loockas Napisano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Dzień dobry! Ciesze się, że forum wróciło i udało się przywrócić moje konto wraz z zawartością :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Bindziorno, dawno mnie tu nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Co tak długo @RobertKa? 😬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark1967 Napisano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Witam wszystkich po latach. Konto nowe, ale nick stary 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Witamy z powrotem na pokładzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 W dniu 20.01.2022 o 20:54, grimson napisał: Co tak długo @RobertKa? 😬 Musiałem psychicznie odpocząć, jak Gowin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 9 minut temu, RobertKa napisał: Musiałem psychicznie odpocząć, jak Gowin Skiforum niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajaOlbrys Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Cześć wszystkim. Tym których znam i tym których dopiero poznam. Na sąsiednim forum jakaś straszna cisza nastała, większość chyba powróciła tutaj. Próbowałem odzyskać swój stary profil,ale bez odzewu. Więc utworzyłem nowe konto. Pozdrowienia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 34 minuty temu, bubol.T napisał: Cześć wszystkim. Tym których znam i tym których dopiero poznam. Na sąsiednim forum jakaś straszna cisza nastała, większość chyba powróciła tutaj. Próbowałem odzyskać swój stary profil,ale bez odzewu. Więc utworzyłem nowe konto. Pozdrowienia Witamy, jaki miałeś nick poprzednio na skiforum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Cześć, wreszcie milo Cie widziec. ... Jeszcze na kilku synów marnotrawnych czekamy.... 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 38 minut temu, grimson napisał: Witamy, jaki miałeś nick poprzednio na skiforum? Poprzednio bubol awatar ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia W dniu 12.01.2024 o 09:30, bubol.T napisał: Cześć wszystkim. Tym których znam i tym których dopiero poznam. Na sąsiednim forum jakaś straszna cisza nastała, większość chyba powróciła tutaj. Próbowałem odzyskać swój stary profil,ale bez odzewu. Więc utworzyłem nowe konto. Pozdrowienia Cześć zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi