Valdi55 Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Ponieważ nie mam ekipy na wyjazd narciarski, samemu trochę nudno, więc szukam 2-3 osoby chętne na wyjazd w najbliższych dniach( do uzgodnienia) na 4-5 dni jazdy na nartach, na aktualnie działających stokach w kraju. Miejsce docelowe i termin do uzgodnienia. Wyjeżdżałbym z Ostródy ( Mazury) , 3 miejsca w samochodzie, po trasie w zależności gdzie byśmy jechali mogę zgarnąć chętnych. Ponieważ mam czas, po ustaleniach co do miejsca, mogę poszukać kwatery/ noclegów . Koszt dojazdu to tylko rozłożenie kosztu paliwa na wszystkich uczestników wyjazdu, resztę każdy płaci za siebie. Wiek nie gra roli, jestem co prawda emerytem, ale z tolerancją na młodych. O polityce lepiej nie rozmawiać, ale jeżeli już, to jestem w opozycji do obecnej ekipy rządzącej . Jeżeli ktoś zainteresowany, zapraszam do kontaktu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaadam Napisano 2 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć. Byłbym chętny. Wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi