniejsze że w ka ka Kasku. Kto rano wstaje ten ma sztruks 😁 Wisła z rana . Edytowane 12 Lutego 2022 przez Mikoski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Zieleniec z rana 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 30 minut temu, Kubis napisał: Zieleniec z rana Pięknie. Bardzo lubię to miejsce. Ma (mikro)klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 54 minuty temu, star napisał: Pięknie. Bardzo lubię to miejsce. Ma (mikro)klimat. Konski zapaszek to chyba tylko tam 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 3 minuty temu, nikon255 napisał: Konski zapaszek to chyba tylko tam 😆 Co ty na wsi dawno nie byłeś? Ja się wychowałem poniekąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Na Mosornym była bardzo dobra pogoda. W nocy lekko przymroziło i rano był fajny, twardy sztruks, który trzymał na oko do godziny 11.30-12.00. Potem zrobiło się trochę odsypów, ale jeździło się do końca bardzo przyjemnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 6 godzin temu, nikon255 napisał: Konski zapaszek to chyba tylko tam 😆 Nie wiem, nie czułem, może dlatego że nie przywiozłem 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Teraz, Kubis napisał: Nie wiem, nie czułem, może dlatego że nie przywiozłem 😉 A sie przyebali... xD miedzy pomaranczowa, a niebieska kanapa jest krzeslo 4 os. Pod tym krzeslem, przy stoku maja koniki. Taki swojski mikroklimat 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 2 godziny temu, nikon255 napisał: A sie przyebali... xD miedzy pomaranczowa, a niebieska kanapa jest krzeslo 4 os. Pod tym krzeslem, przy stoku maja koniki. Taki swojski mikroklimat 😄 Pasłeś je? Czy ujeżdżałeś? Nie bądź taki delikatny, twardy bądź jak Roman Bratny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 3 godziny temu, tomkly napisał: Na Mosornym była bardzo dobra pogoda. W nocy lekko przymroziło i rano był fajny, twardy sztruks, który trzymał na oko do godziny 11.30-12.00. Potem zrobiło się trochę odsypów, ale jeździło się do końca bardzo przyjemnie. Dzisiaj odwiedziłem Soszów i muszę powiedzieć że warunki na trasie cały dzień betonowe ! nie odpuściło nawet w południe tylko lekkie odsypy na brzegach trasy cukier. Jutro powtórka kierunek Wisła lub Istebna okaże się rano ⛷️👍 warunki są wszędzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Mikoski napisał: Dzisiaj odwiedziłem Soszów i muszę powiedzieć że warunki na trasie cały dzień betonowe ! nie odpuściło nawet w południe tylko lekkie odsypy na brzegach trasy cukier. Jutro powtórka kierunek Wisła lub Istebna okaże się rano ⛷️👍 warunki są wszędzie. Też jutro chcę pojechać do Wisły. Soszów najprawdopodobniej bo najwięcej tras dostępnych. Rozumiem, że orczyk dowożący do trójki (ten górny koło Lepiarzówki) działa? Edytowane 12 Lutego 2022 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 6 minut temu, tomkly napisał: Też jutro chcę pojechać do Wisły. Soszów najprawdopodobniej bo najwięcej tras dostępnych. Rozumiem, że orczyk dowożący do trójki (ten górny koło Lepiarzówki) działa? Działa , wszystkie trasy są w bardzo dobrym stanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 6 minut temu, Mikoski napisał: Działa , wszystkie trasy są w bardzo dobrym stanie . Jak byłem jakieś 3 tygodnie temu na Czantorii po świeżym opadzie śniegu to mocno nadwyrężyłem mięśnie. Na Soszowie, Skolnitym czy Stoku nigdy takich atrakcji nie doświadczyłem, mam wrażenie że wiślańskie stoki poszły dość mocno do przodu jak chodzi o jakość. Zarówno infrastruktury, śnieżenia, ratrakowania. Generalnie wszystkiego. Nawet ciastka można zjeść za normalną cenę. Na Mosornym Groniu sernik albo szarlotka po 16zł. Na Soszowie czy w barze na dole czy w karczmie na górze - 6 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) Najlepszy dzień w tym sezonie. Słońce, mróz, super śnieg, zaczęły mi pasować nowe buty i do tego jeździłem jak nie ja (znaczy dobrze). Na zdjęciu hamowanie, nie jazda, ale nie mam z dziś lepszego. Edytowane 12 Lutego 2022 przez Wojcio 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 19 minut temu, Wojcio napisał: Najlepszy dzień w tym sezonie. Słońce, mróz, super śnieg, zaczęły mi pasować nowe buty i do tego jeździłem jak nie ja (znaczy dobrze). Na zdjęciu hamowanie, nie jazda, ale nie mam z dziś lepszego. Widzę szuranie 😬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 1 minutę temu, grimson napisał: Widzę szuranie 😬 Rzucił zasłonę śnieżną na nowe buty...😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 12 minut temu, grimson napisał: Widzę szuranie 😬 Dopiero uczę się zatrzymywać w miejscu bez szurania. Jeszcze kilka lat i się nauczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 7 godzin temu, tomkly napisał: Na Mosornym była bardzo dobra pogoda. W nocy lekko przymroziło i rano był fajny, twardy sztruks, który trzymał na oko do godziny 11.30-12.00. Potem zrobiło się trochę odsypów, ale jeździło się do końca bardzo przyjemnie. Jutro powinno być podobnie. Daleko trochę do Wisły na te kilka godzin, bo bym z Wami poszurał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 16 godzin temu, Chertan napisał: Jutro powinno być podobnie. Daleko trochę do Wisły na te kilka godzin, bo bym z Wami poszurał. Poszuraliśmy, rano było super, potem koło południa zrobiły się już odsypy i trochę lodu wyszło. Ale jak na tę ilość ludzi to naprawdę nie można narzekać. A pogoda bajeczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi