zBerek Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Mam wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (4-dniówka) w terminie 27.02-02.03.2021 do Szwajcarii (w planach ośrodki Grindelwald-Wengen, Adelboden, Gstaad, Meringen - Hadliberg) Wyjazd z Warszawy o godzinie 15.30 26.02.2021 , powrót 03.03.2021 około godziny 6.00 w Warszawie. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek - Warszawa - Łódź. - Wrocław - Zgorzelec. Przejazd nowym, dużym komfortowym busem (rozkładane fotele, podłokietniki, możliwość pełnego wyprostowania nóg, TV), zakwaterowanie w dużym, 120m2, wygodnym apartamencie. W ramach wyjazdu organizuje smaczne domowe jedzonko (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje). Przejazd, zakwaterowanie, transfer na stok i wyżywienie to - 1300 zł. Cena karnetu na 4 dni około 250f Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 NA TEN TERMIN MIEJSC JUŻ BRAK. MAM DWA WOLNE MIEJSCA NA TERMIN 13-16,17.03.2021 4 DNI SZWAJCARIA, ABLO 5 DNI WŁOCHY (jak się otworzą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zBerek Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Cześć, jakby się coś zwolniło na Szwajcarię daj znać proszę. Póki co zachwycony jestem Serbią i Kopaonikiem. Mam wolne miejsca 6-10.03 i 20-25.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zBerek Napisano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Cześć, jakby się coś zwolniło na Szwajcarię daj znać proszę. Póki co zachwycony jestem Serbią i Kopaonikiem. Mam wolne miejsca 6-10.03 i 20-25.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi