a_senior Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 52 minuty temu, Estka napisał: Dobry wieczór. Chyba się lekko spóźniłam na otwarcie, ale musiałam się odpowiednio przygotować. Ciuchy, makijaż, te sprawy. Jakże mi miło. 🙂 Zdecydowanie mi Ciebie tu brakowało. Wreszcie będzie można się z kimś inteligentnym podroczyć. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2 godziny temu, Mikoski napisał: 👍 a gdzie się podziały raptory na zgrabnych nóżkach 😁 z avatara ? Edit ...ups zgrabne nogi z raptorami miało być 😏 Nóżkom się przyjrzałeś, ale butkom już nie. Zgłoszę do Atomica, że ich Redstery za mało rzucają się w oczy, a w końcu po to je kupiłam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 30 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 10 godzin temu, Estka napisał: Nóżkom się przyjrzałeś, ale butkom już nie. Zgłoszę do Atomica, że ich Redstery za mało rzucają się w oczy, a w końcu po to je kupiłam. O ja głupi Atoma nie rozpoznalem 😱 Nowe buciki z foty w połączeniu z xbionic ładniejsze od raptorów 😜 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia 14 godzin temu, Estka napisał: Dobry wieczór. Chyba się lekko spóźniłam na otwarcie, ale musiałam się odpowiednio przygotować. Ciuchy, makijaż, te sprawy. Witam na forum po przerwie. Na zlot do Zwardonia zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia 6 godzin temu, moruniek napisał: Witam na forum po przerwie. Na zlot do Zwardonia zapraszamy. Miałam tak długą przerwę, że muszę sobie przypomnieć, w którą stronę się narty zakłada. Na razie mam plan zobaczyć zimowe góry z bliska, ale jeszcze nie wiem, czy będę je tylko oglądać, czy może coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Witam i ja po latach.edwin110 Tym razem bez dopisku 110 w nicku. Na nartach zapomniałem jak się jeździ, z nowościami w sprzęcie jestem wycofany,tak że nie będę się wychylał,ale miło być wśród Was. Pozdrawiam znajomych,oraz wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie białego😄 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi