mario33 Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Potrzebuję „hurtem” 3 pary dla siebie, małżonki i córki. Ceny za nowe chyba wystrzeliły strasznie... Pokierujcie jak poszukać coś ciekawego. Bez preferencji modelu bo to do rekreacji. EDIT: dla początkujących, łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja kupowałam narty już dobrych kilka lat temu, na dodatek do łyżwy, ale chyba nadal trzeba uważać na systemy wiązań. Nie każda narta pasuje do każdych butów. Nie wiem, co już macie kupione, ale wybór może być trochę zawężony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Buty mamy. Ja mam Salomony, SNS Pilot (pasuje też do SNS Profil). Kasia ma Fischery, więc NNN albo Prolink. Najważniejsze znaleźć narty i buty córce, bo chce koniecznie spróbować. Może po prostu wypożyczę na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Buty mamy. Ja mam Salomony, SNS Pilot (pasuje też do SNS Profil). Kasia ma Fischery, więc NNN albo Prolink. Najważniejsze znaleźć narty i buty córce, bo chce koniecznie spróbować. Może po prostu wypożyczę na weekend. Niestety niezgodne z prawda - osobiscie mam stare Fishery do systemu SNS Obecnu standard to NNN : tutaj odmiany: click -in (czylli wpinanie przez nacis)k turnbuckle - wkladasz but w wiazanie i blokujesz przez rotacje specjalnego zamka oraz flip- blokowanie buta odbywa sie [przez obizenie specjalnego zamka-pokrywki, otwarcie przez jej podniesienie te 3 typy stale sa NNN i "przyjmuja" buty NNN (Rottefella tez produkuje NNN) Uwaga: jest tez odmiana NNN BC - neistety zwykle buty NNN nie pasuja do wiazan BC i vice wersa - BC sa skonstruowane do szerszych nart i maja szerszy i grubszy pin Tak,ze przy zakupie nalezy dobrac buty do wiazan - inaczej nie bedzie dzialac (albo wiazania do butow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Niestety niezgodne z prawda - osobiscie mam stare Fishery do systemu SNS Zgodne, zgodne Jeszcze raz powtórzę: ja mam buty Salomon z systemem SNS Pilot, do tego narty z wiązaniami SNS Profile, wymiana tych nart jest dla mnie najmniej istotna (wszystko działa). Małżonka ma buty Fischer z systemem NNN (na dwie szyny, mogę pokazać fotki). Jak do tej pory używała je z nartami z wiązaniem SNS Profile jest dla mnie zagadką, ale nigdy się nie skarżyła i jakoś działało punkt honoru teraz dla mnie, żeby jej wreszcie dać coś fajnego - albo kupimy nowe/mało używane narty z wiązaniami akceptującym system NNN albo nowe buty z systemem SNS, ale wtedy narty trzeba mocno regenerować (zaczyna się odklejać ślizg z tylu, wiązanie jest ogólnie zużyte) - pytanie czy warto w ogóle. Potrzebuję też nart z butami dla dziecka, ale to może wypożyczę, nie ma sensu na jeden sezon kilkudniowy ich kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Jak stare i z 3 dziurkami to chyba NN75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Do jest do mnie pytanie? Jak tak, to są takie buty: https://www.ekosport...4-p-9-8782.html dwa bolce, SNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pytanie bylo ogolne, myslalem o Kelerze bo w/g mnie ma duza o tym wiedze. Na nie wiele sie zdalo Nn75 chwilowo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwsze mam a nastepne sa tylko drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RYKI Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Potrzebuję „hurtem” 3 pary dla siebie, małżonki i córki. Ceny za nowe chyba wystrzeliły strasznie... Pokierujcie jak poszukać coś ciekawego. Bez preferencji modelu bo to do rekreacji. EDIT: dla początkujących, łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce Ja też w komórce u dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Raczej tak Update - dla małżonki kupiłem nowe narty w dobrej cenie, pasujące do butów (Prolink). Dla córki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 nie, nie znam takich butów, ale moja wiedza to raczej podstawy, NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Będę kupował nowe biegówki... podpowiedzcie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Niestety niezgodne z prawda - osobiscie mam stare Fishery do systemu SNS Zgodne, zgodne Jeszcze raz powtórzę: ja mam buty Salomon z systemem SNS Pilot, do tego narty z wiązaniami SNS Profile, wymiana tych nart jest dla mnie najmniej istotna (wszystko działa). Małżonka ma buty Fischer z systemem NNN (na dwie szyny, mogę pokazać fotki). Jak do tej pory używała je z nartami z wiązaniem SNS Profile jest dla mnie zagadką, ale nigdy się nie skarżyła i jakoś działało punkt honoru teraz dla mnie, żeby jej wreszcie dać coś fajnego - albo kupimy nowe/mało używane narty z wiązaniami akceptującym system NNN albo nowe buty z systemem SNS, ale wtedy narty trzeba mocno regenerować (zaczyna się odklejać ślizg z tylu, wiązanie jest ogólnie zużyte) - pytanie czy warto w ogóle. Potrzebuję też nart z butami dla dziecka, ale to może wypożyczę, nie ma sensu na jeden sezon kilkudniowy ich kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Jak stare i z 3 dziurkami to chyba NN75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Do jest do mnie pytanie? Jak tak, to są takie buty: https://www.ekosport...4-p-9-8782.html dwa bolce, SNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pytanie bylo ogolne, myslalem o Kelerze bo w/g mnie ma duza o tym wiedze. Na nie wiele sie zdalo Nn75 chwilowo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwsze mam a nastepne sa tylko drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RYKI Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Potrzebuję „hurtem” 3 pary dla siebie, małżonki i córki. Ceny za nowe chyba wystrzeliły strasznie... Pokierujcie jak poszukać coś ciekawego. Bez preferencji modelu bo to do rekreacji. EDIT: dla początkujących, łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce Ja też w komórce u dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Raczej tak Update - dla małżonki kupiłem nowe narty w dobrej cenie, pasujące do butów (Prolink). Dla córki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 nie, nie znam takich butów, ale moja wiedza to raczej podstawy, NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Będę kupował nowe biegówki... podpowiedzcie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Jak stare i z 3 dziurkami to chyba NN75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To ja poprosze o info. Mam biegowki raczej dobre ale stare. Szukam butow do wiazan z 3 bolcami tz buty musza miec na czubku 3 dziurki. Maja takie buty swoja nazwe/system? Zeby na alegro wrzucic. Do jest do mnie pytanie? Jak tak, to są takie buty: https://www.ekosport...4-p-9-8782.html dwa bolce, SNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pytanie bylo ogolne, myslalem o Kelerze bo w/g mnie ma duza o tym wiedze. Na nie wiele sie zdalo Nn75 chwilowo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwsze mam a nastepne sa tylko drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RYKI Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Potrzebuję „hurtem” 3 pary dla siebie, małżonki i córki. Ceny za nowe chyba wystrzeliły strasznie... Pokierujcie jak poszukać coś ciekawego. Bez preferencji modelu bo to do rekreacji. EDIT: dla początkujących, łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce Ja też w komórce u dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Raczej tak Update - dla małżonki kupiłem nowe narty w dobrej cenie, pasujące do butów (Prolink). Dla córki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 nie, nie znam takich butów, ale moja wiedza to raczej podstawy, NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Będę kupował nowe biegówki... podpowiedzcie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pytanie bylo ogolne, myslalem o Kelerze bo w/g mnie ma duza o tym wiedze. Na nie wiele sie zdalo Nn75 chwilowo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pierwsze mam a nastepne sa tylko drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYKI Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Potrzebuję „hurtem” 3 pary dla siebie, małżonki i córki. Ceny za nowe chyba wystrzeliły strasznie... Pokierujcie jak poszukać coś ciekawego. Bez preferencji modelu bo to do rekreacji. EDIT: dla początkujących, łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce Ja też w komórce u dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Raczej tak Update - dla małżonki kupiłem nowe narty w dobrej cenie, pasujące do butów (Prolink). Dla córki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 nie, nie znam takich butów, ale moja wiedza to raczej podstawy, NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Będę kupował nowe biegówki... podpowiedzcie
Segal Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jesteście niepoważni, tylko pierwsze komórki, inne są bez sensu. Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Co racja to racja, ja pierwsze narty też trzymałem w komórce Ja też w komórce u dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Ja mam na zbyciu juniorskie buty do skiathlonu (Salomon), ale 25.5. Podejrzewam jednak, że Twoja córka mam mniejszą stopę . Raczej tak Update - dla małżonki kupiłem nowe narty w dobrej cenie, pasujące do butów (Prolink). Dla córki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 nie, nie znam takich butów, ale moja wiedza to raczej podstawy, NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Biegówki / Skitury / Ski-alpinizm Będę kupował nowe biegówki... podpowiedzcie
mario33 Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 nie, nie znam takich butów, ale moja wiedza to raczej podstawy, NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 NN75 już raczej odeszły do lamusa. Jeszcze przez jakiś czas były stosowane w jeździe telemarkiem, ale tam też już oddały pola. Jeszcze czasem można trafić takie narty i/lub buty ale rzadko (i w trudnym stanie najczęściej). Cześć Przesadzasz chyba Mariuszu. Jest jeszcze sporo ofert sprzedaży takiego sprzętu nawet nowego. Sam jestem w posiadaniu nowych (!) nart Polsport Gorce E560 z kompletem wiązań (nie do sprzedania). Mają Stoją sobie w salonie jako element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
KamaG Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 W dniu 16.02.2021 o 19:48, Mitek napisał: ... element wystroju o charakterze muzealnego eksponatu - rok produkcji 1977. Pozdrowienia Ojoj😬... moje rówieśnice 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi