quanto1 Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Witajcie. W moich butach po 16 dniach na stoku wystąpił taki problem. Rozerwany botek w środku. Nie można włożyć nogi. Rozumiem jak by buty miały kilka lat i sporo dni na stoku ale po 16 dniach po prostu masakra Dzwoniłem dziś do sprzedawcy . Kazał spakować buty i wysłać na reklamacje. Jestem ciekawy dalszego toku sprawy jak podejdą do sprawy. Co wy o tym sądzicie. Naprawią to , wymienią botki w dwóch butach. Może mieliście już przypadek rozerwanego botka. Dodam że problem występuje tylko w jednym bucie ale mam obawy że nastąpi to w drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakie to buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakie to buty? Fischer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. labas a u ciebie w jakich butach to wystąpiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Fischer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Fischer. Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Bo są robione na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakie to buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jakie to buty? Fischer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 W ubiegłym roku miałem podobny problem, botki zostały wymienione na nowe - bez skorup. labas a u ciebie w jakich butach to wystąpiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Fischer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Fischer. Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Bo są robione na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Fischer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Fischer. Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Czyli Fischer albo ma jakiś problem z produktem albo schodzi z jakością wykonania Bo są robione na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Bo są robione na Ukrainie. Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Wczoraj to już była tragedia . Nie mogłem włożyć nogi . Jakoś sobie poradziłem ale w głowie miałem świadomość że coś nie tak To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Przeglądają forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
quanto1 Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 To raczej się nie przyznawaj, że używałeś nadal pomimo stwierdzonego uszkodzenia bo uwalą Ci reklamację. Już ich nie używałem . Zostałem zmuszony iść wypożyczyć buty. Nie można było nawet założyć ich w pokoju gdzie były cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Przeglądają forum. Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzisiaj buty wysłane do sklepu . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile czekałeś na swoją reklamację. Czy wymienili botki na akie same czy już inne Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czekałem dwa miesiące, nie zależało mi bo było lato(ubiegłe), botki muszą być takie same. Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK
martin TDM Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dwa miesiące ? No to ładnie . To w takim razie jutro jadę kupić nowe buty a sklep i markę będę omijał szerokim łukiem. Fischer jako firma straciła u mnie zaufanie. W zeszłym roku myślałem że przypadek z nartami ale jednak chyba nie. Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego USZKODZONY BOTEK
quanto1 Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Patrzac na zdjecie, ktore wrzuciles, sama konstrukcja botka wydaje sie niekoniecznie trafiona, bo jesli dobrze widze jest tam szew, a przeciez spokojnie mozna to bylo zrobic jako calosc (mam tak w head'ach). Niby prosta rzecz, a jednak mozna spieprzyc Dokładnie. Poprzednie buty Nordica Doberman 130 tył botka był z całości a nie na środku jakieś dziwne szwy które wiadomo mogą puścić. Ale żeby było mało to w drugim bucie w miejscu gdzie pieta ma największy kontakt przy wkładaniu zaczeły robić się wyrwy . Co do nart w zeszłym roku zauważyłem wyrwane wiązania w obydwu deskach ( RC4 Worldcup SL ) w trzecim dniu ich użytkowania. Oczywiście narty nowe . Zakupione w zeszłym roku Salomon Force 11 to był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi