a_senior Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 I ja ponownie witam. Brakuje mi wyświetlenia nowości, ale może źle patrzę. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 No i edytować sie nie da swoich wpisów. Pewnie to się pojawi. Dzięki mojemy imiennikowi za wskrzeszenie forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Andrzej nowe nieczytane posty masz po kliknięciu ikony obok plusa na górnym niebieskim pasku na stronie głównej forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Codzienny rytuał przywrócony. Brawo za walkę o Forum, jesteście Wielcy! Cześć Wam Wszystkim. 😘 b 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Melduję się z powrotem 😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 07:45, kordiankw napisał: Chyba uważnie czytasz wymianę uprzejmości na SO 🙂 Uprzejmości się skończyły https://www.skionline.pl/forum/topic/5765-zasady-na-forum/page/10/#comments może teraz będzie łatwiej Mitkowi tu trafi , ew. ktoś kto ma do niego namiary niech mu poda instrukcje… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 No i ja także dołączę. Sezon tuż tuż 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 1 godzinę temu, star napisał: Uprzejmości się skończyły https://www.skionline.pl/forum/topic/5765-zasady-na-forum/page/10/#comments może teraz będzie łatwiej Mitkowi tu trafi , ew. ktoś kto ma do niego namiary niech mu poda instrukcje… Nie posłucha, musiałby go admin najpierw poprosić 😄 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 (edytowane) 20 minut temu, kordiankw napisał: Nie posłucha, musiałby go admin najpierw poprosić 😄 . To może poprośmy admina aby poprosił Mitka, no i Freda… ps ładne te korony mamy, mi pasuje do loga kolorystycznie Edytowane 5 Października 2021 przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Cześć. Miło Was widzieć 🙂 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Coraz więcej nas wraca, kto następny ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Mitek pewnie zaraz tu wróci, na konkurencyjnym forum dostał perma ban. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 15 godzin temu, grimson napisał: Mitek pewnie zaraz tu wróci, na konkurencyjnym forum dostał perma ban. Niech wraca, dla mnie mega gość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Cześć wszystkim, jakoś wszędzie indziej było nudniej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Chertan napisał: Cześć wszystkim, jakoś wszędzie indziej było nudniej. Może jeszcze tam wrócisz, a użytkownicy jakby w połowie ci sami;-) Ale ja tez wyrosłem ze skiforum, znaczy nie, ze się już spakowałem:-) ps dałbym ci lajka ale widać wykorzystałem limit na dziś już niestety:-( Edytowane 6 Października 2021 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 W innych miejscach też bywam, najprościej mi na Tapatalk mobilnie i tylko jedno forum go obsługuje, na kompie i w przeglądarce mobilnej będę rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 W dniu 2.10.2021 o 10:59, Dany de Vino napisał: Jak w tytule. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Pana Andrzeja oraz jego całej ekipy/współpracowników, za przewrócenie do życia tego forum! Kłaniam się w pas i pozdrawiam serdecznie! 🙂 Gdzie to jest? Jaka trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 (edytowane) W dniu 2.10.2021 o 10:59, Dany de Vino napisał: Jak w tytule. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Pana Andrzeja oraz jego całej ekipy/współpracowników, za przewrócenie do życia tego forum! Kłaniam się w pas i pozdrawiam serdecznie! Edytowane 6 Października 2021 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 6 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2021 33 minuty temu, star napisał: Gdzie to jest? Jaka trasa? Randogne, Switzerland, o ile pamiętam to Zinal. Piękna jazda. Jeździliśmy tam w 6-7 ośrodkach. W sumie na wszystkich jazda jak marzenie! Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 (edytowane) 8 minut temu, Dany de Vino napisał: Randogne, Switzerland, o ile pamiętam to Zinal. Piękna jazda. Jeździliśmy tam w 6-7 ośrodkach. W sumie na wszystkich jazda jak marzenie! Polecam. Ładnie to wyglada. Ja mam fotki archiwalne z Soelden z początku któregoś sezonu, linia trochę free, potem robi się klasyczna. PDF sic! Safari - 19.07.2021 o 11:32.pdf Safari - 19.07.2021 o 11:30.pdf Edytowane 6 Października 2021 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 13 godzin temu, Chertan napisał: Cześć wszystkim, jakoś wszędzie indziej było nudniej. No troszkę się napracowałeś na KN w wątku o …”zdrowiu” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 W dniu 5.10.2021 o 14:25, star napisał: To może poprośmy admina aby poprosił Mitka, no i Freda… ps ładne te korony mamy, mi pasuje do loga kolorystycznie Fredo! Bym zapomniał! Bez nich dwóch to nie będzie to samo miejsce! 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 7 godzin temu, CaperSKI napisał: Fredo! Bym zapomniał! Bez nich dwóch to nie będzie to samo miejsce! 😁 Tez tak uważam, namiarów brak, Szabir może pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 (edytowane) W dniu 5.10.2021 o 17:43, grimson napisał: Mitek pewnie zaraz tu wróci, na konkurencyjnym forum dostał perma ban. Cześć W kwestii formalnej: Z zaskoczeniem odebrałem wyrzucenie mnie ze Skionline ale - tak jak wielokrotnie powtarzałem - to Jacka forum i może robić co chce. Też kiedyś wywaliłem kumpla za drzwi bo mi zaczął a domu głosić pisowskie hasełka. Ale: Później pojawił się post Jacka z uzasadnieniem, który mnie zaszokował bo jest po prostu kłamstwem. Nie użyłem wobec kolegi Artixa jakichkolwiek słów wulgarnych czy obraźliwych. To kolega Artix w niedwuznaczny sposób wciął się w moją rozmowę ze Śpiochem na co zareagowałem używając określenia "synku" do użycia którego w pełni mam prawo z racji wieku chociażby. Za to ja zostałem nazwany przez kolegę Artixa "zjebem" co jak widomo jest ogólnie znanym i lubianym określeniem będącym elementem literackiego języka, na które to określenie już nie reagowałem. Efekt jest taki, że Jacek mnie wyrzucił a kolega Artix sobie dalej tworzy. Napisałem w tej sprawie do Jacka maila z prośbą o sprostowanie ale ani odpowiedzi ani sprostowania jak na razie się nie doczekałem. To wszystko na ten temat. Pozdrowienia PS Cieszę się ze spotkania z dawno niewidzianymi/czytanymi (?) kolegami. Mam nadzieję, że Skiforum w nowej odsłonie zachowa podstawowe atuty. Edytowane 7 Października 2021 przez Mitek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Dobrze, że jesteś Mitek 🙂 Co do tamtej rozmowy, to niestety niczego nie widziałem - najprawdopodobniej JC szybko wywalił konwersację. Natomiast uzasadnienie JC zabrzmiało przynajmniej dla mnie tak jakbyś Mitku zrobił straszną awanturę i JC nie miał wyjścia. W każdym razie dla mnie admin forum skionline jest zdecydowanie zbyt surowy i cenzura zbyt duża, ale to jego forum. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi