radcom Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Kiedyś spadając z urwanego orczyka, poprzysiągłem, że nigdy tam już moja narta nie postanie. Mimo, że spędziłem w Rzeczce kilkanaście lat życia. Cóż, może odczynię... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Dziś na nocnej rewelacja. Dojazd do Rzeczki w końcu udrożniony. Wszystkie stoki czynne. Twardo, miło. Ludzi mało zwłaszcza na "czwórce". A co z dojazdem się działo? No i z której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Chyba trzeba się wybrać Czwórka ratrakowana na nocną ? na Górniku nie ratrakują przed nocką, ale na szczęście 4-ka nie jest oblegana za dnia i jest całkiem zacnie wieczorem (dziś było) A co z dojazdem się działo? No i z której strony? od Walimia był kłopot po opadach 18-20.01 teraz jest ok od Sokolca - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... grimson Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Cicho w tym wątku o Rzeczce. Ośrodek działa, otwarta jedna trasa #4, jazdy nocne uruchomione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Trasa #4 otwarta? Chyba coś nie tak, z tego co wiem niestety nie jest naśnieżana, a szkoda. Jedyna, na której można tam na górniku pojeździć Ogólnie szału nie ma, Czarnów, który ma takie same warunki atmosferyczne robi to duuuuużo lepiej i się starają mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 nie ma co narzekać, warunki ok, starają się jak mogą dotlenić się można po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Dzisiaj jeździłam w porze obiadowej. Ludzi w sam raz, kolejka krótka. A dziwne, bo zakładałam więcej Czynne wszystkie trasy. Ceny przyzwoite. Troszke trawy wychodzi czasami, a wkolo tyle śniegu. Orczyki stają co chwilę, można oszaleć, PRL. Bardzo zimno, ale wyjazd udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Troszke trawy wychodzi czasami, a wkolo tyle śniegu. Bardzo zimno, ale wyjazd udany. Zawsze mnie to zastanawiało. Nie można tych krzaczorow zwyczajnie skosić przed sezonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Zawsze mnie to zastanawiało. Nie można tych krzaczorow zwyczajnie skosić przed sezonem?Można, ale to kosztuje ( zwykle trzeba recznie). Istnieje też teoria ze wyższą trawa chroni strome partie przed erozją... trzeba by spytać praktyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Dzisiaj ludzi o wiele więcej. Pogoda z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... RobertKa Napisano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Aktualnie 4-ka niedostępna, ale warunki rewelacyjne. Zwłaszcza wieczorami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ja jeździłam w weekend. Zadowolona nie byłam. Wiatr, mgła i snieg prosto w twarz. Było na plusie, na stoku przetarcia. Ale dziś i wczoraj świeży, solidny opad, na pewno teraz jest super. Przerażały mnie małe dzieci pędzące na krechę, ku uciesze rodziców, Przerażali mnie uczący się dorośli, pędzący na krechę. Stwierdziłam, że stoki niebieskie są najbardziej niebezpieczne. Świadomi narciarze nie wyprawiają takich głupot . Już na trasie A na Czarnej Górze było bezpieczniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, luśka napisał: Ja jeździłam w weekend. Zadowolona nie byłam. Wiatr, mgła i snieg prosto w twarz. Było na plusie, na stoku przetarcia. Ale dziś i wczoraj świeży, solidny opad, na pewno teraz jest super. Przerażały mnie małe dzieci pędzące na krechę, ku uciesze rodziców, Przerażali mnie uczący się dorośli, pędzący na krechę. Stwierdziłam, że stoki niebieskie są najbardziej niebezpieczne. Świadomi narciarze nie wyprawiają takich głupot . Już na trasie A na Czarnej Górze było bezpieczniej. W narodzie brakuje andrenaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kubis Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 3 godziny temu, luśka napisał: Ja jeździłam w weekend. Zadowolona nie byłam. Wiatr, mgła i snieg prosto w twarz. Było na plusie, na stoku przetarcia. Ale dziś i wczoraj świeży, solidny opad, na pewno teraz jest super. Przerażały mnie małe dzieci pędzące na krechę, ku uciesze rodziców, Przerażali mnie uczący się dorośli, pędzący na krechę. Stwierdziłam, że stoki niebieskie są najbardziej niebezpieczne. Świadomi narciarze nie wyprawiają takich głupot . Już na trasie A na Czarnej Górze było bezpieczniej. Dziś na A na Czarnej było najbezpieczniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertKa Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Byłem dzisiaj rano. Warunki rewelacja. Sztruksik, lekki betonik. Do 11-tej wyjeździłem się zacnie. Jeśli ktoś ma narty "szutrówki", to może nawet na 4-ce pośmigać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... grimson Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Rzeczka planuje rozpoczęcie sezonu 17.12.2022. Obecnie naśnieżają stoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... panmoimpasterzem Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Sezon trwa, warunki średnio przyzwoite. Ale twardo, przyjemnie. 4-ka niestety nie działa po ostatnich deszczach w połowie lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 6 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
grimson Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Cicho w tym wątku o Rzeczce. Ośrodek działa, otwarta jedna trasa #4, jazdy nocne uruchomione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szevczi Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Trasa #4 otwarta? Chyba coś nie tak, z tego co wiem niestety nie jest naśnieżana, a szkoda. Jedyna, na której można tam na górniku pojeździć Ogólnie szału nie ma, Czarnów, który ma takie same warunki atmosferyczne robi to duuuuużo lepiej i się starają mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 nie ma co narzekać, warunki ok, starają się jak mogą dotlenić się można po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Dzisiaj jeździłam w porze obiadowej. Ludzi w sam raz, kolejka krótka. A dziwne, bo zakładałam więcej Czynne wszystkie trasy. Ceny przyzwoite. Troszke trawy wychodzi czasami, a wkolo tyle śniegu. Orczyki stają co chwilę, można oszaleć, PRL. Bardzo zimno, ale wyjazd udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Troszke trawy wychodzi czasami, a wkolo tyle śniegu. Bardzo zimno, ale wyjazd udany. Zawsze mnie to zastanawiało. Nie można tych krzaczorow zwyczajnie skosić przed sezonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Zawsze mnie to zastanawiało. Nie można tych krzaczorow zwyczajnie skosić przed sezonem?Można, ale to kosztuje ( zwykle trzeba recznie). Istnieje też teoria ze wyższą trawa chroni strome partie przed erozją... trzeba by spytać praktyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Dzisiaj ludzi o wiele więcej. Pogoda z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Aktualnie 4-ka niedostępna, ale warunki rewelacyjne. Zwłaszcza wieczorami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Ja jeździłam w weekend. Zadowolona nie byłam. Wiatr, mgła i snieg prosto w twarz. Było na plusie, na stoku przetarcia. Ale dziś i wczoraj świeży, solidny opad, na pewno teraz jest super. Przerażały mnie małe dzieci pędzące na krechę, ku uciesze rodziców, Przerażali mnie uczący się dorośli, pędzący na krechę. Stwierdziłam, że stoki niebieskie są najbardziej niebezpieczne. Świadomi narciarze nie wyprawiają takich głupot . Już na trasie A na Czarnej Górze było bezpieczniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, luśka napisał: Ja jeździłam w weekend. Zadowolona nie byłam. Wiatr, mgła i snieg prosto w twarz. Było na plusie, na stoku przetarcia. Ale dziś i wczoraj świeży, solidny opad, na pewno teraz jest super. Przerażały mnie małe dzieci pędzące na krechę, ku uciesze rodziców, Przerażali mnie uczący się dorośli, pędzący na krechę. Stwierdziłam, że stoki niebieskie są najbardziej niebezpieczne. Świadomi narciarze nie wyprawiają takich głupot . Już na trasie A na Czarnej Górze było bezpieczniej. W narodzie brakuje andrenaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 3 godziny temu, luśka napisał: Ja jeździłam w weekend. Zadowolona nie byłam. Wiatr, mgła i snieg prosto w twarz. Było na plusie, na stoku przetarcia. Ale dziś i wczoraj świeży, solidny opad, na pewno teraz jest super. Przerażały mnie małe dzieci pędzące na krechę, ku uciesze rodziców, Przerażali mnie uczący się dorośli, pędzący na krechę. Stwierdziłam, że stoki niebieskie są najbardziej niebezpieczne. Świadomi narciarze nie wyprawiają takich głupot . Już na trasie A na Czarnej Górze było bezpieczniej. Dziś na A na Czarnej było najbezpieczniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Byłem dzisiaj rano. Warunki rewelacja. Sztruksik, lekki betonik. Do 11-tej wyjeździłem się zacnie. Jeśli ktoś ma narty "szutrówki", to może nawet na 4-ce pośmigać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Rzeczka planuje rozpoczęcie sezonu 17.12.2022. Obecnie naśnieżają stoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmoimpasterzem Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Sezon trwa, warunki średnio przyzwoite. Ale twardo, przyjemnie. 4-ka niestety nie działa po ostatnich deszczach w połowie lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi