dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Gdzie z nartami zjazdowymi wybrać się w poniedziałek, by wesprzeć przedsiębiorców właścicieli stoków? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Gdzie z nartami zjazdowymi wybrać się w poniedziałek, by wesprzeć przedsiębiorców właścicieli stoków? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka A chcesz jeździć a la Emi z PiSu? Czy normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie, wesprzeć tych co otworzyli. Jak dostaną karę, to z mojego karnetu promil ale jednak cegiełka będzie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie, wesprzeć tych co otworzyli. Jak dostaną karę, to z mojego karnetu promil ale jednak cegiełka będzie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Gdziekolwiek pojedziesz pamiętaj o żywej gotówce albowiem płatności kartą mogą być niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Gdziekolwiek pojedziesz pamiętaj o żywej gotówce albowiem płatności kartą mogą być niedostępneSłusznie, nie pomyślałem o tym Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie, wesprzeć tych co otworzyli. Jak dostaną karę, to z mojego karnetu promil ale jednak cegiełka będzie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Normalnie to bida. Masz Szwajcarię Bałtowską i Chyrowa Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Wiem Wojtku. Liczę, że akcja od 18go górali coś da. W 2020 miałem dwie operacje kolana, nie wiem na co mnie stać. Nie chcę "w ciemno" do Szwajcarii jechać. Chcę się sprawdzić lokalnie. Miesiące ćwiczeń rehabilitacyjnych, którymi już zygam, nie mogą się zmarnować. Moja motywacja były narty. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie to bida. Masz Szwajcarię Bałtowską i Chyrowa Ski.Wojtek, hehe przyznaje że czytanie ze zrozumieniem boli:) przeczytałem Szwajcarię... Muszę popracować nad skupieniem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 https://www.facebook...06918481147826/ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie, wesprzeć tych co otworzyli. Jak dostaną karę, to z mojego karnetu promil ale jednak cegiełka będzie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie, wesprzeć tych co otworzyli. Jak dostaną karę, to z mojego karnetu promil ale jednak cegiełka będzie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Gdziekolwiek pojedziesz pamiętaj o żywej gotówce albowiem płatności kartą mogą być niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Gdziekolwiek pojedziesz pamiętaj o żywej gotówce albowiem płatności kartą mogą być niedostępneSłusznie, nie pomyślałem o tym Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie, wesprzeć tych co otworzyli. Jak dostaną karę, to z mojego karnetu promil ale jednak cegiełka będzie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Normalnie to bida. Masz Szwajcarię Bałtowską i Chyrowa Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Wiem Wojtku. Liczę, że akcja od 18go górali coś da. W 2020 miałem dwie operacje kolana, nie wiem na co mnie stać. Nie chcę "w ciemno" do Szwajcarii jechać. Chcę się sprawdzić lokalnie. Miesiące ćwiczeń rehabilitacyjnych, którymi już zygam, nie mogą się zmarnować. Moja motywacja były narty. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie to bida. Masz Szwajcarię Bałtowską i Chyrowa Ski.Wojtek, hehe przyznaje że czytanie ze zrozumieniem boli:) przeczytałem Szwajcarię... Muszę popracować nad skupieniem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 https://www.facebook...06918481147826/ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Wiem Wojtku. Liczę, że akcja od 18go górali coś da. W 2020 miałem dwie operacje kolana, nie wiem na co mnie stać. Nie chcę "w ciemno" do Szwajcarii jechać. Chcę się sprawdzić lokalnie. Miesiące ćwiczeń rehabilitacyjnych, którymi już zygam, nie mogą się zmarnować. Moja motywacja były narty. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Normalnie to bida. Masz Szwajcarię Bałtowską i Chyrowa Ski.Wojtek, hehe przyznaje że czytanie ze zrozumieniem boli:) przeczytałem Szwajcarię... Muszę popracować nad skupieniem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafcio Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 https://www.facebook...06918481147826/ Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi