Zygal Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Słuchajcie niedługo moje Atomic X7 pójdą w odstawkę. Mój syn 13 letni, już całkiem dobrze sobie radzi. I tak pomyślałem po co sprzedawać za jakieś dwa lata za śmieszne pieniądze tylko dać młodemu niech dalej się uczy. Czy będą odpowiednie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Jeśli chcesz żeby syn jeździł dobrze to kup mu dobre nowe narty, a swoje wrzuć do kontenera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Wzrost, waga, syna????długość nart??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na chwilę obecną około 157 cm waga 50 kg Narty 163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wbialek Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Na pewno za mało danych. W jakim stanie i wielkości te narty i jak Ci urósł syn. Wczoraj byłem z córką na treningu i zwróciłem uwagę na chłopaka z innej grupy, który rewelacyjnie jeździł. Córka powiedziała mi, że ma on 13 lat, a taki chłop, że pewnie i seniorskie narty by ogarnął. Moja córeczka lat 14 też ma dłuższe i lepsze narty niż ja. Podsumowując - jak narta zdrowa i pasuje na rozmiar, to trzymać dla syna. Jak jest kasa na nową, to nie trzymać. Nie wiemy nawet dlaczego zmieniasz - sklepana i bez krawędzi, czy po prostu ochota na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Narta w bardzo dobrym stanie. Ja może kilka dni w tym sezonie jeszcze pojeżdżę. Na następny sezon dwie inne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 A zmiana trochę przypadkowa. Ale to nie jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi