krzysiek358 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 tak, zgadza się, będzie naśnieżanie, o tej inwestycji wiem już od kilku miesięcy ale jakoś nie było kiedy napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tak szczegółowo, to będzie to na razie instalacja dośnieżania, bo zbiornik jest zbyt mały by naśnieżyć cały stok. Ale zawsze coś. Prawdziwym hitem będzie coś, co czeka na zmontowanie. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzf Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tak szczegółowo, to będzie to na razie instalacja dośnieżania, bo zbiornik jest zbyt mały by naśnieżyć cały stok. Ale zawsze coś. Prawdziwym hitem będzie coś, co czeka na zmontowanie. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi... Pozdrawiam, radcom Czas najwyższy, aby do tej miejscowości powoli wkraczała nowocześność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 I już jest. Na razie instalacja jest na dawnym stoku osirowskim. Zbiornik gotowy, armaty są, oby zima dopisała... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ani widu, ani słychu. Na stronce też cisza od grudnia... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Śnieżą sobie w miarę możliwości. Instalacja jest stosunkowo mała jak na taki areał, więc bez większych opadów nic nie zrobią. Może wody wystarczy by naśnieżyć wzdłuż dawnego osiru... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jakby kto chciał jechać to jeszcze nie polecam. Mają za mało śniegu, nie ratrakują. Mówię o czwórce. A poza tym zimno tak jakoś i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A poza tym zimno tak jakoś i wieje Jak w życiu, nie ma mrozu i nie dmucha, źle bo nie dmucha i nie ma mrozu. Jest mróz i dmucha tez źle bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jak w życiu, nie ma mrozu i nie dmucha, źle bo nie dmucha i nie ma mrozu. Jest mróz i dmucha tez źle bo zimno Hej! Czytaj między wierszami! Trzeba się ubrać stosownie jeśli jednak ktoś się zdecyduje. Informacja istotna bo naród zdążył zapomnieć że może być mróz i wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Hej! Czytaj między wierszami! Trzeba się ubrać stosownie jeśli jednak ktoś się zdecyduje. Informacja istotna bo naród zdążył zapomnieć że może być mróz i wiatr. Tak wiem, pamiętam i czytam.... Miedzy wierszami merynosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tak wiem, pamiętam i czytam.... Miedzy wierszami merynosy Ile procent pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ile procent pamiętasz? Nieistotne procenty. Pamięć zawsze się liczy. Ważne aby kaca minimalizować. Narciarskiego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Kręcą od początku grudnia z przerwami. Ja jeździłam dziś. Nie wiem, czy mają nowy zbiornik, czy był wcześniej, ale wreszcie naśnieżają i czynny wyciąg nr 4 i trasa ta najkrótsza i najłagodniejsza. Do nauki super, młody dziś pojeździł i zadowolony. Warunki ok. Ludzi niewiele, kilka min czekania w kolejce dopiero od ok. południa. Tragiczny parking, cały w lodzie, nic z nim nie robiono. Walka o życie i pełne uzębienie. I taka atrakcja za 10zl, ciekawe jakby było z ew. odszkodowaniem z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Na nocną jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Na nocną jedziesz? jest spora szansa zależna od wyniku afterparty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Hej! Czytaj między wierszami! Trzeba się ubrać stosownie jeśli jednak ktoś się zdecyduje. Informacja istotna bo naród zdążył zapomnieć że może być mróz i wiatr. Tak wiem, pamiętam i czytam.... Miedzy wierszami merynosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tak wiem, pamiętam i czytam.... Miedzy wierszami merynosy Ile procent pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ile procent pamiętasz? Nieistotne procenty. Pamięć zawsze się liczy. Ważne aby kaca minimalizować. Narciarskiego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Kręcą od początku grudnia z przerwami. Ja jeździłam dziś. Nie wiem, czy mają nowy zbiornik, czy był wcześniej, ale wreszcie naśnieżają i czynny wyciąg nr 4 i trasa ta najkrótsza i najłagodniejsza. Do nauki super, młody dziś pojeździł i zadowolony. Warunki ok. Ludzi niewiele, kilka min czekania w kolejce dopiero od ok. południa. Tragiczny parking, cały w lodzie, nic z nim nie robiono. Walka o życie i pełne uzębienie. I taka atrakcja za 10zl, ciekawe jakby było z ew. odszkodowaniem z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Na nocną jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Na nocną jedziesz? jest spora szansa zależna od wyniku afterparty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Tak wiem, pamiętam i czytam.... Miedzy wierszami merynosy Ile procent pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ile procent pamiętasz? Nieistotne procenty. Pamięć zawsze się liczy. Ważne aby kaca minimalizować. Narciarskiego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Kręcą od początku grudnia z przerwami. Ja jeździłam dziś. Nie wiem, czy mają nowy zbiornik, czy był wcześniej, ale wreszcie naśnieżają i czynny wyciąg nr 4 i trasa ta najkrótsza i najłagodniejsza. Do nauki super, młody dziś pojeździł i zadowolony. Warunki ok. Ludzi niewiele, kilka min czekania w kolejce dopiero od ok. południa. Tragiczny parking, cały w lodzie, nic z nim nie robiono. Walka o życie i pełne uzębienie. I taka atrakcja za 10zl, ciekawe jakby było z ew. odszkodowaniem z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Na nocną jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Na nocną jedziesz? jest spora szansa zależna od wyniku afterparty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ile procent pamiętasz? Nieistotne procenty. Pamięć zawsze się liczy. Ważne aby kaca minimalizować. Narciarskiego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Kręcą od początku grudnia z przerwami. Ja jeździłam dziś. Nie wiem, czy mają nowy zbiornik, czy był wcześniej, ale wreszcie naśnieżają i czynny wyciąg nr 4 i trasa ta najkrótsza i najłagodniejsza. Do nauki super, młody dziś pojeździł i zadowolony. Warunki ok. Ludzi niewiele, kilka min czekania w kolejce dopiero od ok. południa. Tragiczny parking, cały w lodzie, nic z nim nie robiono. Walka o życie i pełne uzębienie. I taka atrakcja za 10zl, ciekawe jakby było z ew. odszkodowaniem z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Na nocną jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Na nocną jedziesz? jest spora szansa zależna od wyniku afterparty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Kręcą od początku grudnia z przerwami. Ja jeździłam dziś. Nie wiem, czy mają nowy zbiornik, czy był wcześniej, ale wreszcie naśnieżają i czynny wyciąg nr 4 i trasa ta najkrótsza i najłagodniejsza. Do nauki super, młody dziś pojeździł i zadowolony. Warunki ok. Ludzi niewiele, kilka min czekania w kolejce dopiero od ok. południa. Tragiczny parking, cały w lodzie, nic z nim nie robiono. Walka o życie i pełne uzębienie. I taka atrakcja za 10zl, ciekawe jakby było z ew. odszkodowaniem z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 czas jutro odwiedzić "Ciechocinek" Na nocną jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Na nocną jedziesz? jest spora szansa zależna od wyniku afterparty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Na nocną jedziesz? jest spora szansa zależna od wyniku afterparty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 no to ja jednak po afterparty wbiłem na nocną na Ciechocinek - ludzi sporo, beton przysypany tym, co ludzie zeskrobali, ogólnie bardzo fajnie na parkingu - płatnym 5 zł - szklanka Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Gdzie płaciłeś piątkę, jak ja dychę? Już lepiej parkować na dziko gdzieś, raz że idziesz po śniegu i trawie, to jeszcze za darmo. Ja tam kilka razy w tym sezonie pojadę, bo dobra górka do nauki i bliziutko. wieczorem - na parkingu podeszła do mnie pani w kamizelce z bilecikiem i wysunęła rączkę po 5 zł pierwszy raz mi się to na nocnej przedarzyło na Ciechocinku ciekawostka - wczoraj na nocnej widać było oświetloną Czarną Górę! SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka
luśka Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ludzi od groma na tych bardziej płaskich traskach i śniegu dużo. Ale na tych bardziej stromych- niedawno co otwartych śniegu mało, wiele miejsc z plamami ziemi, kamieni i igliwia. Kolejka spoko, momentami prawie zerowa. Do czytnika karnetów trzeba się mocno poprzytulać i wielu ludzi miało problem. Obsługa non stop podaje orczyk. 2 pary przede mną zerwał się orczyk, ludzie upadli i zjechali z orczykiem w ręku ;D Kamieni dużo, w miejscach, gdzie ktoś mocno pługiem się ratował, a ja jestem wściekła, bo mam sporo nowych rys, w tym w jednym miejscu widzę jakiś brąz. Idę czytać wątki o uszkodzonym ślizgu do rdzenia, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Kompleks Górnik - Rzeczka
luśka Napisano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 narzekasz i narzekasz siedź w domu ja byłem na nocnej i bardzo spoko było To nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Eeeeee........ 4 Górnik w so żona warunki rewelacja, żadnych przetarć i kamieni. Wczoraj 4 znajomych, odczucia takie same. Na Orle śniegu w bród, ostatni raz byłem w piątek, od tego czasu nie stopniał, raczej przeciwnie. To na pewno ta sama Rzeczka ? Dziura w ślizgu zrobiła mi się chyba telepatycznie... Może zależy, kto o której jeździł. Ja piszę o nr4, przy 1 dużo śniegu, bo jeżdżą od dawna, a 2 i 4 otworzyli niedawno, sądzę, że dopiero od ubiegłej soboty. Kto ma fb, na filmie widać, jakie to: żadnych przetarć i kamieni. www.facebook.com/100004333181558/videos/vb.100004333181558/716079568546476/?type=2&theater Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 4 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
juice Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Link nie działa. Wczoraj po południu - śniegu dużo, brak przetarć, pojedyncze minerały widoczne. Ratrakowali przed nocną. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ja trochę off-topic, ale nie mogę się powstrzymać. Rzeczka mnie urzeka, w dobie interaktywnych map ośrodków narciarskich z podglądem z kamer na żywo, mapa na ich stronie to nadal zdjęcie blaszej, wyklejanej tablicy. Mnie to rozbraja, tak pozytywnie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi