Bruner79 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Te x7 które masz są idealne na każde warunki na stoku, a o niebo lepsze na twardym niż te co rozpatrujesz. Uważam ze brniesz w zła stronę. Chcesz allm to kup coś 90-100 pod butem na 175-180cm i gra. Kupując te vantage zdublujesz się i będziesz miał narte do niczego. Bo ani na twardym dobrze nie pojedzie ani w miękkim. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Niestety Bruner ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 E tam. Niestety Może właśnie stety X7 zostawiam. Może faktycznie kupię jakieś szersze, aczkolwiek mam sentyment do Atomica wiec może 83 ? Ja z X7 jestem bardzo zadowolony.. Ale wieczorem już średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Mam zamiar z instruktorem pojezdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 8 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Tez kiedys myslalem ze nowymi nartami wylecze braki w jezdzie. No i sie nie pomylilem... Do leczenia brakow kupilem mastera GS 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygal Napisano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Udało mi się przetestować te narty przez dwa dni teraz w górach. Bardzo przyjemna narta szczególnie na stok po południu. Pewien Pan z dobrego sklepu w swoim filmie mówi "narta pewniak" Oczywiście moja X7 rano lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Udało mi się przetestować te narty przez dwa dni teraz w górach. Bardzo przyjemna narta szczególnie na stok po południu. Pewien Pan z dobrego sklepu w swoim filmie mówi "narta pewniak" Oczywiście moja X7 rano lepsza. te czyli deacon? czy vantage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zygal Napisano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Vantage Długość 171 cm Wcześniej bałem się takiej długości a teraz myślę, że to był błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Zygal Napisano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Vantage Długość 171 cm Wcześniej bałem się takiej długości a teraz myślę, że to był błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi