grimson Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Ponieważ od jutra stoki zostaną ponownie [pytanie na jak długo], sprawdźmy, gdzie się wybieramy. Ja mam z rodziną w planach: 1. Szklarska Poręba 13-14.02 2. Czarna Góra 5-7.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Pierwszy raz od prawie 30 lat szukam coś w okolicy Zakopanego na tydzień od 22.02.21. U mnie z uwagi na charakter pracy żony nie jest łatwo tak z dnia na dzień coś zaplanować. Mam nadzieję, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Ja 15.02 zawożę rodziców do Kir i zostanę tam kilka dni coś się pojeździ na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 U mnie jak zawsze, gdy planuję - posypało się wszystko. 14 zatem zdobywam górkę Kamieńsk (biżej nic nie mam). 20-22 koledzy z pracy chcą mnie wywlec do Szczyrku lub Białki. 25-3 zupełnie nieplanowany wyjazd, Harenda i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 U mnie jak zawsze, gdy planuję - posypało się wszystko. 14 zatem zdobywam górkę Kamieńsk (biżej nic nie mam). 20-22 koledzy z pracy chcą mnie wywlec do Szczyrku lub Białki. 25-3 zupełnie nieplanowany wyjazd, Harenda i okolice. Gabrik ja od 14 do 24 .02 bede w Białce . Jak coś pisz na priv może się złapiemy i pojezdzimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Pierwszy raz od prawie 30 lat szukam coś w okolicy Zakopanego na tydzień od 22.02.21. U mnie z uwagi na charakter pracy żony nie jest łatwo tak z dnia na dzień coś zaplanować. Mam nadzieję, że się uda. Polecam anielska Osada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Kaem Napisano 2 Października 2021 Udostępnij Napisano 2 Października 2021 sezon 21/22 Przymierzam się do konsumpcji zeszłosezonowego zamówienia z Swotrex: 8-15 stycznia 2022, Zillertal / mieszkanie w Fugen (ze względu nie niejeżdżącą koleżankę. bo termy tuż obok) - na dzisiaj cena za fajny apartament 4osobowy, z 2 sypialniami 300 m od kolejki na Spjeljoch( i przystanek skibusa do Langenfeld przy apartamencie) to 2400 od osoby z karnetem 6dniowym na cała dolinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Ja zrobiłem rezerwacje na Sylwestra w Szklarskiej, a dokładnie Huty. Biegówki by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Nie robię rezerwacji, pewnie wyląduje w Szczyrku o ile będą warunki śniegowe 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W nadchodzącym sezonie, Życzę wszystkim takiej pogody i tak przygotowanych stoków. Zaczynam przygotowywać narty. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 15:56, star napisał: Ja zrobiłem rezerwacje na Sylwestra w Szklarskiej, a dokładnie Huty. Biegówki by się przydały. Będzie śnieg w tym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Godzinę temu, grimson napisał: Będzie śnieg w tym czasie? Chyba zwykle był. Ostatnio jezdzilem tam na skiturach na początku grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 (edytowane) Puki co zima zapowiada się normalnie. To na co warto zwrócić uwagę to to, że zima we Włoszech może być suchsza niż zwykle, więcej śniegu ma być na północy jak i zachodzie Alp. https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/htmls/euT2me3Mon.html https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/htmls/euPrece3Mon.html W zeszłym sezonie było odwrotnie, mało śniegu na północy a Włochy zasypane. Edytowane 14 Października 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W dniu 2.10.2021 o 22:22, Kaem napisał: sezon 21/22 ....... 300 m od kolejki na Spjeljoch( i przystanek skibusa do Langenfeld przy apartamencie) to 2400 od osoby z karnetem 6dniowym na cała dolinę. a ten skibus to darmowy jest ? bo do Langenfeld to trochę kawałek jest...🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2021 6 godzin temu, star napisał: Chyba zwykle był. Ostatnio jezdzilem tam na skiturach na początku grudnia. W swoim czasie spędzałem Sylwestra w Karpaczu. Śniegu wtedy całkowity brak, na narty jechało się do Peca, gdzie kaszowaty ale jednak śnieg zalegał tylko na stokach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 56 minut temu, grimson napisał: W swoim czasie spędzałem Sylwestra w Karpaczu. Śniegu wtedy całkowity brak, na narty jechało się do Peca, gdzie kaszowaty ale jednak śnieg zalegał tylko na stokach. Janskie i Andel startują najwcześniej, pamietam freeride do dołu ze strumieniami w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W dniu 2.10.2021 o 22:22, Kaem napisał: sezon 21/22 Przymierzam się do konsumpcji zeszłosezonowego zamówienia z Swotrex: 8-15 stycznia 2022, Zillertal / mieszkanie w Fugen (ze względu nie niejeżdżącą koleżankę. bo termy tuż obok) - na dzisiaj cena za fajny apartament 4osobowy, z 2 sypialniami 300 m od kolejki na Spjeljoch( i przystanek skibusa do Langenfeld przy apartamencie) to 2400 od osoby z karnetem 6dniowym na cała dolinę. W langenfeld tez termy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 18 godzin temu, kaka61 napisał: a ten skibus to darmowy jest ? bo do Langenfeld to trochę kawałek jest...🙂 Darmowy dla posiadaczy skipasu zillertalowskiego lub tyrolskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 18 godzin temu, kaka61 napisał: a ten skibus to darmowy jest ? bo do Langenfeld to trochę kawałek jest...🙂 Qrde .... jasne że kawałeczek hihi. Oczywiście chciałem napisać o Kaltenbach., sorki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Pierwszy raz od prawie 30 lat szukam coś w okolicy Zakopanego na tydzień od 22.02.21. U mnie z uwagi na charakter pracy żony nie jest łatwo tak z dnia na dzień coś zaplanować. Mam nadzieję, że się uda. Polecam anielska Osada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 Października 2021 Udostępnij Napisano 2 Października 2021 sezon 21/22 Przymierzam się do konsumpcji zeszłosezonowego zamówienia z Swotrex: 8-15 stycznia 2022, Zillertal / mieszkanie w Fugen (ze względu nie niejeżdżącą koleżankę. bo termy tuż obok) - na dzisiaj cena za fajny apartament 4osobowy, z 2 sypialniami 300 m od kolejki na Spjeljoch( i przystanek skibusa do Langenfeld przy apartamencie) to 2400 od osoby z karnetem 6dniowym na cała dolinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Ja zrobiłem rezerwacje na Sylwestra w Szklarskiej, a dokładnie Huty. Biegówki by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Nie robię rezerwacji, pewnie wyląduje w Szczyrku o ile będą warunki śniegowe 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W nadchodzącym sezonie, Życzę wszystkim takiej pogody i tak przygotowanych stoków. Zaczynam przygotowywać narty. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W dniu 3.10.2021 o 15:56, star napisał: Ja zrobiłem rezerwacje na Sylwestra w Szklarskiej, a dokładnie Huty. Biegówki by się przydały. Będzie śnieg w tym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Godzinę temu, grimson napisał: Będzie śnieg w tym czasie? Chyba zwykle był. Ostatnio jezdzilem tam na skiturach na początku grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 (edytowane) Puki co zima zapowiada się normalnie. To na co warto zwrócić uwagę to to, że zima we Włoszech może być suchsza niż zwykle, więcej śniegu ma być na północy jak i zachodzie Alp. https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/htmls/euT2me3Mon.html https://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/htmls/euPrece3Mon.html W zeszłym sezonie było odwrotnie, mało śniegu na północy a Włochy zasypane. Edytowane 14 Października 2021 przez Ziemowit1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W dniu 2.10.2021 o 22:22, Kaem napisał: sezon 21/22 ....... 300 m od kolejki na Spjeljoch( i przystanek skibusa do Langenfeld przy apartamencie) to 2400 od osoby z karnetem 6dniowym na cała dolinę. a ten skibus to darmowy jest ? bo do Langenfeld to trochę kawałek jest...🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2021 6 godzin temu, star napisał: Chyba zwykle był. Ostatnio jezdzilem tam na skiturach na początku grudnia. W swoim czasie spędzałem Sylwestra w Karpaczu. Śniegu wtedy całkowity brak, na narty jechało się do Peca, gdzie kaszowaty ale jednak śnieg zalegał tylko na stokach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 56 minut temu, grimson napisał: W swoim czasie spędzałem Sylwestra w Karpaczu. Śniegu wtedy całkowity brak, na narty jechało się do Peca, gdzie kaszowaty ale jednak śnieg zalegał tylko na stokach. Janskie i Andel startują najwcześniej, pamietam freeride do dołu ze strumieniami w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 W dniu 2.10.2021 o 22:22, Kaem napisał: sezon 21/22 Przymierzam się do konsumpcji zeszłosezonowego zamówienia z Swotrex: 8-15 stycznia 2022, Zillertal / mieszkanie w Fugen (ze względu nie niejeżdżącą koleżankę. bo termy tuż obok) - na dzisiaj cena za fajny apartament 4osobowy, z 2 sypialniami 300 m od kolejki na Spjeljoch( i przystanek skibusa do Langenfeld przy apartamencie) to 2400 od osoby z karnetem 6dniowym na cała dolinę. W langenfeld tez termy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 18 godzin temu, kaka61 napisał: a ten skibus to darmowy jest ? bo do Langenfeld to trochę kawałek jest...🙂 Darmowy dla posiadaczy skipasu zillertalowskiego lub tyrolskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 18 godzin temu, kaka61 napisał: a ten skibus to darmowy jest ? bo do Langenfeld to trochę kawałek jest...🙂 Qrde .... jasne że kawałeczek hihi. Oczywiście chciałem napisać o Kaltenbach., sorki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi