tomkly Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Cześć wszystkim. Dziękuję Andrzejowi za tytaniczną pracę związaną z naprawieniem spustoszeń. Pozdrawiam serdecznie - Tomek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Ja też przychodzę się przywitać 🙂 Dziękuję, że forum wróciło! Niestety, w tym sezonie ze względów zdrowotnych, mogę narciarzom jedynie kibicować 😞 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 1 hour ago, luśka said: Ja też przychodzę się przywitać 🙂 Dziękuję, że forum wróciło! Niestety, w tym sezonie ze względów zdrowotnych, mogę narciarzom jedynie kibicować 😞 Cieszę się, że zawitałaś.... szkoda bardzo, że kontuzję złapałaś ..... co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 2 godziny temu, luśka napisał: Ja też przychodzę się przywitać 🙂 Dziękuję, że forum wróciło! Niestety, w tym sezonie ze względów zdrowotnych, mogę narciarzom jedynie kibicować 😞 Witaj w klubie…😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 19 godzin temu, Joanna Sm napisał: Cieszę się, że zawitałaś.... szkoda bardzo, że kontuzję złapałaś ..... co się stało ? Nie kontuzja, niestety. Zaczęłam walkę o życie i zamierzam wygrać. Skupię się na tym, by mój syn jeździł i był dobrze uczony przez innych. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Też witam serdecznie(na forum od 2006 roku-pod nickiem rafaltdi) Teraz po prostu Rafał...super widzieć Was znowu...pozdrawiam gorąco z Sosnowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 I teraz wchodzę ja. Cały na biało 🙂 Stęskniłem się trochę za Wami... Fajnie być tu znowu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 2 minuty temu, sese napisał: I teraz wchodzę ja. Cały na biało 🙂 Stęskniłem się trochę za Wami... Fajnie być tu znowu Twój ulubieniec nie wrócił jeszcze 😄 . Witaj Sebastian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 22 minuty temu, kordiankw napisał: Twój ulubieniec nie wrócił jeszcze 😄 . Witaj Sebastian. Może się jeszcze nie stęsknił?:) Może trzeba pójść po Niego? Zadzwonić... Napisać...😁 Muszę przyznać, że brakowało mi tego czytania i pisania o wszystkim i o niczym. Wróciłem na sf pół godziny temu i już dostrzegłem parę zapalnych wątków 😆 Na facebookowych tyrolskich tego nie ma, choć temat ostatniego wypadku w Białce mocno rozgrzał łącza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Chociaż przed pożoga parę razy się z nim ściąłem, to dla kolorytu forum trochę go brakuje. Szczególnie w wątkach o wpływie małego palca u nogi na odczucia z jazdy na krawędzi u początkujących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 20 minut temu, kordiankw napisał: Chociaż przed pożoga parę razy się z nim ściąłem, to dla kolorytu forum trochę go brakuje. Szczególnie w wątkach o wpływie małego palca u nogi na odczucia z jazdy na krawędzi u początkujących. A kto to taki? Bo jakoś mi "umkło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Dusza człowiek 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 18 godzin temu, sese napisał: I teraz wchodzę ja. Cały na biało 🙂 Stęskniłem się trochę za Wami... Fajnie być tu znowu Ciebie Seba chyba zdrowo pogięło ... qrde Gandalf Biały się nam objawił 😄 😄 😄 Jakaś drobna deskowa lawina główkę przeczesała pewnie . Witaj z powrotem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 19:06, Chertan napisał: A kto to taki? Bo jakoś mi "umkło"? Jak wróci, to Ci nie umknie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 18:45, kordiankw napisał: Chociaż przed pożoga parę razy się z nim ściąłem, to dla kolorytu forum trochę go brakuje. Szczególnie w wątkach o wpływie małego palca u nogi na odczucia z jazdy na krawędzi u początkujących. Sese ? Gdzieś dzwonią. Lubię analizy o wpływie małego palca na...To moja specjalność. Będzie z kim dyskutować w wirtualnych nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 12 minut temu, Plus80 napisał: Sese ? Gdzieś dzwonią. Lubię analizy o wpływie małego palca na...To moja specjalność. Będzie z kim dyskutować w wirtualnych nartach. Pisałem o ulubieńcu Sese, który co by o nim nie mówić, wiedział o czym pisze w tematach o technice. Nie każdemu odpowiadał sposób w jaki pisał, ale przynajmniej nie rozbijał g….a na atomy. Nigdy nie przypuszczałem, że jeszcze zatęsknię za fredoskim D) . 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 5 godzin temu, Gabrik napisał: Jak wróci, to Ci nie umknie... Hmmm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 31.01.2022 o 18:22, sese napisał: Może się jeszcze nie stęsknił?:) Może trzeba pójść po Niego? Zadzwonić... Napisać...😁 Muszę przyznać, że brakowało mi tego czytania i pisania o wszystkim i o niczym. Wróciłem na sf pół godziny temu i już dostrzegłem parę zapalnych wątków 😆 Na facebookowych tyrolskich tego nie ma, choć temat ostatniego wypadku w Białce mocno rozgrzał łącza... Sese Czarny w tym roku na wiosnę? Przyjemność rozmowy z Tobą i obserwowania na stoku człowieka o Twojej budowie jeżdżącego tak czysto to cymesik... Pozdro Edytowane 3 Lutego 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 9 godzin temu, Mitek napisał: Hmmm... Dla wyjaśnienia, Fredo ma taki styl, że Chertan zauważyłby jego powrót myślę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 2 godziny temu, Gabrik napisał: Dla wyjaśnienia, Fredo ma taki styl, że Chertan zauważyłby jego powrót myślę 😉 Niewątpliwie. Po prostu nie śledziłem kto z kim drze koty. Chociaż Fredo każdemu dowalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 2 godziny temu, Gabrik napisał: Dla wyjaśnienia, Fredo ma taki styl, że Chertan zauważyłby jego powrót myślę 😉 Cześć Tak ja rozumiem o co chodzi. Po prostu nie wiem czy wróci... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 17:56, sese napisał: I teraz wchodzę ja. Cały na biało 🙂 Stęskniłem się trochę za Wami... Fajnie być tu znowu Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Dobry wieczór. Chyba się lekko spóźniłam na otwarcie, ale musiałam się odpowiednio przygotować. Ciuchy, makijaż, te sprawy. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) 32 minuty temu, Estka napisał: Dobry wieczór. Chyba się lekko spóźniłam na otwarcie, ale musiałam się odpowiednio przygotować. Ciuchy, makijaż, te sprawy. Witamy po przerwie 👍 a gdzie się podziały raptory na zgrabnych nóżkach 😁 z avatara ? Edit ...ups zgrabne nogi z raptorami miało być 😏 Pozdro Edytowane 29 Stycznia przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia 1 minutę temu, Mikoski napisał: Witamy po przerwie 👍 a gdzie się podziały raptory na zgrabnych nóżkach 😁 z awatara ? Pozdro Nima, avatar naruszał regulamin neutralności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi