luśka Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Muflonik jeździ. Bardzo niewiele śniegu, trawa wystaje, ale zapaleńców troszkę się ślizga. Za to tłoczno pod pozostałymi wyciągami, od saneczkarzy. Trawa, kamienie wystają, ale dziś, w niedzielę masa rodzin z dziećmi na różnych ustrojstwach. Jeden pan nieudolnie próbował przegonić saneczkarzy ze swojego terenu, ale raczej mu się to nie udało. W taką piekną pogodę, jak dziś, pełne słońce, mrozik -10, ludzi było bardzo dużo. Tylko śniegu ledwie kilka cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Twardo, że plomby z zębów wypadają. Ale da się pojeździć... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 tak było w ubiegły wekend http://imagizer.imag...q90/39/hnef.jpg http://imagizer.imag...90/534/xjec.jpg Gwarek i Lech, o ile nie mylę Muflon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wczoraj się tam zapuściłam na rekonesans. Piękne lodowisko na trawie póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zima sobie powróciła na chwilkę. Co prawda śnieg nie bardzo nadaje się by po nim jeździć, jednak zawsze znajda się amatorzy... Pozdrawiam, radcom Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ojoj, wieść gminna niesie że figle na tej poręczy skończyły się dość boleśnie. Szacun dla chłopaków którym się chce i co roku coś tam sobie montują i świetnie się bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. W każdym bądź razie, ja widziałem ich w jednym kawałku... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. W każdym bądź razie, ja widziałem ich w jednym kawałku... Pozdrawiam, radcom Nie to żebym się czepiał Narciarstwo to sport kontaktowy chyba podwyższonego ryzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, tylko zwierzątka pozostawiły po sobie różne rzeczy i na wyciągu było dodatkowe smarowanie desek Podwyższonego ryzyka, bolesny, z samochodu wyszłam na kolanach, głową ruszania nie ryzykuję, ale co tam! Fajnie było! Dla śniegu wszystko, nawet w sobotę z pracy się zwolnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. Nie to żebym się czepiał chyba podwyższonego ryzyka Jak się nie psewrócis to się nie nałucys, heeej Podwyższone ryzyko polega na gwałtowny kontakcie z przedmiotem lubo człowiekiem więc kontaktowy i basta! A chłopaki trochę się obiją a potem już będą fruwać tak że na olimpiadę pojadą a nam wara będzie ino wisiała. Może jednak jakieś żółwie powinni sobie kupić i co na zęby. Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, No, trzeba mieć ułańską fantazję by ratrakować te kilka centymetrów śniegu spadłego na młodą trawkę że by SE pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... zeberkaa Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wygląda na to że wyciąg zlikwidowalł swoją stronę w sieci i przeniosł sie na fejsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. A widzisz to ja zamieszałam. Działa Muflon a stronę przetransferował Gwarek. Gwarek tak szybko nie ruszy, musi mieć lepsze warunki. A na Muflonie no cóż, dziś sylwester a ja kicham i żal mi okrutnie że się tak zaziębiłam. Luśka, masz blisko, wsiadaj w auto i jedź witać nowy rok w odpowiednim miejscu. Ludzie tam sympatyczni, jakieś fanty na zęba przywieziesz to Cię przygarną do ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... luśka Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Andrzejówka - Rybnica Leśna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Candy Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, tylko zwierzątka pozostawiły po sobie różne rzeczy i na wyciągu było dodatkowe smarowanie desek Podwyższonego ryzyka, bolesny, z samochodu wyszłam na kolanach, głową ruszania nie ryzykuję, ale co tam! Fajnie było! Dla śniegu wszystko, nawet w sobotę z pracy się zwolnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Narciarstwo to sport kontaktowy. Nie to żebym się czepiał chyba podwyższonego ryzyka Jak się nie psewrócis to się nie nałucys, heeej Podwyższone ryzyko polega na gwałtowny kontakcie z przedmiotem lubo człowiekiem więc kontaktowy i basta! A chłopaki trochę się obiją a potem już będą fruwać tak że na olimpiadę pojadą a nam wara będzie ino wisiała. Może jednak jakieś żółwie powinni sobie kupić i co na zęby. Oj tam oj tam Wczoraj byłam na muflonie, potwierdzam ze biało, No, trzeba mieć ułańską fantazję by ratrakować te kilka centymetrów śniegu spadłego na młodą trawkę że by SE pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... zeberkaa Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wygląda na to że wyciąg zlikwidowalł swoją stronę w sieci i przeniosł sie na fejsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. A widzisz to ja zamieszałam. Działa Muflon a stronę przetransferował Gwarek. Gwarek tak szybko nie ruszy, musi mieć lepsze warunki. A na Muflonie no cóż, dziś sylwester a ja kicham i żal mi okrutnie że się tak zaziębiłam. Luśka, masz blisko, wsiadaj w auto i jedź witać nowy rok w odpowiednim miejscu. Ludzie tam sympatyczni, jakieś fanty na zęba przywieziesz to Cię przygarną do ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... luśka Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Andrzejówka - Rybnica Leśna × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wygląda na to że wyciąg zlikwidowalł swoją stronę w sieci i przeniosł sie na fejsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ale pewne jest, że działa. Veni, vidi, ale nie vici... Trawa, co wyższa wyłazi spod śniegu, ale nie ma tragedii, zapaleńcy jeżdżą Za to po drugiej stronie, jak i w zeszłym sezonie, nic a nic się nie dzieje. Droga biała, stopni było -5. A widzisz to ja zamieszałam. Działa Muflon a stronę przetransferował Gwarek. Gwarek tak szybko nie ruszy, musi mieć lepsze warunki. A na Muflonie no cóż, dziś sylwester a ja kicham i żal mi okrutnie że się tak zaziębiłam. Luśka, masz blisko, wsiadaj w auto i jedź witać nowy rok w odpowiednim miejscu. Ludzie tam sympatyczni, jakieś fanty na zęba przywieziesz to Cię przygarną do ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... luśka Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Dolnośląskie Andrzejówka - Rybnica Leśna
luśka Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 aaa tam. Inne plany miałam, choć niezbyt pasjonujące. Jak byłam do 16stej to nie widziałam, by coś się tam szykowało. A było tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Muflon dzisiaj kręcił: coś więcej rusza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
radcom Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 coś więcej rusza?? Gwarek i Dzikowiec w sobotę. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... luśka Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
luśka Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Dziś kręcił i Muflon i Gwarek. Warunki super. Dojazd makabra, kto nie jechał z samego rana. Nigdy dotąd nie jeździłam tam na nartach. Muflon krótki, płaski, talerzyk wolniutki, idealnie do nauki jazdy. Obsługa rodzinna, ciepła i przyjazna bardzo. Trzeba spróbować tego Gwarka, bo z dołu wygląda fajnie, krótko i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi