zBerek Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Mam 4 wolne miejsca w dodatkowym busiku na wyjazd snowbordowo-narciarski (5-dniówka) w terminie 6-10.03.2021 do Serbii na Kopaonik. Wyjazd z Warszawy o godzinie 13.00 05.03.2021 , powrót 11.03.2021 około godziny 6.00 w Warszawie. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek - Piotrków - Warszawa - Gliwice. Zakwaterowanie w nowoczesnych, nie klaustrofobicznych apartamentach 250m od wyciągu. Dwie łazienki na 8 osób. Szybki internet Wifi. Po podróży rano meldujemy się na kwaterce, przebieramy i każdy idzie na stok i wraca kiedy chce, nie jesteśmy zależni od wspólnego transportu. Wszystkie restauracje na stoku i w okolicy są czynne, można konsumować w środku i na zewnątrz płaci się taniej niż w Polsce. Jak ktoś oczywiście ma ochotę zrobić sobie jedzenie sam, ankes kuchenny jest dostępy w apartamencie. Restauracja jest obok kwaterki, sklep 500m dalej. Stoki przygotowane jak w Alpach, infrastruktura też jest współczesna. Ponad 50 km tras. Przejazd, zakwaterowanie, niezbędne formalności, karnet 5 dni to tylko 1800 zł. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Mam jeszcze dwa wolne miejsca na ten wyjazd. Jeżeli będzie taka potrzeba test na powrót do kraju 100-150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi