Joanna Sm Napisano 9 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 On 11/6/2021 at 5:28 AM, Ropoh said: Witajcie Panie i Panowie, Pozdrowionka dla wszystkich. Trochę się tu pozmieniało. Ropóh Trochę zmian co tam ..... ale ortografia po staremu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 I ja witam (dawny Skyflyer) - teraz mogę być w końcu pod jednym nickiem na obu forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 38 minut temu, koliber napisał: I ja witam (dawny Skyflyer) - teraz mogę być w końcu pod jednym nickiem na obu forach. Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 Witam wszystkich na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 23 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 On 11/18/2021 at 4:03 PM, Marcos73 said: Witam wszystkich na forum. A to pierwsze czy drugie wcielenie? witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 5 godzin temu, Joanna Sm napisał: A to pierwsze czy drugie wcielenie? witamy Pierwsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petr151 Napisano 23 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Witam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Cześć wszystkim, od dawna działa na nowo? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od 1 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Witam na nowym forum. Stary Bywalec 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Powrót z zaświatów. Cześć wszystkim. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2021 Powitać wszystkich 👋 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Cześć wszystkim ☺️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Cześć Klaudia i Victor!!! Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Uratowały się jakieś dyski z tego pożaru? Jak nie, to sporo życiorysu przepadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Plus80 napisał: Uratowały się jakieś dyski z tego pożaru? Jak nie, to sporo życiorysu przepadło. Padły zdjęcia i filmy, został sam tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Lepiej późno niż później😉, witam i ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buenos Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Witam wszystkich, nick lekko zmieniony. Po długiej przerwie/ bardzo długiej, wracam na forum. Tutaj jestem nowy, po przygodzie sprzed wielu lat na skionline przychodzę do was. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 23 minuty temu, Buenos napisał: Witam wszystkich, nick lekko zmieniony. Po długiej przerwie/ bardzo długiej, wracam na forum. Tutaj jestem nowy, po przygodzie sprzed wielu lat na skionline przychodzę do was. Witamy serdecznie...mile jestem zaskoczony po przeczytaniu ostatnio tematu na tamtym forum jakie, to ono jest hiper w porównaniu do naszego. Nawet ktoś Mitka nagle żałuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Buenos napisał: Witam wszystkich, nick lekko zmieniony. Po długiej przerwie/ bardzo długiej, wracam na forum. Tutaj jestem nowy, po przygodzie sprzed wielu lat na skionline przychodzę do was. Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi