Ziemowit1 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 (edytowane) Rozumiem, że działania na skionline mają jakieś tam uzasadnienie, bo np. część forumowiczów chce czytać tylko o sporcie. A najlepiej, żeby te sportowe treści były ciekawe, pozytywne, motywujące i łatwe w odbiorze. Także są wady i zalety pewnego podejścia. Edytowane 7 Października 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 15 minut temu, Ziemowit1 napisał: Dobrze, że jesteś Mitek 🙂 Co do tamtej rozmowy, to niestety niczego nie widziałem - najprawdopodobniej JC szybko wywalił konwersację. Natomiast uzasadnienie JC zabrzmiało przynajmniej dla mnie tak jakbyś Mitku zrobił straszną awanturę i JC nie miał wyjścia. W każdym razie dla mnie admin forum skionline jest zdecydowanie zbyt surowy i cenzura zbyt duża, ale to jego forum. 🙂 Cześć Tak jak pisałem. To forum Jacka i jego sprawa. Wystarczył napisać wy......j i już mnie nie ma a nie tworzyć fałszywe preteksty. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 No to ja tez się melduję 😃 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Długo na tą chwilę czekałem. Już wracam do rytualnego codziennego sprawdzania forum. Witam Wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Witam wszystkich. Łukasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 15 godzin temu, .Beata. napisał: No troszkę się napracowałeś na KN w wątku o …”zdrowiu” Troszkę, chociaż to nic przy tym, co było na SF (sporo jednak zginęło) i atmosfera była tutaj jeszcze bardziej gorąca. Na KN jednak pełna kultura. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Ale beton większy..... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 1 godzinę temu, Chertan napisał: Troszkę, chociaż to nic przy tym, co było na SF (sporo jednak zginęło) i atmosfera była tutaj jeszcze bardziej gorąca. Na KN jednak pełna kultura. Może i kultura większa, ale i opór też. Do tego przekonałem się po raz kolejny, że głupota ludzka jest niezmierzona. I to tam, gdzie się nie spodziwałem. Ale dzięki za mądre, merytoryczne i zrównoważone wywody fachowca. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 (edytowane) Ja widzę to raczej tak, ze gdy emocje i doświadczenie odmienne to determinują „wiedzę”, a argumentów można poszukać. PS może skończmy offtop ew załóżmy nowy wątek? Choć tu jest przecież wolność i swoboda:-) Edytowane 7 Października 2021 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Godzinę temu, mig12345 napisał: Ale beton większy..... …faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 6 godzin temu, a_senior napisał: Może i kultura większa, ale i opór też. Do tego przekonałem się po raz kolejny, że głupota ludzka jest niezmierzona. I to tam, gdzie się nie spodziwałem. Ale dzięki za mądre, merytoryczne i zrównoważone wywody fachowca. jesteś jego współtwórcą więc wiesz najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 (edytowane) Fajnie, że forum wróciło. Ja na innych o tematyce narciarskiej nie mam konta, a tu otrzymałem dużo pomocy. Witajcie ponownie 😀! Edytowane 9 Października 2021 przez Gabrik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Cześć i czołem. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 10 Października 2021 Udostępnij Napisano 10 Października 2021 Witam! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Czas nastał aby również się przywitać. Pozdrawiam Wszystkich Wujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Cześć Wszystkim. Zajrzałem i ja 😉 Ze skróconym nickiem bo się łatwiej logować, a życie trzeba sobie ułatwiać 🤣 Miłego dnia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areks Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Mi również miło Was wszystkich powitać 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 6 godzin temu, S.N. napisał: Cześć Wszystkim. Zajrzałem i ja 😉 Ze skróconym nickiem bo się łatwiej logować, a życie trzeba sobie ułatwiać 🤣 Miłego dnia. Jaki miałeś poprzedni? Ja też sobie skrociłem, o jedno s za daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Godzinę temu, star napisał: Jaki miałeś poprzedni? Ja też sobie skrociłem, o jedno s za daleko. Ja o jakieś ..., osiem 🤣 Ale to raczej nie ma znaczenia bo kiepsko jeżdżę i mam własne zdanie, więc ... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Witajcie po przerwie. Podziękowania dla Andrzeja, że to wszystko ogarnął i znów możemy pisać. A zima już niebawem. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 19 Października 2021 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 Witam po przerwie. SO już męczy tym ciągłym kasowaniem postów, więc czas się przenieść z powrotem. 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobyr Napisano 19 Października 2021 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 Witam Wszystkich 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliorlan Napisano 19 Października 2021 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 Witajcie, pozdrawiam wszystkich. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Witajcie Kochani. Cieszę się bardzo, że forum odżyło, chociaż trochę w innej formie niż pierwotna. Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy się do tego przyczynili. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Witajcie Panie i Panowie, Pozdrowionka dla wszystkich. Trochę się tu pozmieniało. Ropóh 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi