.Beata. Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Pierwsza Lądek od 14 - tej, zielono generalnie dookoła, warunki widać, z każdą godziną większe odsypy, ale spoko. Druga relacja w wątku CG Trzecia relacja gratis Wasze Zdrowie! 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Auto powoli się pakuje, jutro jadziem na Czarną Górę 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Ja jutro jadę do Wisły i Zwardonia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 1 godzinę temu, grimson napisał: Auto powoli się pakuje, jutro jadziem na Czarną Górę 😁 A ja wróciłem, z Beatą pojezdziłem, no i z Wiktorią… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 12 minut temu, star napisał: A ja wróciłem, z Beatą pojezdziłem, no i z Wiktorią… A ja Czarną Górę zaplanowałem sobie na środę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 14 minut temu, Tata Asi napisał: A ja Czarną Górę zaplanowałem sobie na środę... Beaty już nie będzie, ale może czarną otworzą, bo mocno ją snieżą, a już stan jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 Zapodam fotkę na zachętę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Zachęcony reakcją kolejne… Edytowane 17 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 W dniu 16.01.2022 o 22:42, .Beata. napisał: Pierwsza Lądek od 14 - tej, zielono generalnie dookoła, warunki widać, z każdą godziną większe odsypy, ale spoko. Druga relacja w wątku CG Trzecia relacja gratis Wasze Zdrowie! Zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 37 minut temu, star napisał: Zapodam fotkę na zachętę Na pierwszej ktoś ma telekona na nartach. Druga fotka to A-Fis by night. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 8 godzin temu, grimson napisał: Na pierwszej ktoś ma telekona na nartach. Druga fotka to A-Fis by night. To było łatwe. Teraz trudniejsza zagadka. Trinity. Emergency call. Instructor. Podpowiem, a jak nie zgadniesz spytaj Beatę Z podróżniczych ciekawostek, to nie tylko ja jeżdżę b7, b jak… po drodze jednemu poszła ośka na podjeździe, pewno wysoki bieg, co by bez esp i driftu… jakieś auto na torowisku, sporo się działo… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 To nie plan wyjazdu. To dzisiejsza realizacja. Wystąpiłem w nowej kutce. Co to za kurtka. Żaden "pająk". Żona do mnie -trzeba zrobić film. To poważne wydarzenie. Dobrze, postaram się dostosować do poziomu nowego nabytku. Oczywiście stok jest szeroko znany. Tu często oboje "trenujemy". Gb_Mosorny02_2022.mp4 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 1 minutę temu, Plus80 napisał: To nie plan wyjazdu. To dzisiejsza realizacja. Wystąpiłem w nowej kutce. Co to za kurtka. Żaden "pająk". Żona do mnie -trzeba zrobić film. To poważne wydarzenie. Dobrze, postaram się dostosować do poziomu nowego nabytku. Oczywiście stok jest szeroko znany. Tu często oboje "trenujemy". Gb_Mosorny02_2022.mp4 Panie kolego szczerze życzę wielu lat w takiej formie na stoku 💪 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 kurtka daje radę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 3 minuty temu, Plus80 napisał: To nie plan wyjazdu. To dzisiejsza realizacja. Wystąpiłem w nowej kutce. Co to za kurtka. Żaden "pająk". Żona do mnie -trzeba zrobić film. To poważne wydarzenie. Dobrze, postaram się dostosować do poziomu nowego nabytku. Oczywiście stok jest szeroko znany. Tu często oboje "trenujemy". Gb_Mosorny02_2022.mp4 Wzorce są 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 11 minut temu, Mikoski napisał: Wzorce są 😏 Teraz zauważyłem Clint ma tylnowlazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Tutaj inspiracja: 101 lat i śmiga na nartach [jak był o rok starszy też nartował]: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 11 godzin temu, Mikoski napisał: Wzorce są 😏 bez ka ka ka kasku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, .Beata. napisał: bez ka ka ka kasku?! To stara szkoła ⛷️👍 na tym zdjęciu Clint ma 89 lat a było to 3 lata temu. Edytowane 11 Lutego 2022 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 3 godziny temu, .Beata. napisał: bez ka ka ka kasku?! We Włoszech całkiem sporo starszych jegomości jeździ bez ka ka kasku i jeszcze bez czapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 15 minut temu, brachol napisał: We Włoszech całkiem sporo starszych jegomości jeździ bez ka ka kasku i jeszcze bez czapki. Ba! Nawet bez włosów! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Wojcio napisał: Ba! Nawet bez włosów! Jak to często starsi Włosi jakieś ubytki się zdarzają. Edytowane 11 Lutego 2022 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Weekend słoneczny w dzień i mroźny w nocy, nie pisać za dużo tylko jeździć. W niedzielę plan poruszać się na Mosornym mam. Jakoś tak monotematycznie, ale szansa jest, że bardzo tłoczno nie będzie. Ma być niestety wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Podaje Ci prognozę, w którąa najbardziej wierzę(Multimodel z Meteo Blue). Pełna lampa(wszystkie modele słońce). Wiatr(środek dnia) - średnia szybkość 20 km/g. Porywy -30, 40 km/g. To dla szczytu(1044 m). Niżej będzie słabszy wiatr. Wiatr z kierunku W. Niestety zaludnienie stoku jest zawsze niewiadomą większą od pogody. Ostatnio w tygodniu tłok czyniły małolaty, przywożone autobusami. Ferie warszawskie. Wybieram się z żoną w poniedziałek. Szwagrostwo ze Stalowej Woli będzie tu jeżdzić od niedzieli. Moi uczniowie, dozgonnie wdzięczni za początki w dojrzałym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, Chertan napisał: Weekend słoneczny w dzień i mroźny w nocy, nie pisać za dużo tylko jeździć. W niedzielę plan poruszać się na Mosornym mam. Jakoś tak monotematycznie, ale szansa jest, że bardzo tłoczno nie będzie. Ma być niestety wiatr. Jadę jutro zaraz na 9 rano, ode mnie jest 68km czyli jakąś godzinkę z lekkim okładem. Dalej niż do Wisły ale jak dla mnie lepszy stok. Szkoda że jedziesz w niedzielę, aczkolwiek ma być faktycznie lepsza pogoda niż w sobotę. Dziś byłem na Skolnitym w Wiśle. Fajnie, udało się zdążyć przed deszczem, który zaczął szurać około 14 ale jednak po wczorajszych 10 stopniach bardzo miękko. Edytowane 11 Lutego 2022 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi