lski Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Zasypało,wszystko na biało.Leń wszedł po drabinie na dach garażu,by odśnieżyć fotowoltaikę,odśnieżanie podwórza i auta to już za dużo.Na szczęście znalazł jedno nieośnieżone dzieło muzealne,więc trening niezagrożony.Miało dwa napędy i blokadę,więc samo odśnieżyło podwórze. A w Rytrze już stoją bramki.Śniegu sporo,choć za miękko.Aż żal,że taki potencjał się marnuje.Kilka razy rozmawiałem z właścicielem,narzekał na brak ludzi.Radziłem postawić na sport,bo stok jest za ostry dla początkującego narciarza i dlatego frekwencja zawsze marna.Chyba tak zrobił,wybudował kort i lodowisko pod stokiem,mają być obozy sportowe. A na razie i tak funkcjonuje tylko treningowo... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Dzieło muzealne pewnie na torsenie. Zacny napęd, miałem w A6 C6 [w moim dyliżansie bez blokady]. Miło popatrzeć, że masz blisko domu tak fajny stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi