fredowski Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Nie wiem, musiałbym sprawdzić - wygląda mi na jakiś myk ułatwiający jednoczesne przekrawędziowanie obu nart. Oczywiście nic dla początkujących bo im tylko utrudni. Brawo! Jestes na dobrej drodze. Lepiej, zebys do tego doszedl na podstawie jazdy a nie slownika. To nie jest tajemniczy myk. Slusznie prawisz. Wiekszosc tu piszacych nie koniecznie jezdzacych zafixowala sie w roli wewnetrznej narty jako podpieracza nigdy tego nie pojmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Brawo! Jestes na dobrej drodze. Lepiej, zebys do tego doszedl na podstawie jazdy a nie slownika. To nie jest tajemniczy myk. Slusznie prawisz. Wiekszosc tu piszacych nie koniecznie jezdzacych zafixowala sie w roli wewnetrznej narty jako podpieracza nigdy tego nie pojmie. Odpisywałem już w tej kwestii Adamowi. W ogóle tego nie czuję - nie mam żadnego automatycznego zmieniania krawędzi na zewnętrznej po zakrawędziowaniu wewnętrzną, przechylam wewnętrzną, a zewnętrzna sobie jedzie dalej. To dla mnie tylko dodatkowy rozpraszacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Jakie zaś "półprzysiady" oraz krótkie, zbyt krótkie kijki . Jeździcie na oślich łączkach, więc wysokie stanie, wyjście w górę i zejście tak mniej więcej jak poniżej widać. (221) Oliver Parazette SL Switchback Loveland 11/13/19 - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wort Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Jakie zaś "półprzysiady" oraz krótkie, zbyt krótkie kijki . Jeździcie na oślich łączkach, więc wysokie stanie, wyjście w górę i zejście tak mniej więcej jak poniżej widać. (221) Oliver Parazette SL Switchback Loveland 11/13/19 - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi