star Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Ja na razie niezbyt inspirująco zabukowałem Szklarską na Sylwestra, zacznę pewno od Czarnej Góry skiturowo… jak dobry Bóg da… ps jako syn kolejarza będę mieszkał na dworcu http://www.google.pl/maps/uv?pb=!1s0x470edb882d5aeb3d%3A0xb660e36c49cdb2c4!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipOTuuzNxrTGoO5iwKd8W2DXU9tHZiR_1M9ADmMo%3Dw426-h320-k-no!5shuty apartamenty szklarska - Szukaj w Google!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipOTuuzNxrTGoO5iwKd8W2DXU9tHZiR_1M9ADmMo&hl=pl&sa=X&ved=2ahUKEwjD9ZPhpbXzAhUulIsKHd3wB_4Qoip6BAhdEAM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 My planujemy ambitnie 36 dni na śniegu w Dolomitach (w czasie trzech wyjazdów). Pierwszy wyjazd do Val di Fiemme już w drugim tygodniu grudnia więc trzymamy kciuki za "Królową Śniegu"! 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2021 27 minut temu, Dany de Vino napisał: My planujemy ambitnie 36 dni na śniegu w Dolomitach (w czasie trzech wyjazdów). Pierwszy wyjazd do Val di Fiemme już w drugim tygodniu grudnia więc trzymamy kciuki za "Królową Śniegu"! 🙂 Macie jakaś miejscówkę? ps w Dolomity tez bym pojechał z sentymentu ale zobaczymy; czemu nie Cortina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 28 minut temu, Dany de Vino napisał: 36 u mnie podobnie - też planuję 63 w krainie Magicznych Skipasów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 5 godzin temu, star napisał: Macie jakaś miejscówkę? ps w Dolomity tez bym pojechał z sentymentu ale zobaczymy; czemu nie Cortina? Zwykle kupujemy skipas sezonowy na daną okolicę, nie na "całość". Tak więc ważna jest zarówno cena sezonówki jak ceny kwater w danej okolicy. Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła, ale wszystko wskazuje na to, że właśnie tam. Kwaterki szukamy na ogólnodostępnych portalach, ale ze sporym wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Jak dopisze białe i rząd nie zamknie nieszczęśliwego kraju, to start sezonu przez Bożym Narodzeniem na Czarnej Górze. Następnie wyjazd na Boże Narodzenie do Szczyrku z familią, w styczniu mamy plan wyskoczyć na Stubai. Potem się zobaczy, pewnie będę odwiedzał Czarną Górę i szykował się na czarnego FISa w Szklarskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 1 godzinę temu, grimson napisał: Jak dopisze białe i rząd nie zamknie nieszczęśliwego kraju, to start sezonu przez Bożym Narodzeniem na Czarnej Górze. Następnie wyjazd na Boże Narodzenie do Szczyrku z familią, w styczniu mamy plan wyskoczyć na Stubai. Potem się zobaczy, pewnie będę odwiedzał Czarną Górę i szykował się na czarnego FISa w Szklarskiej. Przemyśl dobrze ten Szczyrk w Boże Narodzenie. To najgorszy możliwy czas by tam jechać. Pomijam tłumy ludzi, problemem zazwyczaj bywa pogoda i takie komunikaty jak poniżej są normą. A tu masz warunki w tym czasie 4 lata wcześniej - trasa nr 3 (dojazd do gondoli). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 My będziemy w Krynicy i jej okolicach, prawdopodobnie od 27 grudnia do 09 stycznia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Ja jadę jak tylko otworzą do Czarnej Góry na rozruch, potem z rodziną do Predazzo od 9 stycznia na tydzień a potem się zobaczy jakieś szkolenie narciarskie bym zaliczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 3 godziny temu, brachol napisał: Ja jadę jak tylko otworzą do Czarnej Góry na rozruch, potem z rodziną do Predazzo od 9 stycznia na tydzień a potem się zobaczy jakieś szkolenie narciarskie bym zaliczył. A kupiłeś w końcu narty? bo nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Kupiłem X9 Atomic zgodnie z sugestią Adama i nawet pojeździłem jeden dzień w Czarnej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 50 minut temu, brachol napisał: Kupiłem X9 Atomic zgodnie z sugestią Adama i nawet pojeździłem jeden dzień w Czarnej Górze I jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Godzinę temu, brachol napisał: Kupiłem X9 Atomic zgodnie z sugestią Adama i nawet pojeździłem jeden dzień w Czarnej Górze Zielone? https://ski24.pl/narty-meskie/21774-12376-narty-atomic-redster-x9-atomic-x12-tl-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 20:32, moruniek napisał: Przemyśl dobrze ten Szczyrk w Boże Narodzenie. To najgorszy możliwy czas by tam jechać. Pomijam tłumy ludzi, problemem zazwyczaj bywa pogoda i takie komunikaty jak poniżej są normą. A tu masz warunki w tym czasie 4 lata wcześniej - trasa nr 3 (dojazd do gondoli). Jak będzie lipa ze sniegiem, to będziemy dojeżdżać do miejsca gdzie jest biało. Dwa lata temu z tego samego powodu jeździliśmy godzine w jedna stronę, żeby pośmigać na Czarnej Gorze podczas Świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Zawsze zaczynałem koniec grudnia, początek stycznia w Czechach. Zawsze był świetny śnieg. Potem zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 „Halo narciarze i snowboardziści! 💙 Mamy dla Was dobre wieści z naszego lodowca Mölltaler Gletscher w Austrii! Sezon zimowy 2021/22 startuje już 14 października! 🔥Z tej okazji mamy dla Was całodzienne skipassy od 22 euro na spotkanie z pierwszym śniegiem w nowym sezonie!” ℹ www.gopass.travel/PL/molltaler-gletscher-opening.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 15 godzin temu, .Beata. napisał: I jakie wrażenia? Narty bardzo fajne, dobra kontrola nawet przy większej prędkości, zwinne, jestem zadowolony. Na przygotowany stok jak dla mnie bardzo dobry wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 15 godzin temu, star napisał: Zielone? https://ski24.pl/narty-meskie/21774-12376-narty-atomic-redster-x9-atomic-x12-tl-.html Zielone, 181 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Czarny Groń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Szczyrk rodzinnie w okresie noworocznym, a jeżeli warunki śniegowe będą w połowie grudnia, to pewnie i na otwarcie sezonu przed świętami. Później się zobaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Otwarcie sezonu będę miał w grudniu, wybieram się do Cortiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Jeśli warunki śniegowe będą odpowiednie to wyjazd rodzinny do Wisły/Istebnej w okresie noworocznym. W okresie ferii mazowieckich planuję wyjazd do Włoch w Dolomity ale to jeszcze odległa przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 (edytowane) Jeśli warunki śniegowe pozwolą to okres po świętach, a do Sylwestra spędzimy w Rokytnice nad Jizerou, ostatni tydzień stycznia w Harrachovie. Może z Harrachova do Szklarskiej jednodniowy wypad się uda. Edytowane 8 Października 2021 przez Jacor2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 12 godzin temu, kordiankw napisał: „Halo narciarze i snowboardziści! 💙 Mamy dla Was dobre wieści z naszego lodowca Mölltaler Gletscher w Austrii! Sezon zimowy 2021/22 startuje już 14 października! 🔥Z tej okazji mamy dla Was całodzienne skipassy od 22 euro na spotkanie z pierwszym śniegiem w nowym sezonie!” ℹ www.gopass.travel/PL/molltaler-gletscher-opening.html Tam jest jeszcze dopisek " Co na Ciebie czeka? - Co najmniej jedna trasa będzie czynna" - nowe standardy zarządzania ośrodkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Października 2021 Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Za jedyne 22 EUR :). Ja się nie wybieram, ale może ktoś planuje jakieś skisafari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi