cruzier Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie W większości miejsc jest już napchane i będą tłumy. Wszyscy w tydzień chcą nadrobić miesiąc. Raczej szukasz miejsca zapchanego mniej niż dostępnego w stopniu w jakim sobie to wyobrażasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Trzeba jechać teraz, w obecnym tygodniu, max do czwartku. Np. na Podhalu są pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Hm...jakby mały konflikt interesów chyba zaistniał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Żeby nie trafić na dzikie tłumy, zostaje nartowanie poniedziałek - piątek. Z miejscówkami żeby przenocować też powinno być łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yaro1771 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cruzier Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Dziękuję Już patrzę na oferty i lokalizację PS: A cos o Andrychowie napiszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Wyjazd 15-19 luty. Gdzie proponujecie.
Plywak Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Trzeba jechać teraz, w obecnym tygodniu, max do czwartku. Np. na Podhalu są pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Hm...jakby mały konflikt interesów chyba zaistniał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Żeby nie trafić na dzikie tłumy, zostaje nartowanie poniedziałek - piątek. Z miejscówkami żeby przenocować też powinno być łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yaro1771 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cruzier Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Dziękuję Już patrzę na oferty i lokalizację PS: A cos o Andrychowie napiszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Wyjazd 15-19 luty. Gdzie proponujecie.
yaro1771 Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam ponownie. Szukam miejsca gdzie stoki będą otwarte, zakwaterowanie w pobliżu i w miarę nie napchane jeśli chodzi o ilość osób. Chcę się uczyć jeździć. Może orientujecie się gdzie można wyjechać. Jak coś prosiłby o konkretną lokalizację - nocleg też możecie polecić Pozdrawiam serdecznie Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cruzier Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Dziękuję Już patrzę na oferty i lokalizację PS: A cos o Andrychowie napiszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
cruzier Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Dzikowiec, tam na pewno tłumów nie będzie. Ze 2 lub 3 razy jeździłem tam w 3 osoby (ja i moje 2 córki). Stok w górnym odcinku bardzo stromy (drugi w Polsce, chyba wyprzedza go tylko coś na "nosalu"), ale od połowy łagodnieje i właśnie do połowy jest orczyk. Krzesełko na samą górę. Nie ma tam tłumów, ze względu na trudność górnego odcinka. Wszystko oświetlone i działa do 21.00. Przy samym stoku jest hotel z restauracją. No i najtańszy jaki znam na Dolnym Śląsku. . Aha, bym zapomniał ***** ********** P.S. Jeśli po 4 dniach nauki, zjedziesz z samej góry bez wywrotki, tzn., że nauka nie "poszła w las" (w przenośni i dosłownie, bo widziałem tam wielu, których na plecach wciągał graniczny las). Dziękuję Już patrzę na oferty i lokalizację PS: A cos o Andrychowie napiszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność