jan koval Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Przeczytalem ten artykul - nawet w miare napisany - coz z tego, jezeli sie "wlos na glowie jezy".... w Roku 2021 takie rzeczy sa na [orzadku dziennym: nie-do-zrozumienia swietna jest tez propozycja Macron'a we Francji - to lekarzy trzeba karac, jezeli wystawiaja swiadectwa dziewidztwa - bo przeciez to lekarze sa winni ze barbarzynstwo wobec kobiec jest tak powszechne..... no nie wiem - bulwersujace Zrodlo: gazeta Wyborcza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Przeczytalem ten artykul - nawet w miare napisany - coz z tego, jezeli sie "wlos na glowie jezy".... w Roku 2021 takie rzeczy sa na [orzadku dziennym: nie-do-zrozumienia swietna jest tez propozycja Macron'a we Francji - to lekarzy trzeba karac, jezeli wystawiaja swiadectwa dziewidztwa - bo przeciez to lekarze sa winni ze barbarzynstwo wobec kobiec jest tak powszechne..... no nie wiem - bulwersujace Zrodlo: gazeta Wyborcza chyba Cześć Nie podpiąłeś artykułu ale w ciemno można się podpisać pod Twoim oburzeniem. Znając życie to u zarania takich praktyk są jakieś religijne głupoty, które już dawno powinny odejść do niechlubnych pamiątek naszej ludzkiej historii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 z jakiegos powodu copy/paste nei za bardzo dziala: tytul tego watku to tytul arykulu wiec latwo wy-ggogle'owac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Przeczytalem ten artykul - nawet w miare napisany - coz z tego, jezeli sie "wlos na glowie jezy".... w Roku 2021 takie rzeczy sa na [orzadku dziennym: nie-do-zrozumienia swietna jest tez propozycja Macron'a we Francji - to lekarzy trzeba karac, jezeli wystawiaja swiadectwa dziewidztwa - bo przeciez to lekarze sa winni ze barbarzynstwo wobec kobiec jest tak powszechne..... no nie wiem - bulwersujace Zrodlo: gazeta Wyborcza chyba Niestety, przerażające to jest w jakim dziwnym i doprawdy dzikim świecie żyjemy. Niestety wszędzie tam gdzie do głosu dochodzi wszelki ekstremizm religijny skutki są podobne. Jak chodzi o propozycję Macrona to też uważam, że zabiera się od tego od d... strony, jak zresztą zazwyczaj. Niestety to jest jeden z najgłupszych w historii przywódców kraju nad Loarą, czego się tknie to sp...... Walka z tym procederem jest wielce trudna, wymaga przede wszystkim pracy organicznej u podstaw - na poziomie systemu edukacji, wsparcia rodziny, pomocy społecznej, coachów, etc. Penalizacja wystawiania zaświadczeń przez lekarzy nie jest leczeniem przyczyn tej choroby, tylko czymś w rodzaju tuszowania pudrem syfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Proceder jako całość jest paskudny. Ale karanie za wystawienie zaświadczenia o stanie faktycznym uważam za absurd. Osobiście też boję się przyszłości, gdy lekarz będzie karany za odmowę wykonania niektórych zabiegów, typu usunięcie ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Tak. To obsesja.... :-) To poprosze, ktora religia wymaga dziewictwa narzeczonej?Jeżeli katolik, prawosławny czy muzułmanin jest mordercą to winna jest religia? Którą z tych religii tego wymaga? Warto rozróżnić wpływy religii od wplywow tradycji plemiennych, narodowych czy działań osobniczych.... Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 A to teraz wreszcie zrozumiałem: i co jest dziewicą - jest, ma nawet certyfikat GS-u Spowiedź. Nie certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Ja miałem tak w Dolni Morava. Przywiozła mi dwie moje narty, a ja głupi wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. No trzeba iść do spowiedzi. Nie ma przeproś. Potem pokuta. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Barbarzyństwo wobec kobiet wciąż trwa. Test dziewictwa gwarantem czystości? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 z jakiegos powodu copy/paste nei za bardzo dziala: tytul tego watku to tytul arykulu wiec latwo wy-ggogle'owac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Przeczytalem ten artykul - nawet w miare napisany - coz z tego, jezeli sie "wlos na glowie jezy".... w Roku 2021 takie rzeczy sa na [orzadku dziennym: nie-do-zrozumienia swietna jest tez propozycja Macron'a we Francji - to lekarzy trzeba karac, jezeli wystawiaja swiadectwa dziewidztwa - bo przeciez to lekarze sa winni ze barbarzynstwo wobec kobiec jest tak powszechne..... no nie wiem - bulwersujace Zrodlo: gazeta Wyborcza chyba Niestety, przerażające to jest w jakim dziwnym i doprawdy dzikim świecie żyjemy. Niestety wszędzie tam gdzie do głosu dochodzi wszelki ekstremizm religijny skutki są podobne. Jak chodzi o propozycję Macrona to też uważam, że zabiera się od tego od d... strony, jak zresztą zazwyczaj. Niestety to jest jeden z najgłupszych w historii przywódców kraju nad Loarą, czego się tknie to sp...... Walka z tym procederem jest wielce trudna, wymaga przede wszystkim pracy organicznej u podstaw - na poziomie systemu edukacji, wsparcia rodziny, pomocy społecznej, coachów, etc. Penalizacja wystawiania zaświadczeń przez lekarzy nie jest leczeniem przyczyn tej choroby, tylko czymś w rodzaju tuszowania pudrem syfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Proceder jako całość jest paskudny. Ale karanie za wystawienie zaświadczenia o stanie faktycznym uważam za absurd. Osobiście też boję się przyszłości, gdy lekarz będzie karany za odmowę wykonania niektórych zabiegów, typu usunięcie ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Tak. To obsesja.... :-) To poprosze, ktora religia wymaga dziewictwa narzeczonej?Jeżeli katolik, prawosławny czy muzułmanin jest mordercą to winna jest religia? Którą z tych religii tego wymaga? Warto rozróżnić wpływy religii od wplywow tradycji plemiennych, narodowych czy działań osobniczych.... Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 A to teraz wreszcie zrozumiałem: i co jest dziewicą - jest, ma nawet certyfikat GS-u Spowiedź. Nie certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Ja miałem tak w Dolni Morava. Przywiozła mi dwie moje narty, a ja głupi wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. No trzeba iść do spowiedzi. Nie ma przeproś. Potem pokuta. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Barbarzyństwo wobec kobiet wciąż trwa. Test dziewictwa gwarantem czystości?
Chertan Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Proceder jako całość jest paskudny. Ale karanie za wystawienie zaświadczenia o stanie faktycznym uważam za absurd. Osobiście też boję się przyszłości, gdy lekarz będzie karany za odmowę wykonania niektórych zabiegów, typu usunięcie ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Tak. To obsesja.... :-) To poprosze, ktora religia wymaga dziewictwa narzeczonej?Jeżeli katolik, prawosławny czy muzułmanin jest mordercą to winna jest religia? Którą z tych religii tego wymaga? Warto rozróżnić wpływy religii od wplywow tradycji plemiennych, narodowych czy działań osobniczych.... Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 A to teraz wreszcie zrozumiałem: i co jest dziewicą - jest, ma nawet certyfikat GS-u Spowiedź. Nie certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Ja miałem tak w Dolni Morava. Przywiozła mi dwie moje narty, a ja głupi wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. No trzeba iść do spowiedzi. Nie ma przeproś. Potem pokuta. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Barbarzyństwo wobec kobiet wciąż trwa. Test dziewictwa gwarantem czystości?
Zibi28 Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 A to teraz wreszcie zrozumiałem: i co jest dziewicą - jest, ma nawet certyfikat GS-u Spowiedź. Nie certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Ja miałem tak w Dolni Morava. Przywiozła mi dwie moje narty, a ja głupi wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. No trzeba iść do spowiedzi. Nie ma przeproś. Potem pokuta. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 A to teraz wreszcie zrozumiałem: i co jest dziewicą - jest, ma nawet certyfikat GS-u Spowiedź. Nie certyfikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale żeście odpłynęli, normalnie ciężko to się czyta. Wyjdźcie na ulicę, chodzą fajne dziewczyny i mają rogale na buzi. Szkoda że nie można było ich w tym roku na stoku spotyka: Pamiętam historię ze Szrenicy. Zjeżdżając z jednej części wyciągu na drugi wpadłem zupełnie niechcący na dziewczynę. Obruszyła się trochę i coś tam do mnie mniej miłego powiedziała. Wiecie jak to jest na nartach, odwróciła się i było jak w tym powiedzeniu, z tyłu..... A z drugiej strony, robią na Szrenicy co roku kursy taneczne połączone z jazdą na nartach, wtedy jest dwa w jednym: Ja miałem tak w Dolni Morava. Przywiozła mi dwie moje narty, a ja głupi wstałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Katolicyzm. Współżycie po ślubie. To proste i ogólnie wiadome. Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. No trzeba iść do spowiedzi. Nie ma przeproś. Potem pokuta. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale współżycie przed ślubem nie wyklucza ślubu. No trzeba iść do spowiedzi. Nie ma przeproś. Potem pokuta. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi