RobertK Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Po czym wnosisz? Piszą że wieczorna jest ale może klientów nie bylo. Szykują sie na ferie to muszą otworzyć w weekend zwłaszcza że jest już nieco chlodniej a w nocy mrozi im zapewne. no to chyba nie było klientów faktycznie, bo się nie świeciło u nich wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 112 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 8 l Top użytkownicy w tym temacie 7 19 16 7 Popularne dni 1 Lut 7 22 Lis 7 26 Lis 5 8 Sty 4 Top użytkownicy w tym temacie MarioJ 7 odpowiedzi zeberkaa 19 odpowiedzi radcom 16 odpowiedzi luśka 7 odpowiedzi Popularne dni 1 Lut 2014 7 odpowiedzi 22 Lis 2013 7 odpowiedzi 26 Lis 2013 5 odpowiedzi 8 Sty 2015 4 odpowiedzi zeberkaa Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o mnie wolałabym zwiększenie liczby tras niż kamer. No i TOYa sobie winszuję bo jak knajpa zamknięta to straszna bida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ja tam bywam. Podoba mi się ten stok. No cóż jak będzie super zima, to będą pewnie ze 3 trasy otwarte. Obecnie jest jak jest ... Z mojego punktu widzenia to warto by zacząć pracować nad wspólnym karnetem w Rzeczce, 3 ośrodki są dość podobne, każdy na orczykach, ceny karnetów podobne. Obecnie tam przyjeżdżamy na 3-4h, a tak mógłbym nawet na 6-7h, np. najpierw Sokola, a później Na Stoku albo Górnik. Opowiadam znajomym o Waszym stoku, to wszyscy się dowiadują ode mnie że istniejecie. Może jakąś reklamę warto uskutecznić ? Np. jakiś bilboard w Walimiu po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... krzysiek358 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 I wreszcie długo oczekiwana inwestycja. Będzie pierwsza kanapa w rejonie Sokolca. jakieś 900 metrów. Już się cieszę... Pozdrawiam, radcom za inwestycję odpowiedzialny jest biznesmen z okolic Nowej Rudy? bo coś takie plotki słyszałem i nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ach te plotkary... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... radcom Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Już na ferie zostanie odpalony nowy wyciąg orczykowy w Sokolcu. Będzie to 500 metrów przyjemnej niebieskiej trasy, tuż za kompleksem Górnik. To pierwsza instalacja z planowanej inwestycji. No ale o tym to już gestor napisze. (jak mu konto odblokujecie...) Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grzegorzf Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Już na ferie zostanie odpalony nowy wyciąg orczykowy w Sokolcu. Będzie to 500 metrów przyjemnej niebieskiej trasy, tuż za kompleksem Górnik. To pierwsza instalacja z planowanej inwestycji. No ale o tym to już gestor napisze. (jak mu konto odblokujecie...) Pozdrawiam, radcom Czyli mówimy o nowym orczyku na Przełęczy Sokolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o mnie wolałabym zwiększenie liczby tras niż kamer. No i TOYa sobie winszuję bo jak knajpa zamknięta to straszna bida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Ja tam bywam. Podoba mi się ten stok. No cóż jak będzie super zima, to będą pewnie ze 3 trasy otwarte. Obecnie jest jak jest ... Z mojego punktu widzenia to warto by zacząć pracować nad wspólnym karnetem w Rzeczce, 3 ośrodki są dość podobne, każdy na orczykach, ceny karnetów podobne. Obecnie tam przyjeżdżamy na 3-4h, a tak mógłbym nawet na 6-7h, np. najpierw Sokola, a później Na Stoku albo Górnik. Opowiadam znajomym o Waszym stoku, to wszyscy się dowiadują ode mnie że istniejecie. Może jakąś reklamę warto uskutecznić ? Np. jakiś bilboard w Walimiu po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 I wreszcie długo oczekiwana inwestycja. Będzie pierwsza kanapa w rejonie Sokolca. jakieś 900 metrów. Już się cieszę... Pozdrawiam, radcom za inwestycję odpowiedzialny jest biznesmen z okolic Nowej Rudy? bo coś takie plotki słyszałem i nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ach te plotkary... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... radcom Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Już na ferie zostanie odpalony nowy wyciąg orczykowy w Sokolcu. Będzie to 500 metrów przyjemnej niebieskiej trasy, tuż za kompleksem Górnik. To pierwsza instalacja z planowanej inwestycji. No ale o tym to już gestor napisze. (jak mu konto odblokujecie...) Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grzegorzf Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Już na ferie zostanie odpalony nowy wyciąg orczykowy w Sokolcu. Będzie to 500 metrów przyjemnej niebieskiej trasy, tuż za kompleksem Górnik. To pierwsza instalacja z planowanej inwestycji. No ale o tym to już gestor napisze. (jak mu konto odblokujecie...) Pozdrawiam, radcom Czyli mówimy o nowym orczyku na Przełęczy Sokolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radcom Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ach te plotkary... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Już na ferie zostanie odpalony nowy wyciąg orczykowy w Sokolcu. Będzie to 500 metrów przyjemnej niebieskiej trasy, tuż za kompleksem Górnik. To pierwsza instalacja z planowanej inwestycji. No ale o tym to już gestor napisze. (jak mu konto odblokujecie...) Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzf Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Już na ferie zostanie odpalony nowy wyciąg orczykowy w Sokolcu. Będzie to 500 metrów przyjemnej niebieskiej trasy, tuż za kompleksem Górnik. To pierwsza instalacja z planowanej inwestycji. No ale o tym to już gestor napisze. (jak mu konto odblokujecie...) Pozdrawiam, radcom Czyli mówimy o nowym orczyku na Przełęczy Sokolej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski
radcom Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Po przeciwnej stronie, zaraz za Górnikiem. Pozdrawiam, radcom Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Przełęcz Sokola Ski
bartas73 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Byly wczoraj tyczki Softpole w Rzeczce? Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Albo kiedy bedą ? czy jest wątek tyczkowy , np. na Dolny Slask ? Wiem ze mialy byc bo wlasciciel softpole zapraszal na tyczki na fejsie. Ktos byl moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 4 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MarioJ Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Przekierowanie http://www.skiforum....eczka/?p=532568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczek5 Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Udało mi się odwiedzić kilka razy w tym tygodniu chłopaków na przełęczy pod schroniskiem orzeł i nie zawiodłem się. Warunki w okolicy były kiepskie ale dobrze dośnieżony stok dzielnie się trzymał i można było fajnie pośmigać. Warunki na jedynej czynnej trasie określił bym na dobre, zero przetarć i lodu. Z tego co wiem działają takie cuda tylko na 2 armatach bo prądu im brakuje. Inwestycja czerpania wody z odległego potoku jak najbardziej się opłaciła. Fajnie ze jest ten ośrodek bo koledzy z sąsiedniego "górnika" wstrzymali jazdę z braku warunków. Czekam z utęsknieniem na obiecaną kanapę. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 20 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 I rzeczywiście, czynne Śnieg, jak wiosenny, bo strasznie tępy. Żadnego lodu, muld. Z czasem wychodziło coraz więcej placków z ziemią, trawą, rozniosło się po większości dolnej części stoku. Dorobiłam się dużej rysy na ślizgu i uciekłam Ludzi niewiele. Orczyk wolny, więc nawet, gdyby były tłumy na stoku nie byłoby przeładowania, jak bywa w dużych, rozreklamowanych ośrodkach, niestety. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. W taką pogodę nie ma co marudzić. Oceniam dzisiejszą jazdę pozytywnie. Tylko, czemu mamy luty, a się jeździ, jak w marcu/kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi