moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 W końcu! Chyba otworzę dziś wino z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeus Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 W końcu! Chyba otworzę dziś wino z tej okazji Jak najbardziej... z tej okazji warto otworzyć...też tak zrobię...dziś za to nie otworzę tego, które otwierałem z powodu, że stoki są zamknięte ;-).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 i z tej okazji jadę jutro do Czarnowa "testować" nowe dzidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Dzisiaj się urżnę z tej słusznej racji Już nie mogę się doczekać, co otworzy CG oraz Szklarska Poręba. Może być na bogato patrząc, ile jest białego, oraz jakie są prognozy na kolejne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Trzeba kuć żelazo póki gorące i korzystać bo za 2 tygodnie zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... chyba Was nie lubię........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 i z tej okazji jadę jutro do Czarnowa "testować" nowe dzidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Dzisiaj się urżnę z tej słusznej racji Już nie mogę się doczekać, co otworzy CG oraz Szklarska Poręba. Może być na bogato patrząc, ile jest białego, oraz jakie są prognozy na kolejne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jestem załamany, znów będzie tłok. To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Trzeba kuć żelazo póki gorące i korzystać bo za 2 tygodnie zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... chyba Was nie lubię........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Trzeba kuć żelazo póki gorące i korzystać bo za 2 tygodnie zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... chyba Was nie lubię........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Chłopaki no, odrobina empatii by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... Egoista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 TMR w Szczyrku sprzedaje już skipasy na następny weekend. Puki co po 109 PLN, całodzienny. Założę się że będzie jeszcze drożej. Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... W ramach protestu możesz nie jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras A mają zamiar otworzyć jakiekolwiek? Chyba tylko po to, by za sezonowki nie zwracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 To samo sobie pomyślałem,tzrymałem kciuki,żeby nie otworzyli do kwietnia... A to egoistyczne Iski daj zyc, masz tyle dni wyjezdzone w tym roku... Poza tym tlumy beda pewnie w weekendy, a w tygodniu luzniej, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomkly Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Jak w temacie. W praktyce to właściciele wyciągów podjęli taką decyzję, pokazując rządzącym głupkom środkowy palec. No i oczywiście to w dużej mierze zasługa niezależnego sądownictwa, a szczególnie sądów administracyjnych, które w ostatnim czasie zmasakrowały to co małe kaziki z pisu sądziły o prawie. Może teraz w końcu co poniektórzy twardogłowi, którzy tu pisują zrozumieją dlaczego tak ważne jest aby sądy były niezależne od politycznych kaprysów wszelkich z bożej łaski wybrańców narodu, a szczególnie już takich troglodytów jak obecna banda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Mi się wydaje, że w kwestii hoteli i wyciągów liczyły się tylko ferie. Bo żadne badania transmisyjności choroby nie są wiarygodne przy dzieciakach nie do upilnowania Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale jest dopiero piąty luty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Optima Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Info z strony: "Jutro podamy komunikat o trasach, które będą przygotowywane do otwarcia. Widzimy się już za 7 dni!" Chyba sobie jaja robią jeśli mają zamiar nie otworzyć wszystkich tras Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte.
.Beata. Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ferie to będą dopiero teraz Nauka zdalna (praca często też zdalna) więc dzieci do samochodu i hajda do Białki, Czarnej Góry czy gdzie tam komu bliżej i jakie tereny preferuje. I jak się zorientują to zamkną jak nic po 2 tygodniach. Szkoda tylko że ten rząd jest jakby nie stąd, że nie rozumie polskiej natury i zdolności do kombinowania a później będzie lament. Ale tak to już w Polsce jest. Jak ktoś ma możliwości to niech korzysta bo nie potrwa to długo. Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Od 12 lutego 2021 stoki w Polsce będą otwarte.
mig Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Oj rozumieją, i to doskonale, sami kombinują. Wprowadziliby stan wyjątkowy i skończyłaby się radosna narodowa twórczość .Coś im z tym nie po drodze..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajÄ…c Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ale widzisz na kamerkach, że nie ma praktycznie śniegu? Na szczęście prognozy są obiecujące. Oby otwarli Zbójnicką Kopę - bo jadę z mega początkującym narciarzem. I miałem plan go tam zostawić po dwóch wspólnych zjazdach. Powinien sobie poradzić heheh. Nie bój nic, Zbójnicka Kopa to "MUST HAVE" dla większości klientów Szczyrku, więc na 100% będzie chodziła mnie głównie chodzi o inne trasy. Poza tym że sporo śniegu zeszło teraz przez deszcz i plusowe temperatury, to jednak zapas był spory, a w najbliższych dniach powinno dopadać - tak że raczej problemu być nie powinno. Bardziej mnie martwi że zwolnili ludzi i może się zdarzyć że nie będzie komu tras przygotować - ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
quanto1 Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Młody już mi dziurę w brzuchu wierci, tata szukaj noclegów. Też myślę, że należy kuć żelazo puki gorące, planujemy jechać od 12 do 17 lutego. Z drugiej strony, myśląc racjonalnie, gorszej daty na otwarcie stoków i bazy noclegowej nie mogli wymyślić. Otwieramy bazę noclegową akurat jak startuje puchar świata w skokach w Zakopanem a później będziemy się dziwić, że ludzie przyjechali do miasta i przyszli pod skocznie, dopingować naszych. Krzysiek od 14.02 melduje się w Białce na 10 dni haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi