a_senior Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mogąc jeździć na nartach (jakoś nie ciągnie mnie do tych pseudo zamaseczkowanych, półlegalnych), oglądam i tłumaczę gdy uznam, że coś jest interesujące. Najnowszy filmik Morgana. Trochę przegadany, ale to przecież cały Morgan. Podstawy skrętu równoległego, a przede wszystkim pełnego. Pełne "C", żaden szarpany zygzak. Pod koniec mówi i pokazuje to samo co Paul Lorenz odnośnie stopy wewnętrznej. Zapytałem go dlaczego nie ma nic o inicjacji nogi wewnętrznej. Odpowiedział mi, że ten filmik jest dla debiutantów i lepiej im nie zawracać głowy zbyt wymagającymi sprawami. To przyjdzie później. Nacisk położył na co innego. https://youtu.be/CAPyII2Kos4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mogąc jeździć na nartach (jakoś nie ciągnie mnie do tych pseudo zamaseczkowanych, półlegalnych), oglądam i tłumaczę gdy uznam, że coś jest interesujące. Najnowszy filmik Morgana. Trochę przegadany, ale to przecież cały Morgan. Podstawy skrętu równoległego, a przede wszystkim pełnego. Pełne "C", żaden szarpany zygzak. Pod koniec mówi i pokazuje to samo co Paul Lorentz odnośnie stopy wewnętrznej. Zapytałem go dlaczego nie ma nic o inicjacji nogi wewnętrznej. Odpowiedział mi, że ten filmik jest dla debiutantów i lepiej im nie zawracać głowy zbyt wymagającymi sprawami. To przyjdzie później. Nacisk położył na co innego. https://youtu.be/CAPyII2Kos4 Jaka inicjacja nogi wewnętrznej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mogąc jeździć na nartach (jakoś nie ciągnie mnie do tych pseudo zamaseczkowanych, półlegalnych), oglądam i tłumaczę gdy uznam, że coś jest interesujące. Najnowszy filmik Morgana. Trochę przegadany, ale to przecież cały Morgan. Podstawy skrętu równoległego, a przede wszystkim pełnego. Pełne "C", żaden szarpany zygzak. Pod koniec mówi i pokazuje to samo co Paul Lorentz odnośnie stopy wewnętrznej. Zapytałem go dlaczego nie ma nic o inicjacji nogi wewnętrznej. Odpowiedział mi, że ten filmik jest dla debiutantów i lepiej im nie zawracać głowy zbyt wymagającymi sprawami. To przyjdzie później. Nacisk położył na co innego. https://youtu.be/CAPyII2Kos4 Jaka inicjacja nogi wewnętrznej???? Pewno nogą wewnętrzną, a inicjacja skrętu raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jaka inicjacja nogi wewnętrznej???? Pomyłka pisarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Pomyłka pisarska. Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Chwilę cierpliwości. Wrzucę filmik. Właściwie już go mam, ale u siebie. Wolę by on był u Morgana z moim tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 ;-) https://www.facebook...42260387381627/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Powiem prosto : zeby dobrze wykonac skret (nie tylko rownolegly) - trzeba dobrze jezdzic - innej drogi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Rozpocząłem nowy wątek i w nim wstawiłem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak dobrze wykonać skręt równoległy - nowy filmik Morgana × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Nie mogąc jeździć na nartach (jakoś nie ciągnie mnie do tych pseudo zamaseczkowanych, półlegalnych), oglądam i tłumaczę gdy uznam, że coś jest interesujące. Najnowszy filmik Morgana. Trochę przegadany, ale to przecież cały Morgan. Podstawy skrętu równoległego, a przede wszystkim pełnego. Pełne "C", żaden szarpany zygzak. Pod koniec mówi i pokazuje to samo co Paul Lorentz odnośnie stopy wewnętrznej. Zapytałem go dlaczego nie ma nic o inicjacji nogi wewnętrznej. Odpowiedział mi, że ten filmik jest dla debiutantów i lepiej im nie zawracać głowy zbyt wymagającymi sprawami. To przyjdzie później. Nacisk położył na co innego. https://youtu.be/CAPyII2Kos4 Jaka inicjacja nogi wewnętrznej???? Pewno nogą wewnętrzną, a inicjacja skrętu raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jaka inicjacja nogi wewnętrznej???? Pomyłka pisarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Pomyłka pisarska. Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Chwilę cierpliwości. Wrzucę filmik. Właściwie już go mam, ale u siebie. Wolę by on był u Morgana z moim tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 ;-) https://www.facebook...42260387381627/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Powiem prosto : zeby dobrze wykonac skret (nie tylko rownolegly) - trzeba dobrze jezdzic - innej drogi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Rozpocząłem nowy wątek i w nim wstawiłem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak dobrze wykonać skręt równoległy - nowy filmik Morgana × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
a_senior Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jaka inicjacja nogi wewnętrznej???? Pomyłka pisarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Pomyłka pisarska. Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Chwilę cierpliwości. Wrzucę filmik. Właściwie już go mam, ale u siebie. Wolę by on był u Morgana z moim tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 ;-) https://www.facebook...42260387381627/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Powiem prosto : zeby dobrze wykonac skret (nie tylko rownolegly) - trzeba dobrze jezdzic - innej drogi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Rozpocząłem nowy wątek i w nim wstawiłem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak dobrze wykonać skręt równoległy - nowy filmik Morgana × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tyrpoos_ski Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Pomyłka pisarska. Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Chwilę cierpliwości. Wrzucę filmik. Właściwie już go mam, ale u siebie. Wolę by on był u Morgana z moim tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 ;-) https://www.facebook...42260387381627/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Powiem prosto : zeby dobrze wykonac skret (nie tylko rownolegly) - trzeba dobrze jezdzic - innej drogi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Rozpocząłem nowy wątek i w nim wstawiłem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Jak dobrze wykonać skręt równoległy - nowy filmik Morgana
a_senior Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Chwilę cierpliwości. Wrzucę filmik. Właściwie już go mam, ale u siebie. Wolę by on był u Morgana z moim tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 ;-) https://www.facebook...42260387381627/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Powiem prosto : zeby dobrze wykonac skret (nie tylko rownolegly) - trzeba dobrze jezdzic - innej drogi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Rozpocząłem nowy wątek i w nim wstawiłem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
.Beata. Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 ;-) https://www.facebook...42260387381627/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Powiem prosto : zeby dobrze wykonac skret (nie tylko rownolegly) - trzeba dobrze jezdzic - innej drogi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? Rozpocząłem nowy wątek i w nim wstawiłem filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja wiem o co chodzi natomiast nie rozumiem tej ewolucji. Czy mógłby Pan wrzucić fragment, filmik gdzie Morgan o tym mówi, lub promuje ten sposób rozpoczęcia skrętu? To juz trwa pare miesiecy. Jezeli wiesz o co chodzi to napisz prosze jakie czynnosci/ruchy wykonujesz cialem i nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi